עבור לתוכן

בעקבות הפרעות בגלישה - קניית נתב או הצטרפות לתמיכה של בזק?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה אני חווה תופעה שהוגדרה ע"י בזק כ"כשל בחיבור". בפועל מה שקורה זה שכאשר אני מנסה לגשת לאתר כלשהו אני לפעמים מקבל שלא ניתן להציג את הדף (אע"פ שבכל הזמן הזה אני מחובר באופן רציף לאינטרנט), לאחר רענון העמוד הדף לרוב עולה. במילים אחרות נראה שיש מעין הפרעה רגעית כזאת כשאני מנסה לגלוש.

לאחר שיחה עם עם בזק (התשתית), נראה שהבעיה אינה בקו אלא בראווטר עצמו (siemens sl2 141). הם טוענים שאין לי אחריות עליו יותר מאחר וכבר עברה שנה וניתנת עליו רק אחריות יצרן לשנה. הנציגה בטלפון הציעה לי להצטרף ל"תמיכה אלחוטית" או משהו בסגנון בעלות של 7 שקלים לחודש (בטח למשהו כמו שנתיים) ושאז אני אזכה באחריות מחדש עבור הנתב שלי. אח שלי אומר שהיא התכוונה להצטרפות לשירות שיזכה אותי בנתב חדש.

מה לדעתכם כדאי לעשות? להצטרף לקבלת האחריות או פשוט ללכת לקנות נתב בעצמי? ואם לקנות לב, אז איזה נתב? אני צריך שהוא ידע גם לחייג. המחיר שאני מוכן להשקיע בנתב חדש הוא כ 300 שקלים.

תודה רבה למסייעים.

פורסם

אתה יכול להצטרך לחודש חודשיים, להחליף את הראוטר ואז לבטל את התמיכה.

אבל לי זה יותר נשמע שפשוט ניסו לדחוף לך מוצר(תמיכה) למרות שאתה לא צריך, ובטח גם לא עשו איתך בדיקה כאשר הראוטר מוגדר כמודם בלבד.

השאלה היא, יש עוד מחשבים בבית שסובלים מאותה הבעיה ? המחשב המדובר ישן במקרה ולא מטופל כראוי ? ניסית דפדפנים אחרים ? כי יותר סביר שזה נובע מהמחשב..

פורסם
  • מחבר

לא מתחייבים לשנתיים או משהו?

וזה קורה בכל המחשבים בבית ובמכשירי הטלפון שמחוברים באלחוטי...

פורסם

בבזק עושים מקסימום רווח ,כלומר ימכרו לך 100M שאין להם ויתנו לך ראוטר מודם שבעצם אתה משלם עליו .

אין בבזק מודם בהשאלה כמו בהוט ,בבזק אתה קונה אותו ,הם לא רוצים אותו בחזרה ולמה עוד 7 שקל על תמיכה .

תתקשר פעם גם לחברה שנייה הוט ,תראה מה יש להם להציע ותעשה חשבון מה משתלם לך יותר .

פורסם
  • מחבר
בבזק עושים מקסימום רווח ,כלומר ימכרו לך 100M שאין להם ויתנו לך ראוטר מודם שבעצם אתה משלם עליו .

אין בבזק מודם בהשאלה כמו בהוט ,בבזק אתה קונה אותו ,הם לא רוצים אותו בחזרה .

תתקשר פעם גם לחברה שנייה הוט ,תראה מה יש להם להציע ותעשה חשבון מה משתלם לך יותר .

ניסיון שיווק בסיסי מצד הוט. יופי.

מי שלא בא במטרה לשווק חברה מסוימת אני אשמח לשמוע את דעתו. מעבר להוט או כל חברה אחרת לא רלוונטי מבחינת תשתית, אולי רק ספק, וגם זה לא רלוונטי לכאן.

פורסם
ניסיון שיווק בסיסי מצד הוט. יופי.

מי שלא בא במטרה לשווק חברה מסוימת אני אשמח לשמוע את דעתו. מעבר להוט או כל חברה אחרת לא רלוונטי מבחינת תשתית, אולי רק ספק, וגם זה לא רלוונטי לכאן.

אני לא משווק שום דבר, הגיון -לוגיקה , OPEN YOUR MIND , ,אתה גם צריך ראוטר חדש וגם לשלם תוספת 7 שקל תמיכה

,עכשיו תסביר לי את ההגיון לקנות עוד ראוטר פרטי ב 300 שקל שיש לך אחריות עליו שנה ואז לחבר אותו למודם ואז יש לך 2

מכשירים על השולחן . אם הראוטר התקלקל עוד שנה ,תקנה עוד אחד ב 400 שקל או אפשרות לקנות מודם- ראוטר

מבזק ב 600 שקל ,תסביר לי את ההיגיון שאני מקבל מכשיר אחד קטן בלי הוצאות 100M קווי ,80 אלחוטי

ואני לא מחויב לקנות אותו הוא גם ראוטר בסדר גמור ,למה אני אבחר בחברה אחרת שמייקרת לי את ההוצאות על 2 מכשירים

במקום אחד .

פורסם
  • מחבר
אני לא משווק שום דבר, הגיון -לוגיקה , OPEN YOUR MIND , ,אתה גם צריך ראוטר חדש וגם לשלם תוספת 7 שקל תמיכה

,עכשיו תסביר לי את ההגיון לקנות עוד ראוטר פרטי ב 300 שקל שיש לך אחריות עליו שנה ואז לחבר אותו למודם ואז יש לך 2

מכשירים על השולחן . אם הראוטר התקלקל עוד שנה ,תקנה עוד אחד ב 400 שקל או אפשרות לקנות מודם- ראוטר

מבזק ב 600 שקל ,תסביר לי את ההיגיון שאני מקבל מכשיר אחד קטן בלי הוצאות 100M קווי ,80 אלחוטי

ואני לא מחויב לקנות אותו הוא גם ראוטר בסדר גמור ,למה אני אבחר בחברה אחרת שמייקרת לי את ההוצאות על 2 מכשירים

במקום אחד .

אתה מטעם הוט.

ואני מחפש מודם-נתב, לא רק נתב.

ואין לי תשתית של הוט ולא שום קשר אפילו מינימאלי אליהם, הטלוויזיה שלי בכלל עם עידן+, אז אין לי שום עניין או צורך להיכנס למבצעי הטריפל שלכם.

תודה בכל אופן.

פורסם

לי גם יש בעיות כאלה לפעמים... אתרים פתאום לא עולים ואחרי רענון הם עולים בשניה.

הורדות בטורנטים למשל עובדים לרוב מצוין... אבל האתרים - זו הבעיה.

איך הם בדקו שהבעיה בראוטר בדיוק?

פורסם
אתה מטעם הוט.

ואני מחפש מודם-נתב, לא רק נתב.

ואין לי תשתית של הוט ולא שום קשר אפילו מינימאלי אליהם, הטלוויזיה שלי בכלל עם עידן+, אז אין לי שום עניין או צורך להיכנס למבצעי הטריפל שלכם.

תודה בכל אופן.

איזה טריפל אתה מדבר ,החשדנות שלך הסיתה את קו המחשבה שלך ,

אני מדבר רק על חיבור תשתית אינטרנט בלבד ( לא צריך להתחבר לכבלים בשביל לקבל אינטרנט)

והמכשיר כולל 5 יציאות בנוסף לראוטר .

זה המכשיר

http://www.hot.net.il/uploadfiles/09_2012/32453_hot_hotbox_booklet-old.pdf

פורסם
  • מחבר
לי גם יש בעיות כאלה לפעמים... אתרים פתאום לא עולים ואחרי רענון הם עולים בשניה.

הורדות בטורנטים למשל עובדים לרוב מצוין... אבל האתרים - זו הבעיה.

איך הם בדקו שהבעיה בראוטר בדיוק?

הם פסלו אפשרויות אחרות. זה לא קשור לספק והם בדקו את הקו ונראה שגם שם אין בעיה. אז הם סוברים שהבעיה היא בראווטר.

לא יודע באיזה תדירות זה קורה לך, אבל זה קורה לי כל הזמן, זה ממש מציק, אי אפשר לגלוש ככה.

---

"בלו פלאנט"/נציג הוט

צא מזה, אני לא מעוניין להחליף תשתית. תודה על ההצעה, אבל זה לא מה הפתרון שאני מחפש.

פורסם
הם פסלו אפשרויות אחרות. זה לא קשור לספק והם בדקו את הקו ונראה שגם שם אין בעיה. אז הם סוברים שהבעיה היא בראווטר.

לא יודע באיזה תדירות זה קורה לך, אבל זה קורה לי כל הזמן, זה ממש מציק, אי אפשר לגלוש ככה.

---

"בלו פלאנט"/נציג הוט

צא מזה, אני לא מעוניין להחליף תשתית. תודה על ההצעה, אבל זה לא מה הפתרון שאני מחפש.

אני לא נציג הוט ,צא מהסרט !!! בגלל זה אפילו לא הבנת מה כתבתי במילים פשוטות .

,אם אני אשלם פחות ואקבל יותר בבזק אעבור אליהם, תהיה בטוח שאני כותב משיקול צרכני נטו ,שזה לוגי לחלוטין .

פורסם

---

"בלו פלאנט"/נציג הוט

אצלי התשתית על הפנים בחלק מהמקרים.

לא מקבל את המהירות שאליה אני רשום, ומה שקרה עם האתרים קרה לי לפני זמן קצר

במשך שבועיים רצופים. בא בפתאומיות.. ונעלם באותו אופן.. לעיתים זה חוזר.

לא נראה לי שזה ראוטר אחרת זה היה קבוע.

פורסם

לא ברור לי למה הבעיה בתשתית . אם יש בעיה בתשתית אז pathping יכול לעזור להצביע עליה . עד כמה שידוע לי בזק היום מוכרים מודם VDSL (צריך לתמוך גם בADSL2 )ב100 שקל. יכול להיות שזה נתב מסורס שאפשר להפוך חזרה לנתב . עדיף נתב חיצוני בכל מקרה כי הנתבים של בזק לא משהו(שלי בחיוב זיכוי מוגדר כמודם)

למרות blue קצת לא הולך בתלם הוא די צודק בעניין מעבר להוט כאופציה אבל כיום זה פשוט לא משתלם בגלל דמי ההתקנה על סך 240 שקל. הם ממש לא רוצים שתתחבר בלי טריפל והם לא יוותרו על דמי התקנה אף פעם אם תתחבר רק לאינטרנט. אין שום הבטחה שבהוט הכל יעבוד יותר טוב. יש אנשים שהתשתית של בזק אצלהם גרוע ויש כאילו שברחו מהוט לבזק בגלל בעיות טכניות שהוט לא הצליחו לתקן. יש בארץ דואופול ושתי החברות מנצלות את זה עד הסוף .

פורסם

אם הראוטר של בזק מספק אותך ונותן לך את מה שאתה צריך, נראה לי שעדיף לעשות את האחריות ללכת לבזק סטור, להחליף לבטל אחרי חודש-חודשיים.

אם הוא לא ממש סיפק אותך (אצלי למשל הוא לא היה מסוגל לתת מהירות אלחוטית) עדיף לקנות ראוטר פרטי. כל ראוטר פרטי יודע לבצע חיוג שמתאים לתשתית בזק.

פורסם

תנסה להתמקח איתם, אני הוצאתי את האחריות הזאת בחינם לשנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים