פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים ד"א למי שלא רואה את התגובות בYNET (עם FIREFOX) מצורף קובץ שאותו יש להעתיק לספריה הבאה (תפתחו אותו כמובן ) C:\Documents and Settings\[LoginName]\Application Data\Phoenix\Profiles\default\[randomString].slt\chrome רואים את התגובות קצת מוזר (בתוך תיבה כזאת), וקצת מעוותת אבל לפחות רואים תגובות. עריכה: --------- לקחתי את הקובץ מפה
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים אקס יותר טוב אבל מוזילה יותר קלה ואנטי מיקרוסופטאקס בחיים לא יותר טוב ממוזילהGO OPENSOURCE 8)
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים ניסיתי להתקין בלונגהורן את הפייפוקס ועובד מצויין אבל כשאני מנסה להתקין אותו באקס פי הוא מסיים להתקין וכשאני בא להפעיל אני מקבל את ההודעה הזאת
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אנשים, אני פשוט בהלם. רק היום שמעתי בכלל על הדפדפן הזה (במקרה בכלל בפורום אחר) ואני משתמש בו רק כמה שעות - איזה יופי! כל דקה מתגלה לי עוד משהו שכל כך נוח בו. זה פשוט לא יאמן. לא רק שסוף סוף אני לא משתמש בIE, זה משהו שבאמת הרבה יותר טוב! הTABS למעלה, היחסימה המובנית של POP UPS, האפשרויות חיפוש למעלה והאפשרות להעתיק מילה וישר לחפש אותה, והופה - משהו שעכשיו גיליתי - אם יש לך איזה אתר בתוך FOLDER בBOOKMARKS ואתה עושה בוקמרק לדף באתר הזה הוא יוסיף לך אותו אוטומטית לפולדר! טוב אני מ***ן ת'שכל יותר מדי על דברים שאתם בטח יודעים - פשוט הייתי קצת צריך להתלהב
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים לדעתי היתרון הכי ממשי על אקס זה הסימניות (TAB)ואני משתמש במוזילה וFIREBIRD מהגירסאות הראשונותוכמובן יחי הקוד הפתוח (ANTI מיקרופיכס)BTW תמיד אקספלורר יהיה טיפה יותר מהיר מכל דפדפן צד שלישי בעיקר בהפעלה,מפני שהוא תמיד עובד ברקע ובממשק בכלל .
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים פיירפוקס זה המנוע של של מוזילההוא יותר קל, וגם חסרים לו תכונות (פיצ'רים)אני משתמש בפיירבירד (פיירפוקס) עוד מהפנקיסובמוזילה עוד מגרסה 0.8
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אני עכשיו על מוזילה 1.6 (רק בגלל הגלישה עם הטאבים, וגם בגלל שהתרגלתי בגלל הלינוקס) ננסה...
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים מחבר ניסיתי להתקין בלונגהורן את הפייפוקס ועובד מצויין אבל כשאני מנסה להתקין אותו באקס פי הוא מסיים להתקין וכשאני בא להפעיל אני מקבל את ההודעה הזאת http://www.mozilla.org/products/firefox/releases/fix-extensions.html ד"א למי שלא רואה את התגובות בYNET (עם FIREFOX) מצורף קובץ שאותו יש להעתיק לספריה הבאה (תפתחו אותו כמובן ) C:\Documents and Settings\[LoginName]\Application Data\Phoenix\Profiles\default\[randomString].slt\chrome רואים את התגובות קצת מוזר (בתוך תיבה כזאת), וקצת מעוותת אבל לפחות רואים תגובות. עריכה: --------- שיניתי קצת את הקובץ עכשיו הוא גם מונע פרסומות לא רע בכלל, תודה! אפשר רק ליישר את הרשימת תגובות ימינה איכשהו? מצורפת תמונה.
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים אקס בחיים לא יותר טוב ממוזילהGO OPENSOURCE 8)אני מבין שאתה אנטי מיקרוסופט ואתה עובד כרגה אם לינוקס אין לי בעיה אם זה . אני רק הזכיר שפורסם לא מזמן שהדפדפן של מיקרוסופט יותר בטוח עקב הוצאת תיקונים מסיביים לדפדפן שלה
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים זה מה שמייקרוסופט אמרואני דיי בטוח שמוזילה ברמת אבטחה יותר גבוהה מאשר אקספלורר
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים שיניתי קצת את הקובץעכשיו הוא גם מונע פרסומותמעניין מאוד... ואני הייתי בטוח שאלון אלטמן מהטכניון יצר את הקובץ הזה. טעיתי?אקס יותר טוב אבל מוזילה יותר קלה ואנטי מיקרוסופטאקספלורר יותר טוב? אם אתה אוהב אתרים שמשתלטים לך על הדפדפן, חלונות קופצים ובעיות אבטחה שונות ומשונות, אז כנראה שאתה צודק. אני מעדיף את חווית הגלישה של מוזילה ושל פיירפוקס - שילוב של יציבות, מהירות, ממשק מודרני ואינסוף שכלולים. עבורי, היתרון האמיתי היחידי של אקספלורר הוא בתאימות לאתרים שמשתמשים בקוד לא תקני. זה כמובן לא משנה את העובדה שאימפוטנציה של בוני אתרים מסויימים אינה מעידה על האיכות של אקספלורר.BTW תמיד אקספלורר יהיה טיפה יותר מהיר מכל דפדפן צד שלישי בעיקר בהפעלה, מפני שהוא תמיד עובד ברקע ובממשק בכלל .זה ממש לא מדוייק. אם מפעילים במוזילה לחלונות את ה-QuickLaunch (בעבר הסוויצ' turbo-) הוא עולה יותר מהר מאקספלורר. חפש את התכונה הזו תחת Preferences/Advanced. אגב, מנסיוני הדפדפן מבוסס-מוזילה K-Meleon עולה *הרבה* יותר מהר מכל דפדפן אחר, על כל פלטפורמה שהיא.מעבר לזמן העליה, ניתן לחלק את המהירות של הדפדפן יש לשני תחומים עקריים: (1) מהירות הרינדור של דפי HTML, וכאן מוזילה והדפדפנים שמבוססים עליה מובילים ברוב המקרים. (2) מהירות הממשק - גם בנושא הזה אין יתרון מובנה לאקספלורר. K-Meleon שהזכרתי קודם מהיר יותר מאקספלורר, וגם מוזילה מובילה באספקטים שונים (למשל בהשלמת כתובות של אתרים).פיירפוקס זה המנוע של של מוזילהפיירפוקס הוא *לא* המנוע של מוזילה. הוא בסה"כ עוד דפדפן מבוסס XUL שמבוסס על אותו מנוע כמו מוזילה. למנוע הזה קוראים Gecko.?Prog.
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים אין הרחבה דמויית-קומפוזר לפיירפוקס, אבל המפתח הראשי של קומפוזר הוציא אפליקציה נפרדת שכוללת את כל מה שיש בקומפוזר ועוד: NVU.?Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.