פורסם 2013 במאי 1812 שנים שלום,יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר?תודה.
פורסם 2013 במאי 1812 שנים כל 5 מטר צריך מגבר (שמחובר לחשמל)אפשר לשרשר כך עד 6 כבלים שזה 30 מטראו לקנות מתאם usb over cat5 אבל הוא לא מעביר חשמל, אז כנראה תצטרך להוסיף מגבר ליד הכרטיס שיתרום את החשמל.
פורסם 2013 במאי 1812 שנים מחבר תודה רבה.עדיף עם מתאם usb over cat5, אולי זה אפילו יחסוך לי את הצורך בלהעביר 2 כבלים כי פשוט אתן 1000mA בקצה ליד הכרטיס, השאלה איך עושים את זה ומה לחפש באיביי או בארץ..?
פורסם 2013 במאי 1812 שנים עושים את זה מאוד פשוטפורסים כבל cat5e/cat6 בין שתי הנקודותקונים מתאם מהסגנון הזהhttp://www.cable.co.il/sg_product~470200~2~68.htmhttp://dx.com/p/usb-over-rj45-usb-2-0-power-boosted-extension-adapters-pair-150ft-45m-max-23553צד אחד מחברים למחשב, צד שני לכבל רשתצד שלישי לכבל רשת והצד הרביעי זה שקע USBלשקע הזה תחבר מפצל usb שיודע גם לספק את הכח הדרוש לך.והמפצל הזה תנצל שני שקעים לכרטיס רשת.
פורסם 2013 במאי 1812 שנים מחבר תודה על העזרה!זו דרך אחת מאוד טובה.חשבתי על דרך אחרת שאולי יותר עדיפה, יש לי במחשב עוד כרטיס רשת אלחוטי אבל פנימי שמחובר ל- PCI, יש לו מחבר כזה לאנטנה ויש איתו אנטנה עם כבל של 30 ס"מ בערך.חשבתי אולי קיימות אנטנות כאלה עם כבל יותר ארוך של נניח 15 מטרים וזה יפתור לי את הבעיה כי אניח את האנטנה בחדר הסמוך ואחבר אותו ליציאה של האנטנה ב- PCI, זה אפשרי דבר כזה?גם הכבל יותר דק אז זה יותר אסטתי בבית.פשוט אין לי מושג מה לחפש.
פורסם 2013 במאי 2012 שנים רק לידיעתך - לאורך הכבל של האנטנה יש חשיבות גדולה ולא ניתן לקצר או להאריך אותו סתם ככה.
פורסם 2013 במאי 2112 שנים מחבר אז אני מבין שעדיף להאריך באמצעות Ethernet ו- USB אך החשש הגדול שלי הוא מהזנת החשמל החיצונית למפצל USB שיהיה בחדר יחד עם הכרטיס רשת האלחוטי ללא UPS, שהרי הוא מתחבר לכבל רשת שמתחבר למחשב וקיים חשש של מתחים לא יציבים שיפגעו בלוח אם דרך ה- USB.גם אם היה בחדר UPS הייתי חושש, שכן איני סומך על שנאים לאחר שהתפוצץ שנאי בביתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.