עבור לתוכן

ראוטר מומלץ ל100 מגה

Featured Replies

פורסם

אז אחרי ששידרגתי ל100 מגה בהוט,

הראוטר הקשיש שלי(DIR-615 B2) לא מסתדר עם המהירויות הגבוהות והגיע הזמן לקנות חדש.

לאחר קריאה בפורמים הבנתי שמומלץ ה1043 של TP link,

אבל הוא כבר לא נמכר ובמקומו נמכר ה1042 שאין אפשרות להתקין עליו קושחה צד שלישי(מה שיצור לי בעיה עם עומס טורנטים).

אז איזה דגם מומלץ כרגע?

פורסם
אז אחרי ששידרגתי ל100 מגה בהוט,

הראוטר הקשיש שלי(DIR-615 B2) לא מסתדר עם המהירויות הגבוהות והגיע הזמן לקנות חדש.

לאחר קריאה בפורמים הבנתי שמומלץ ה1043 של TP link,

אבל הוא כבר לא נמכר ובמקומו נמכר ה1042 שאין אפשרות להתקין עליו קושחה צד שלישי(מה שיצור לי בעיה עם עומס טורנטים).

אז איזה דגם מומלץ כרגע?

יש חנויות שעוד מוכרות את ה1043 כמו KSP

בפועל הפסיקו לייצר את הדגם הזה אבל כנראה שיש עוד מלא ראוטרים כאלה במלאי

אני בכל מקרה ממליץ על 1043 ראוטר יחסית זול שעושה את העבודה

פורסם

אפשר לדעת מאיפה המידע הזה?

המוצר נמכר בamazon

ובגוגל TP-LINK TL-WR104nd discontinued

לא מניב דבר

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמופיע בזאפ, אך שדיברתי עם 3 חנויות הם אמרו שאין יותר במלאי והם לא מקבלים יותר תדגם הזה, המליצו על ה1042 במקום.

אנסה עוד מספר חנויות מקווה שיהיה למישהו.

פורסם
אני יודע שמופיע בזאפ, אך שדיברתי עם 3 חנויות הם אמרו שאין יותר במלאי והם לא מקבלים יותר תדגם הזה, המליצו על ה1042 במקום.

אנסה עוד מספר חנויות מקווה שיהיה למישהו.

ניסית לברר בKSP?

פורסם

תנסה ב

tfl.co.il

פורסם

לא הייתי הולך על הדגם הזה, הוא מאוד ישן והוא לא ממש סוחב טוב לעומת נתבים אחרים באותו מחיר.

פורסם
לא הייתי הולך על הדגם הזה, הוא מאוד ישן והוא לא ממש סוחב טוב לעומת נתבים אחרים באותו מחיר.

לאיזה ראוטר אתה מתכוון?

פורסם

TPLINK 1043

אם כבר תקנה את ה4300 שלהם.

אבל אני הייתי ממליץ לרכוש ASUS מחול

את הN56U או את האח הגדול שלו N66U

הם לא רואים בביצועים נתבים שבארץ עולים 1000 שקל, והם בעצמם עולים בחול רק 400-500 כולל משלוח.

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח לקנות את ה N56U אבל אני בספק שהוא עובר במכס.

ה4300 מגיע עם קושחה ישראלית שלפי מה שאני קורא די זוועתית

פורסם

גם אני לא ממליץ על ה4300.. אלא אם כן מזמינים אותו מחו"ל ואם כבר למה לא ללכת על הASUS

לדעתי ה1043 מספק ביותר למחיר למרות שהוא נחשב לישן אבל לי הוא עובד ממש טוב ויש לו את כל מה שמשתמש ביתי ממוצע צריך וגם לכאלה שקצת יותר מבינים יש את האפשרות להתקין קושחות צד שלישי

אז הבחור החביב שאמר שהנתב לא סוחב קצת הגזים כי להרבה אנשים הוא עובד נהדר לרבות אלה שנתקלו בבעיות וקיבלו החלפה לנתב תקין על ידי היבואן

היום לקנות בארץ נתבי Dual Band זו טעות מרה כי היבואנים עורכים את קושחות היצרן מסרסים ודופקים אותם לחלוטין ככה שגם אם תרצה לא תוכל להתקין קושחות גלובליות או צד שלישי אלא אם כן אתה מבצע לו JTAG וזה גם תהליך מסובך בפני עצמו שכרוך בסיכון הנתב

לבנתים הנתב הכי טוב שהוא לא Dual Band שנמכר בארץ הוא ללא ספק WR1043ND

פורסם

שאלה ל netcheif

האם באמת הקושחה של 4300 בארץ שונה לחלוטין מזאת בחו"ל ?

אתה כתבת ביקורת על נתב זה-אולי אתה מעיר לעומק נתב זה ?

פורסם
הייתי שמח לקנות את ה N56U אבל אני בספק שהוא עובר במכס.

הכל עובר במכס, כשמדובר בהזמנת יחידה אחת לשימוש עצמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים