עבור לתוכן

Battlefield 3 | קומנטרי בנושא דגנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם היום חיפשתי הרבה נושאים טובים לקומנטרים

אבל בסוף החלטתי לאלטר וזה מה שיצא חחחח

מקווה שתאהבו (:http://www.youtube.com/watch?v=6fw2ElbUOEo

פורסם

ואללה, לא מלהיב

פורסם

אני מאוד מקווה שחברים שלך מהבצפר לא יראו את זה כי אתה תאכל הרבה כאפות

פורסם
ואללה, לא מלהיב

לא פלא. הפורום התפוצץ... בילדים (כמובן יש בניהם גם בוגרים). ..אז יהיה יותר פעילות אך פחות רמה -בהחלט " כפיים" למנהלי האתר.

יותר גרוע.. שכל אחד מפרסם לו שטות. ממקום לרכז את זה במקום שכבר נפתח במיוחד בשביל זה.

נערך על-ידי rroonnii

פורסם
לא פלא. הפורום התפוצץ... בילדים (כמובן יש בניהם גם בוגרים). ..אז יהיה יותר פעילות אך פחות רמה -בהחלט " כפיים" למנהלי האתר.

רוני היקר, מפריע לך שאנחנו מרחיבים את קהילת באטלפילד 3 באתר? אולי כדאי שנעשה סלקציית גיל ורמת משכל בכניסה לפורום?

פורסם

מרחיבים? לכיוון חד צדדי של הבאת ילדים בלבד. ממש לא איכפת לי,זה הפורום עצמו שיסבול מחוסר השתתפות מהוותקים או חבר'ה רצינים. עוד לא ראיתי וותיק אחד שהתייחס בתגובה של התעניינות ורצינית לת'רדים המוזרים שנפתחים כל שנייה. תעשו עם זה מה שתרצו. :x סיימתי.

נערך על-ידי rroonnii

פורסם

עכשיו, הבעיה הזאת היא שלך. יש לך 3 אפשרויות.

1 - להתנהג כמו אדם בוגר, להוביל ולפתח את הצעירים, הרמה הכללית, הקהילה.

2 - להתנהג כמו סוציומט שמתלונן שרע לו שמביאים עוד אנשים לטריטוריה שלו (המצב הנתון)

3 - לחפש מקום אחר.

המצב הוא שהמקום מתפתח, מגיעים צעירים ומגיעים בוגרים. אתה אומר ש"סיימת". מעולה, אתה מתבקש לא להגיב בדיון הזה יותר. אם יש לך בעיה עם האתר - יש צור קשר.

פורסם

שלום רוני.

אני אחד ממנהלי הקהילה ואני בן 16 ולא מתבייש בזה. אני חושב שיש לי את הבגרות והניסיון לנהל קהילה.

אם אתה חושב שהרמה בפורום ירדה אולי אתה צודק ואולי לא אבל לפחות יש פעילות!

תראה לי מתי פעם אחרונה היתה כזו פעילות בפורום? מתי פעם אחרונה השרת היה מלא?

אתה יותר ממוזמן לבוא ולעזור לנו לפתח את הקהילה, אבל לשבת מהצד ולרדת עלינו זה מבחינתי דבר שאינו בוגר..

קח את זה לאיזה כיוון שאתה רוצה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה איתכם אבל אחרי שקטלו אותי פה החלטתי לפרסם גם בfxp וליראות מה דעתם. ורק שתידעו ששמה קיבלתי הרבה פידבקים חיוביים + 600 צפיות ו50 לייקים אז אני לא יודע מה להגיד לגבי כול מה שאמרתם פה.. פשוט קהילה של אנשים קרים ומגעילים (לא כולם כן)

פורסם

בגלל שהקהילה ב-FXP מורכבת ברובה מילדים ופה הקהילה יותר מבוגרת, והכי חשוב בוגרת :)

פורסם

דעתם "חשובה "לנו. כל מה שדעתם אז אצלנו הדעה הפוכה :) .

בכל אופן אתה יכול לרכז במקום אחד את הסירטונים שלך. לא חייב וצריך לפתוח מחדש אשכול על כל סירטון.

פורסם

למה לא? מה הבעיה לפתוח כל פעם דיון?

פורסם

בלי קשר לחוקים זה נראה לך רצוי שעל כל סירטון אישי יפתח נושא מחדש.

פורסם

זה פורום פתוח לכולם :)

פורסם

לא מנעתי ממנו להגיב ולא חייבתי אותו בדבר מסוים. בסך הכל עצה. הוא יכול לקבל ויכול לא.

אם הייתי מפרסם סירטונים שלי ,כך הייתי עושה.

נערך על-ידי rroonnii

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים