עבור לתוכן

os x על dell inspiron 7720

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי את המחשב הנייד dell inspiron 7720

מחשב חזק מאוד ומאמין שעוד שנה + אני יעבור לאפל אבל אני רוצה להתקין על המחשב הנייד שלי עכשיו os x כדי להתחיל להתרגל ולראות אם אני באמת רוצה לעבור

האם זה אפשרי להתקין אם כן איך?

איזה גירסה אני יכול להתקין?

ולכל מי ששואל בדקתי גם בגוגל וגם באתר ולא הבנתי מה רוצים ממני לגבי כל מה שקשור לזה

פורסם

הוא יריץ את הגרסה האחרונה 10.8.3, אבל כמעט חצי מהמחשב לא יעבוד עקב חוסר תאימות חומרה. ליתר דיוק זה: כרטיס מסך Nvidia, התקני רשת אלחוטית ובלוטוט', הטאצ'פאד יעבוד בצורה חלקית וכפתורי FN יהיו מבוטלים, חיבורי USB3 לא יעבדו עם התקני USB2 וחלק מחיבורי אודיו לא יעבדו בכלל.

פורסם
  • מחבר
הוא יריץ את הגרסה האחרונה 10.8.3, אבל כמעט חצי מהמחשב לא יעבוד עקב חוסר תאימות חומרה. ליתר דיוק זה: כרטיס מסך Nvidia, התקני רשת אלחוטית ובלוטוט', הטאצ'פאד יעבוד בצורה חלקית וכפתורי FN יהיו מבוטלים, חיבורי USB3 לא יעבדו עם התקני USB2 וחלק מחיבורי אודיו לא יעבדו בכלל.

תודה רבה לפי מה שאתה אומר ממש לא שווה לי לעשות את זה יש דרך אחרת לעשות את זה ושהיו לי את כל הדברים?

פורסם

בהחלט. הדרך הכי קלה היא לקנות מחשב PC בעל רכיבים מתאימים, הדרך היותר יקרה היא לקנות מחשב Mac, והדרך הכי קשה והכי יקרה היא להקים צוות מתכנתים במשרה מלאה שיכתבו לך דרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים