עבור לתוכן

הידעתם? אפשר לקנות אחראיות אוברקלוקינג מאינטל

Featured Replies

פורסם

הסיכוי להרוס מעבד הוא כמו הסיכוי למצוא בין 20 ל-30 דולר על הרצפה.

פורסם

^ תגיד את זה לליאור ול-I5 2500K שלו...

פורסם
  • מחבר

אם משקיעים 1600 שקל על i7 אז 90 שקל לא יעשה הבדל ויתן שקט נפשי

פורסם
אם משקיעים 1600 שקל על i7 אז 90 שקל לא יעשה הבדל ויתן שקט נפשי

ובדיוק על הגישה הזאת אינטל בונים בשביל לעשות עוד כמה שקלים מהצד בעבור מכירת "אוויר" :)

פורסם

לא, על זה הם בונים:

הסיכוי להרוס מעבד הוא כמו הסיכוי למצוא בין 20 ל-30 דולר על הרצפה.
פורסם

אני חושב שהם בונים על זה שאם כבר המעבד ישרף בתקרפת האחריות אז רק כשהוא יהיה בן קרוב לשלוש ויחליפו לך למעבד מאותו דור לא רלוונטי ועל הדרך נפטרים מעודפים.

פורסם

אם הנזק היה מגיע אחרי 1-3 שנים אז המצב שלנו לא היה טוב, בדרך כלל ואם כבר נגרם נזק זה או אחרי מספר ימים או אחרי מספר שנים של עבודה מאומצת, ואז המעבד כבר לא רלוונטי, לא למשתמש ולא לאינטל (-:

פורסם
^ תגיד את זה לליאור ול-I5 2500K שלו...

תגיד לי, ואגיד לך שאני בתהליכי מימוש אחריות עליו מול אינטל (המעבד כבר עזב את הארץ). לא חייבים ביטוח OC בשביל לקבל אחריות על מעבד K.

פורסם

זה תקף גם על מעבדים שנרכשו בארץ?

פורסם

מה מונע ממני לרכוש את האחריות (המיותרת) לאחר ששרפתי את המעבד.. ?

פורסם

תשאל משהו אחר... מה מונע בעדך לנצל אחריות רגילה כדי להחליף את המעבד בתקופת האחריות הרגילה..

פורסם

קודם כל ליאור הרג את המעבד שלו לא בגלל OC אלא בגלל דליפה של מים על הלוח.

דבר שני - כל מעבד BOX מכוסה תחת אחריות באינטל ל3 שנים. מדברים איתם והם שולחים שליח DHL שיאסוף את המעבד ואחר כך יחזיר מעבד חלופי.

אינטל זו חברה ענקית וגם אם עשית OC אני מניח שהם לא יעשו צילום רנטגן לכל מעבד שחוזר אליהם ולכן רוב הסיכויים שתקבל מעבד חלופי.

פורסם

אכן, אף אחד לא הולך לנתח מה גרם למעבד להישרף. וחוץ מזה, גם ההרחבת אחריות הזו מוגבלת. מהתנאים וההגבלות באתר שלהם:

Damage to the Eligible Processor due to external causes, including accident, problems with electrical power, abnormal electrical, mechanical or environmental conditions, usage not in accordance with product instructions, misuse, neglect, alteration, repair, improper installation, or improper testing;

abnormal electrical

סביר להניח שרוב המעבדים שישרפו עקב OC, זה יקרה מסיבה זו.

פורסם

נראה לי כמו סכום זניח.. מי שהוא חיית אוברקלוק, שווה לו להוסיף את הסכום הזה ולהיות בראש שקט. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים