פורסם 2013 במאי 1312 שנים אחרי פרמוט מחשב יכול להיות גם לפני כל פעם שאני מדפדף למעלה ולמטה בכל מיני דפים במיוחד בפורומים אני רואה באמצע כאילו קו כזה כאילו קצת מעוות את התצוגה.כרטיס המסך שלי gtx 550 ti למקרה שצריך.עדכנתי דריבר , מקודם הייתה גרסא רשמית אז התקנתי את הבטא הכי חדשה והבעיה עדיין נשארה.רעיונות לפתרון הבעיה? נערך 2013 במאי 1312 שנים על-ידי alex542
פורסם 2013 במאי 1312 שנים תבדוק בכרום אם זה קורה?אני לא יודע אם אנחנו מתכוונים לאותו דבר גם אצלי בגלילה מטה ומעלה זה קורה בפיירפוקס.בכרום יש פלאש מובנה בדפדפן, זה קורה לך גם בדף אינטרנט רגיל בלי פרסומות ובאנרים?
פורסם 2013 במאי 1412 שנים מחבר בדקתי באקספלורר ואין את זה שם.אני עם חוסם פרסומות מלא כך שלא יודע בנוגע לכך אם יש שינוי בלי הפרסומות והבאנרים.בכל מקרה יש לזה איזשהו פתרון?
פורסם 2013 במאי 1612 שנים לא נראה לי שיעזור לו, אני עם הדרייבר הכי עדכני, בכל דף עם פרסומת כשגוללים מעלה מטה הדף כאילו זז בפריימים/גלים כאלו..דרך אגב איזה כרטיס יש לך?תנסה לשחק עם הגדרות ההאצה של הפלאש בפיירפוקס..הנה בבקשה:http://forums.adobe.com/thread/891337 נערך 2013 במאי 1612 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 במאי 1712 שנים זה לא קשור לדרייבר, כבר כתבתי שלי גם זה הופיע ואצלי הדרייבר הכי עדכני, זה קשור לפלאש של הדפדפן
פורסם 2013 במאי 1712 שנים מחבר תאמת אחרי שעכשיו עברתי כמה פעמים אני עדיין רואה שיש קצת את התופעה אבל הרבה פחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.