פורסם 2013 במאי 1712 שנים אהלן אז.. בימים האחרונים התחלתי לתכנן קצת מודינג למארז הזקן שלי. (COMPUCASE 6C28 למי שמתעניין). חשבתי לעשות חלון בצד המארז, במקום צבע שחור משעמם. התכוננתי, בדקתי הכל, מדדתי וכו' יש לציין שאני חדש במודינג. שנתחיל עם התמונות? הדלת לפני המודינג (זהו החלון של הצד השני. הם זהים, חוץ מחורים שיש בחורים שעשיתי עליו את המודינג, קצת חורים עם אפשרות למאוורר של 80MM שאני לא צריך בכ"מ) הדלת אחרי שחתכתי עם דיסק תמונה קרובה יותר נסיון לבדוק איך זה ייראה (ללא הזכוכוית) תמונה קרובה יותר של הנסיון, לפני הצביעה פחית הצבע (18 ש"ח מטמבור) תחילת הצביעה אמצע הצביעה סוף הצביעה התייבשות התייבשות סוף ההתייבשות זכוכית (פרספקס) הדלת אחרי הדבקה של הפרספקס עוד תמונה של הדלת נו, איך יצא? בקרוב אני גם מתחיל לעשות סליבינג ולשים מאוורר עם LEDים, והכל יהיה בצבעים
פורסם 2013 במאי 1712 שנים לא רע בכלל.אין כאן שום דבר מקצועי או מדויק במיוחד ובכל זאת רואים שאפשר להגיע לתוצאות מרשימות. כל הכבוד!
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר לא רע בכלל.אין כאן שום דבר מקצועי או מדויק במיוחד ובכל זאת רואים שאפשר להגיע לתוצאות מרשימות. כל הכבוד! תודה רבה גבר הרוב בזכותך שאמרת לי מה לקנות והכל, שוב תודה.
פורסם 2013 במאי 1712 שנים למה לצבוע לפני ההתאמה הסופית?האם הפרספקס התאים בול או שחתכת אותו קצת?אתה יכול להעלות תמונה של החיבור של הפרספקס למארז רק מהצד הפנימי?
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר למה לצבוע לפני ההתאמה הסופית?האם הפרספקס התאים בול או שחתכת אותו קצת?אתה יכול להעלות תמונה של החיבור של הפרספקס למארז רק מהצד הפנימי?מה הבעיה לצבוע לפני? צבעתי, ואז שמתי את הפרספקס.אני אעלה תמונה מבפנים שיהיה לי כוח חחחחחבכ"מ הדבק שם הוא סוג של דבק שלקחתי מהשכן שלי של DEVCON אם אתה מכיר. דבק שקוף לכן יצא לי מעולה.והפרספקס התאים בול כי לקחתי איתי את הדלת של המארז ושם לקחתי את המידות ובדקתי.
פורסם 2013 במאי 1712 שנים חוץ מזה שרואים בתמונה האחרונה שברחת בפינה עם הג׳יגסו...פעם הבאה לפני שחותכים,עושים 4 קדחים בפינות, כל קדח בקוטר שעולה על רוחב המסורית, קדחים שנועדו לעשות את הסיבוב עם הג׳יגסו,את הפינה..
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר חוץ מזה שרואים בתמונה האחרונה שברחת בפינה עם הג׳יגסו...פעם הבאה לפני שחותכים,עושים 4 קדחים בפינות, כל קדח בקוטר שעולה על רוחב המסורית, קדחים שנועדו לעשות את הסיבוב עם הג׳יגסו,את הפינה.. תודה לא ידעתי ועשיתי עם דיסק לא עם ג'יגסו
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר גם עם דיסק הקדחים היו עוזרים לך מלברוח.. אין בעיה תודה בפעם הבאה אני אעשה ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.