פורסם 2013 במאי 2112 שנים עולה בין 20 ל35 דולר ל3 שנים על כל נזק שיהיה כתוצאה מהמהרהThe Performance Tuning Protection Plan being offered by Intel is a chance for you to experiment with the overclocking features of your processor without the worries of what will happen if you push the processor too far. The Plan allows you a single processor replacement, hassle-free, from our customer support. This is in addition to your standard 3 year warranty. In other words, if it fails under normal usage, we will replace it under the standard warranty; if it fails while running outside of Intel's specifications, we will replace it under the Performance Tuning Protection Plan.
פורסם 2013 במאי 2112 שנים אם משקיעים 1600 שקל על i7 אז 90 שקל לא יעשה הבדל ויתן שקט נפשי ובדיוק על הגישה הזאת אינטל בונים בשביל לעשות עוד כמה שקלים מהצד בעבור מכירת "אוויר"
פורסם 2013 במאי 2112 שנים לא, על זה הם בונים:הסיכוי להרוס מעבד הוא כמו הסיכוי למצוא בין 20 ל-30 דולר על הרצפה.
פורסם 2013 במאי 2112 שנים אני חושב שהם בונים על זה שאם כבר המעבד ישרף בתקרפת האחריות אז רק כשהוא יהיה בן קרוב לשלוש ויחליפו לך למעבד מאותו דור לא רלוונטי ועל הדרך נפטרים מעודפים.
פורסם 2013 במאי 2212 שנים אם הנזק היה מגיע אחרי 1-3 שנים אז המצב שלנו לא היה טוב, בדרך כלל ואם כבר נגרם נזק זה או אחרי מספר ימים או אחרי מספר שנים של עבודה מאומצת, ואז המעבד כבר לא רלוונטי, לא למשתמש ולא לאינטל (-:
פורסם 2013 במאי 2212 שנים ^ תגיד את זה לליאור ול-I5 2500K שלו...תגיד לי, ואגיד לך שאני בתהליכי מימוש אחריות עליו מול אינטל (המעבד כבר עזב את הארץ). לא חייבים ביטוח OC בשביל לקבל אחריות על מעבד K.
פורסם 2013 במאי 2212 שנים תשאל משהו אחר... מה מונע בעדך לנצל אחריות רגילה כדי להחליף את המעבד בתקופת האחריות הרגילה..
פורסם 2013 במאי 2212 שנים קודם כל ליאור הרג את המעבד שלו לא בגלל OC אלא בגלל דליפה של מים על הלוח. דבר שני - כל מעבד BOX מכוסה תחת אחריות באינטל ל3 שנים. מדברים איתם והם שולחים שליח DHL שיאסוף את המעבד ואחר כך יחזיר מעבד חלופי. אינטל זו חברה ענקית וגם אם עשית OC אני מניח שהם לא יעשו צילום רנטגן לכל מעבד שחוזר אליהם ולכן רוב הסיכויים שתקבל מעבד חלופי. נערך 2013 במאי 2212 שנים על-ידי giloman
פורסם 2013 במאי 2212 שנים אכן, אף אחד לא הולך לנתח מה גרם למעבד להישרף. וחוץ מזה, גם ההרחבת אחריות הזו מוגבלת. מהתנאים וההגבלות באתר שלהם:Damage to the Eligible Processor due to external causes, including accident, problems with electrical power, abnormal electrical, mechanical or environmental conditions, usage not in accordance with product instructions, misuse, neglect, alteration, repair, improper installation, or improper testing; abnormal electricalסביר להניח שרוב המעבדים שישרפו עקב OC, זה יקרה מסיבה זו. נערך 2013 במאי 2212 שנים על-ידי Kalen
פורסם 2013 במאי 2612 שנים נראה לי כמו סכום זניח.. מי שהוא חיית אוברקלוק, שווה לו להוסיף את הסכום הזה ולהיות בראש שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.