עבור לתוכן

The Witcher 2 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

כן כן, המשחק כבר ישן - אבל ממש עכשיו(או ממש בזמן האחרון) - שוחרר פאץ' 3.4 יחד עם "RedKIT" שהוא למעשה כלי לבניית מודים למשחק המשובח.

http://redkit.cdprojektred.com/

תעדכנו כאן על מודים כאלה ואחרים שהורדתם :) וכמובן "דיבור" רגיל על המשחק גם מתקבל בברכה.

פורסם

אולי מישהו יוציא עלילה סבירה יותר למשחק.

פורסם

המשחקים לא הולכים לפי סידרת הספרים (הלא רעה)?

פורסם

עלילת המשחק מתרחשת כמה שנים אחרי הספרים (אלה שקראתי לפחות).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחד המפתחים של המשחק עובד על מוד שישפר משמעותית את מערכת הקרבות של המשחק (כדי אולי להביא אותה לרמה של זו שתופיע במשחק השלישי בסדרה).

http://www.dsogaming.com/news/cd-projekt-reds-gameplay-designer-to-release-a-mod-that-ovehauls-the-witcher-2s-combat-system/

פורסם

וואוו! נשמע מצוין! מחכה לזה בקוצר רוח...

פורסם

שיפור מושקע מאוד, חבל שלא נוגעים בעלילה החלשה. ניתן לו עוד צ'אנס.

פורסם

עלילה חלשה? באמת?

אני בקושי מצליח לזכור שמות כבר מי רצה לכבוש את מי, ניילפגארד נגד טיווראן וכו'...

דווקא העלילה מה שעשתה את פרק השני, והמערכת קרבות בראשון היה לדעתי יותר טובה.

פורסם

כתבתי פעם ת'רד מקיף על הכישלונות של המשחק, אנילא מוצא אותו. בקצרה:

1.ג'רלט מתנהל כמו ילד מפגר. הוא מפספס "תפניות" בעלילה שנראות מקילומטרים. זה נורא נחמד שרוצים להראות שתככים זה דבר מסובך ומשתמשים בג'רלט ככלי משחק אבל זה לא אומר שצריך להפוך אותו לדביל בשביל זה.

2. הדמויות המשניות הופכות לסמרטוטיות. במשחק הראשון היתה צריך לחשוד מטריס (המכשפה) כמעט כמו באויבים שלך. כאן היא הופכת לבובה שנמרחת אחריו. גם דנדליון והגמד נצמדים אליו לא משנה מה הבחירות שהוא עושה. ההחלטה של הגמד להפוך לאחד ממנהיגי המורדים או לתמוך בבני האדם תלויה בהחלטה של ג'רלט לדחוף איזה אלף או לא? באמת?

3. אין מפלצות. אני מבין שהמשחק מנסה לדחוף לכיוון האפור שגם בני אדם מסוגלים להתנהג כמו מפלצות אבל זה לא מתרץ את המגוון העלוב שקיים.

4. לחימה - כל המפלצות פתאום קפצו 19 רמות לדוגמא: DROWNERים שהיית מעיף במכה אחת בסוף המשחק הקודם טובחים בך בחדש וזה כשנשארת ברמה של סוף המשחק הקודם.

5. אלכימיה - צריך להיות נביא כדי לדעת באיזה שיקויים להשתמש ומתי. פשוט קילקל לחלוטין את השימוש בשיקויים.

זה מה שאני זוכר כרגע אחרי שנתיים מאז ששיחקתי. אני אחפש את הפוסט הקודם שהיה מפורט וברור יותר.

פורסם

בגדול מסכים איתך, לכיוון אלכימיה בכלל לא הלכתי כי הוא באמת היה לא מובן לי.

המגוון מפלצות והקושי שלהם באמת משאירים תקווה לטוב יותר.

לגבי טריס (מכשפת\קוסמת ולא מכשפה), רק בסוף הפרק האחרון אתה מבין שהייתה קשורה לכל המזימה מהתחלה ולא אמרה מילה.

לפחות הם השאירו בפרק השני את הנוסח של כולם חרא, לא משנה למי תעזור.

פורסם

לא היא לא. לפחות לא כשאתה בוחר באלפים

פורסם
  • מחבר

למה לעזאזל הם משחררים את זה כמוד ולא כפאץ'?!?!

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים