עבור לתוכן

המחשת בדיקת מהירות

Featured Replies

פורסם

בבקשה:

amazingq.png

ואל תקרא לי שקרן.

ראיתי ששאלת מאיפה אני אבל אני לא מוכן לענות על זה.

הבדיקה נעשתה שכל המחשבים גלשו דרך התשתית של בזק ורק הבדיקת מהירות של הוט מנותבת דרך התשתית של הוט.

למה הם לא פרסו אצלי? הבחורה מהנדסה לא יכלה להגיד לי כי אמרה לי שזה קשור למחלקת תשתיות ותכנון ואין לה את המידע מתי יפרס סיבים של הוט אצלי.

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
אני לא אמרתי שכל היום אני מקבל 20 מגה, אלא בשעות הערב בעיקר בסוף שבוע.

במשך השבוע לקראת הערב עד הלילה אני מקבל בין 40 ל90.

ממולי הוט פרסו סיבים אופטים מלפני שנה וקצת אבל בצד שלי לא.

אם הם היו פורסים את הסיבים גם אצלי אז הייתי מקבל 100 בלי בעייה.

חבר שלי שאצלו פרסו את הסיבים מקבל כמוך כל הזמן 102 מגה.

כמובן שהגעתי להנדסה של הוט לאחר שראינו שזה לא נובע מהציוד קצה שלי, והתשובה שקיבלתי שמעל 60 זה תקין אצלהם וזה שמידי פעם בסוף שבוע אני מקבל 20 זה עולה על הדעת ולכן הם לא רוצים לעשות כלום בנידון.

תקשיב זה הגזמה פראית להגיד שאתה מקבל 20M במקום 100M שלא לומר שקר ,בו נעמיד למבחן המציאות ,שאלתי אותך איפה

אתה גר ונבדוק את זה פה בפורום . ואם אתה צודק ,אני אכל את הכובע ,פשוט להבנה .

. ואיך זה שממול לבית שלך פרסו סיבים אופטים והחבר שלך מקבל 102M כל היום וכל השנה

ואתה השארו אותך בדד בלי סיב אופטי אמרו אותך לא נחבר ,

גם אני יכול לכוון את המד כלפי מטה(מעמיס על המחשב) .

שקר סופו להתגלות .

פורסם

blueplanet איבדת את זה. לקרוא לבן אדם שקרן כי הוא מקבל תוצאה שונה משלך???

אני לא תומך של בזק ואני שוקל לעבור להוט, אבל שמעתי על התופעה הזאת מעוד אנשים וזה גורם לי לחשוב עוד...

פורסם

אני לא נתקל בזה פעם ראשונה, כמה אנשים שמבינים כאן בפורום גם התווכחו איתי ועם עוד מישהו שגם מאוד מבין ואמרו שאין מצב שבהוט אתה לא תקבל 100 מגה.

אבל אני יש לי 2 חברים קרובים עם אותה בעייה כמו אצלי.

פורסם
  • מחבר
blueplanet איבדת את זה. לקרוא לבן אדם שקרן כי הוא מקבל תוצאה שונה משלך???

אני לא תומך של בזק ואני שוקל לעבור להוט, אבל שמעתי על התופעה הזאת מעוד אנשים וזה גורם לי לחשוב עוד...

אני דובר אמת לאמיתה וקשה לקבל שקרים .

למה הוא מסרב לעשות בדיקה ולהגיד איפה הוא גר ולמה החבר שלו בבניין ממול מקבל 102M כל היום כל השנה בכל שעה!!!

אולי כי הוא מפחד שנשמע את האמת שאין עומס והשכנים שלו מקבלים 100M כל היום .

אני גם חושב שיש עומס בהוט בשכונות מסוימות ,אבל לקבל 20M זה שקר גס .

פורסם

לא אמרתי שחבר שלי גר מולי, אלא אמרתי שיש לי חבר בכללי שאצלו הוט פרסו סיבים והוא מקבל 102 כל הזמן בלי קשר לשעה.

ואני לא מסרב לעשות בדיקה. יש לי עוד בדיקות שמראות את אותן תוצאות.

וכמובן שאלה שמולי יקבלו 100 מגה כל הזמן כי הם מחוברים דרך סיב אופטי.

אין לי שום סיבה לשקר.

זה שאתה בודק אצלך ואצל משפחה ואצל כולם אתה מקבל 100 לא אומר שזה ככה אצל כולם כמו שציינתי.

פורסם

מה אתם מתייחסים לblueplanet בכלל , תראו את כל ההודעות שלו סתם פאןבוי של הוט /טרול

פורסם
  • מחבר
מה אתם מתייחסים לblueplanet בכלל , תראו את כל ההודעות שלו סתם פאןבוי של הוט /טרול

התגובות שלך ביענו לועזית מאאגניבות ,מזכירה את קשת ליבלך ובת מיצוווש מארץ נהדרת, זה הרמה ,ביווש .

הבהרה : אני איש עקרונות ,כתוב 100M אני ורצה שיעמדו בהתחייבות ,במקרה והוט לא תעמוד בהתחייבות היא תחטוף ממני

עובדה שעזבתי הוט מובייל אומרת משהו ,אבל בתשתית הוט לא מאכזבת ,מה שהובטח מתקיים כ-102M הורדה בכל שעה .

מי שלדעתי משקר ,שלא יצפה שאני אאמין לו ,עומס יכול להיות ,אבל מ 100M ל 20 לדעתי זה שקר !!! .

אם בזק מפרסמת 100M ואין לה בכלל 100M לרוב מוחלט של הלקוחות שמתאכזבים אחרי שכבר רכשו ראוטר ומודם מתאים

אני מצפה שהיא תחטוף מהציבור כזאת מכה מורלית שהיא תתקן את התשתית שלה,

הרי איזה אינטרס יש לחברה לשפר את עצמה ,אם הלקוחות לא נותנים על הראש ,אז אתם תקבלו 60-50 ותשלמו על 100M

ביום שבזק יגידו הלקוחות שלנו לא טיפשים ולכן אנחנו צריכים להשקיע יותר בתשתית מאשר פרסומות באח בגדול ,אז תרוויחו ,

עד אז יספקו לכם תשובה מצטער באזור שלך יש רק 10-20-50 מגה .

פורסם
לא הפרעה ולא כלום, זה עומס בלבד.

הכנתי סקריפט שעושה בדיקת מהירות ובודק פינגים במשך כל היום במשך 5 ימים.

והוצאתי את זה לגראף ורואים שכל פעם משעה 4-5 בערב מתחיל להיות עומס וזה נעלם בשעה 1 בלילה.

ובימי שישי בערב יש את העומס הכי גבוה.

נכון נשמע לך מוזר אבל זאת המציאות ואני מכיר עוד 2 אנשים שאצלהם קורה בדיוק אותו דבר.

יש גם אצלי בעיות עומס בחודש-חודשיים האחרונים מאז שהעבירו אותי לתדרים הגבוהים.

2 טכנאים היו פה שהבינו שיש בעיות עומס אבל אין להם מה לעשות עם זה,

ודיברתי עם עשרות נציגים, חלק מסרבים להודות שיש אפשרות לעומסים בתשתית וחלק ראו את התוצאות בזמן אמת ופשוט אין להם מה לעשות עם זה.

פורסם
  • מחבר

ודיברתי עם עשרות נציגים, חלק מסרבים להודות שיש אפשרות לעומסים בתשתית וחלק ראו את התוצאות בזמן אמת ופשוט אין להם מה לעשות עם זה.

תקשיב יש הרבה אנשים שמתקנים תכונות שמאיטות את הגלישה והם לא יודעים זאת ,

אם אתה מקבל פחות מ 90M לדעתי הבעיה לא בתשתית .

איפה אתה גר ,שכונה ,אם זה לא סוד מדינה באיזה דפדפן אתה גולש ומתי אתה טוען שיש עומס .

פורסם

אני וכל מי שאני מכיר מקבל 100 מגה בבזק. אם אתה אומר שאתה לא אתה שקרן!

תן לי את הכתובת מגורים שלך, מס טלפון, מס אשראי (כולל 3 ספרות בגב הכרטיס) ונבדוק.

אגב, גם להוט יש באותיות הקטנות, בין 60 ל-100.

עריכה: כמעט שכחתי, עם המס אשראי תרשום גם תעודת זהות.

פורסם
  • מחבר
אני וכל מי שאני מכיר מקבל 100 מגה בבזק. אם אתה אומר שאתה לא אתה שקרן!

תן לי את הכתובת מגורים שלך, מס טלפון, מס אשראי (כולל 3 ספרות בגב הכרטיס) ונבדוק.

אגב, גם להוט יש באותיות הקטנות, בין 60 ל-100.

עריכה: כמעט שכחתי, עם המס אשראי תרשום גם תעודת זהות.

אל תעשה מעצמך צחוק ,גם בבזק מודים שאין להם 100 מגה באמת .

. פרייארים לא מתים ,הם רק משלמים יותר .

תשים לב מה נציג בזק אומר בכתבה : "אני אגיד לך את האמת מעט מאד מקומות תומכים ב100M",

הנציג יודע מה אומר ,כי הוא חוזר על התשובה הזאת כל המשמרת שלו ,אין אצלכם 100M ,אז למה לפרסם ,בשביל התדמית .

פורסם

הוא משקר.

כל מי שאני מכיר מקבל 100 מגה בבזק

פורסם
  • מחבר
הוא משקר.

כל מי שאני מכיר מקבל 100 מגה בבזק

אבל בכתבה אומרים 3 פעמים ,3 נציגים שונים שאין 100M ואני גם התקשרתי אצלי ,יש רק 30M אז דיייייי לשקר .

פורסם

תפסיק להשמיץ. טרול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים