עבור לתוכן

המלצה!! | מות הכונן הקשיח

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB.

הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין.

מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש.

כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב ..

לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!!

פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב את המתח בכניסת המעגל הנ"ל, ובין אם לא קיימת האפשרות או הידע לעשות זאת באופן עצמאי ניתן לפנות לאתר החברה http://www.onepcbsolution.com/

החברה ממוקמת בקנדה ועל כן זמני המשלוחים לוקחים בין שבועיים לחודש - שימו לב!

במצבי לא יכולתי להחליף את הרכיב כיוון ונסדק ועל כן אי אפשר היה לדעת איזה דגם ובעל אילו פרמטרים היה כדי להחליף רק אותו, לכן פירקתי את הלוח בשלמותו מהכונן הקשיח ושלחתי אותו לכתובת החברה.

מה שנעשה שם זה שיכפול פשוט של הלוח והעברת רכיב זכרון העיקרי מהלוח הפגום ללוח המשוכפל ושם נגמרה כל המלאכה ואת הלוח התקין קיבלתי כחודשיים מיום תחילת הטיפול.

אני שוב מדגיש שמדובר בטיפול בחורבן הלוח החשמלי ולא כלשהו רכיב מכני, לכן אם הדיסק הקשיח נהרס לאחר נפילה או מכה חזקה - אין מקום לפתרון מסוג זה!!

השירות מאוד אדיב וסובלני!

מאוד מאוד מאוד ממליץ על אתר זה!

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

אני מקווה שהחלפת ספק כח..

פורסם

אין כמו גנריים...

שמח בעבורך שהצלחת לשחזר. בד"כ לפרוצדורות להחייאת הכונן הקשיח סיכויי הצלחה נמוכים.

כמה עלה לך התענוג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים