עבור לתוכן

מחיר ל-GTX780 בארץ

Featured Replies

פורסם

לי קל מאוד... יש לי כמה חברים שמשחקים על מערך כמו שלך עידן, אני מעדיף לשחק על ה-26' שלי בינתיים.

• תגובות 52
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משחק על מסך בודד של 1440.

בגרסת ה-4 גיגה של ה-770, רוחב הפס נשאר 256bit. משמע הוא לא ירוץ מהר יותר. השיפור יהיה באחוזים בודדים, אם בכלל. אם מדברים על מערך של כרטיסים, אז אולי יש שם שיפור- אבל גם לא משמעותי.

הטבלה הבאה (של xbitlabs) ממחישה היטב:

zfulltable.png

זה במקרה עם כרטיס כמו שלי. ישנה גם ביקורת על מערך של שני כרטיסים כאלה ב-HardOCP.

פורסם
עידן, הצעתי לך דרך פשוטה לחקור את זה אצלך במחשב באמצעות הכותר crysis 3, הפעלתו על רזולוציות שונות והפעלת

פילטר מסוג SSAA.

שים לב הכיצד פילטרים שונים והעלאה באיכות הגראפית מגדילות את צריכת הזכרון יפה.

בכותר זה בקלות מגיעים למעל 2GB זכרון נצרך ולא צריכים לשם כך 3 מסכים - רצ"ב.

תמיד טוב שיש אקסטרה, אבל קח בחשבון שעד שנתקלים במקרה בו 680 או 770 צמאים ליותר מ-2GB (פילטרים גבוהים במיוחד במשחקים הכבדים במיוחד), הביצועים כבר לא מספקים גם ככה. למשל ניקח את הדוגמא שהבאת לקריסיס 3 המראה ניצול גבוה מ-2GB ברזולוציה 2560x1600 עם 4xMSAA ו-8xMSAA. והביצועים ? כבר ב-4xMSAA ל-GTX770 זה 18fps ול-HD7970GE זה 19fps.

ז"א מילא שה-7970GE לא הרוויח FPS (אולי זכה בפחות stutter) אבל 2 הכרטיסים בלתי שחיקים בהגדרות אלו.

מלבד זאת, יצא לי לראות מקרים שמשחקים ניצלו יותר מ-2GB על כרטיס AMD 3GB כאשר באותן הגדרות לא ניצלו את כל ה-2GB אצל nvidia, או שניצלו הכל ללא חסרון ביצועים מורגש. אני מניח שעצם העובדה שאפשר לזרוק יותר טקסטורות בזכרון לא בהכרח אומר שאחרת החוויה תפגע (למשל אולי הטעינה הרגעית של "האזור הבא" תהיה טיפה פחות זריזה).

שוב, אני לא אומר שלא כדאי להוסיף כסף לזכרון, אלא שזה יותר רלוונטי ב-SLI, כאשר יש את כח העיבוד הדרוש למקרי הקיצון מלכתחילה.

אני לא חושב שנכון להכריז על 7970GE כעדיף, עד כדי טעות ברכישת GTX770. כי סתם לדוגמא, סביר שתתקל ביותר מקרים שאתה לא יכול למקסם הגדרות עם 7970GE (ראה PhysX ואפילו הגדרות AA בלעדיות לירוקים), מאשר שאתה לא יכול למקסם הגדרות על GTX770 בשל הגבלת נפח זכרון.

נערך על-ידי SyndromE

פורסם
nec, אתה האייל שני של כרטיסי המסך :lol:

חח אני כבר רואה את זה: "כרטיס מסך עסיסי ואדום"...

ומי הוא האייל הראשון ? זה יותר מעניין :beerchug:

אני לא בטוח אם הבנת..

שם: אייל

שם משפחה: שני

שופט בתוכנית "מאסטר שף" ידוע כאחד שנכנס לתיאורים ציוריים והסברים עמוקים (לפעמים מדי).

נערך על-ידי AvlK

פורסם
חח אני כבר רואה את זה: "כרטיס מסך עסיסי ואדום"...

אני לא בטוח אם הבנת..

שם: אייל

שם משפחה: שני

שופט בתוכנית "מאסטר שף" ידוע כאחד שנכנס לתיאורים ציוריים והסברים עמוקים (לפעמים מדי).

אם כך אז הרשה לי לגחך כי כל קשר בין שני הפרסונות אפילו לא יכול להיות מקרי.

יש פה כמה בודדים שמשחקים על רזולוציות כאלו עם שלושה מסכים, זו חוויה אחרת לגמרי וקשה לחזור למסך יחיד.

אישית קשה לי לחשוב על משטח עבודה שיש לו באמצע שני עמודים שמסתירים חלק משדה הראיה. זה משגע תשכל.

לטעמי עדיף מסך אחד 30 אינץ שעובד ב- 2560x1440, ובמקרה האופטימאלי מקרן, ועדיף עם משקפי תלת מימד.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

גם אתה מחכה למקרני 4K בתלת ממד ב-500$?

פורסם

אישית קשה לי לחשוב על משטח עבודה שיש לו באמצע שני עמודים שמסתירים חלק משדה הראיה. זה משגע תשכל.

לטעמי עדיף מסך אחד 30 אינץ שעובד ב- 2560x1440, ובמקרה האופטימאלי מקרן, ועדיף עם משקפי תלת מימד.

אחרי כמה סיבובים ב-BF3 אתה לא שם לב לזה..

פורסם

.

נערך על-ידי nec_000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים