עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דרייברים לכרטיס HD 7870XT

Featured Replies

פורסם
תבטל את ההגדרה בביוס של IGPU שמפעילה את הכרטיס אונבורד, תתקין דרייבר פיוז'ן ותסיר כל מה שקשור ל-AMD,

תאתחל את המחשב ותחפש שוב בדרייבר פיוז'ן AMD ותמחוק כל מה שהוא ימצא, לאחר מכן תאתחל ותתקין את הדרייבר העדכני ביותר.

הנה תמונה:

פורסם
  • מחבר

H77-D3H

פורסם

איזו תוכנת שליטה, הצלחת להתקין את הקטליסט?

מה היתה הבעיה הסוף?

בקשר לפסים השחורים, זו גרסה קצת ישנה של קטליסט אך אותו עקרון:

פורסם
  • מחבר
איזו תוכנת שליטה, הצלחת להתקין את הקטליסט?

מה היתה הבעיה הסוף?

בקשר לפסים השחורים, זו גרסה קצת ישנה של קטליסט אך אותו עקרון:

זהו שאני לא מצליח להתקין את הקטאליסט ולא את הדרייבר כמו שצריך...

התקנתי את הדרייבר דרך מנהל התקנים בצורה שבחרתי את הקובץ INF המתאים במנהל ההתקן ועשיתי לו התקנה...

עכשיו אני במצב כזה...

מנהל ההתקן רושם שזה HD 7000 כמו שאמור להיות נכון?

GPU-Z מראה את הנתונים הנכונים לכרטיס...

המסך מופיע בקטן ועם פסים שחורים בכל הצדדים ופה אני אמור להשתמש בקאטליסט כדי לתקן את זה, אבל אני לא יכול להתקין את הקאטליסט...

אני כבר מתחיל להתיאש, כל פעם שאני מתקדם ומוצא פתרון אחד משהו חוסם אותי בדרך בהמשך...

פורסם

איזו גרסת דרייבר אתה מנסה להתקין?

פורסם
  • מחבר
איזו גרסת דרייבר אתה מנסה להתקין?

amd_catalyst_13.5_beta2

פורסם
  • מחבר
יש גם בטא 3 :

http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.5_mobility_beta3.exe

תנסה אבל רק אחרי שהסרת כל שאריות דרייבר, גם אם צריך לבדוק ב:regedit שאריות של amd/ati.

amd_catalyst_13.5_mobility_beta3

mobility....

אתה בטוח שזה מתאים לדגם שלי? =\

פורסם

מתאים גם מתאים..

פורסם

לשואל המקורי בשרשור (שסובל מבעיות בהתקנת כרטיס מסך):

חשבת אולי להפסיק לנסות ולהתקין דרייברים מגרסא בטא (שהיא גרסה בפיתוח אשר טרם סיימה את בדיקות ה- QA שלה)

ואולי בכך להימנע מבעיות ?

פורסם

Nec אין קשר בין הדברים, זה לא כרטיס מסדרת 8000 זה כרטיס שהדרייברים האלו כבר עבדו עליו, בתור משתמש מנוסה שכבר התקין 1001 פעמים דרייבר של amd, נתקלתי בקשיים לא פעם ולא פעמיים..

פורסם

אתה אומר שלפני לא היה מחובר שום כרטיס, תנסה להשיג כרטיס זמני ותתקין. נראה לי שאם היה מדובר בבעיית תוכנה כבר

היית מתגבר עליה. אתה לא אמור לנסות מאה ואחד דרייברים, הקטליסט שאתה בוחר באתר של AMD לפי סוג הכרטיס צריך לעבוד. בעיות יכולות

להיגרם מסיבות כאלו ואחרות, אבל ישנו הבדל בין זה לבין חוסר זיהוי מוחלט של הכרטיס.

אם הכרטיס מחובר כראוי ללוח ולספק והכרטיס עדיין אינו מזוהה כלל יכול להיות שחריץ ה-PCI-E בלוח אינו תקין, או שהכרטיס עצמו לא תקין.

פורסם

^יש לי הרגשה שזו בעיה של התקנה לא נכונה של תוכנה, על בעיית הזיהוי כבר .התגברנו..תקרא בתגובות האחרנות שלו

פורסם
  • מחבר
אתה אומר שלפני לא היה מחובר שום כרטיס, תנסה להשיג כרטיס זמני ותתקין. נראה לי שאם היה מדובר בבעיית תוכנה כבר

היית מתגבר עליה. אתה לא אמור לנסות מאה ואחד דרייברים, הקטליסט שאתה בוחר באתר של AMD לפי סוג הכרטיס צריך לעבוד. בעיות יכולות

להיגרם מסיבות כאלו ואחרות, אבל ישנו הבדל בין זה לבין חוסר זיהוי מוחלט של הכרטיס.

אם הכרטיס מחובר כראוי ללוח ולספק והכרטיס עדיין אינו מזוהה כלל יכול להיות שחריץ ה-PCI-E בלוח אינו תקין, או שהכרטיס עצמו לא תקין.

כרגע חזרתי מהחנות, שם הם הרכיבו הארד דיסק שלהם על המפרט שלי, פירמטו אותו, התקינו את הקבצים וזה זיהה הכל יופי...

כנראה שהמערכת הפעלה שאני מתקין דפוקה מהיסוד, למרות שזה פעם ראשונה שיש לי איתה בעיה...

- - - נערך: - - -

^יש לי הרגשה שזו בעיה של התקנה לא נכונה של תוכנה, על בעיית הזיהוי כבר .התגברנו..תקרא בתגובות האחרנות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים