עבור לתוכן

למי שזה מעניין אותו... סורקים.

Featured Replies

פורסם

בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב.

אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו !

טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה.

HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות.

AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות).

CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות...

UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי מבין את הבחירה הזאת. הדרייברים שלהם ממש דומים ואין בהם שיפור מהותי בין כל גירסה (אני אומר זאת כי יש לי סורק כזה...).

והגענו לזוכים !

EPSON. כן, אפסון מייצרים סורקים.

יש להם את הדגם Perfection 1250U שכולל את כל הדברים החדשים והכל כולל 48bit וכל מה שמסביב. הדגם הזה עולה 550 ש"ח בערך והחיסרון העיקרי שלו שהוא פשוט איטי.

והדגם המנצח, הדגם שכנראה אני הולך לקנות, Perfection 1650. הדגם הזה מגיע לרזולוציה מאוד גבוה, 3200*1600 נראה לי. כשהסטנרדט היום זה 2400*1200 וגם זה רק בסורקים הנחשבים. 48 ביט כמובן וכל מה שמסביב. מגיע עם ממשק SCSI וגם USB. אישית, אני אשתמש בSCSI בהתחלה, אבל אני הולך להשתמש בסורק ל4 שנים הקרובות כך שאני מאמין שבמחשב הבא שלי כבר לא יהיה יותר PCI כך שהסקזי לא יהיה שימושי ואני אעבור לUSB (ממש לא איכפת לי אם הסורק יהיה קצת יותר איטי. איכות הכי חשובה, לא ?). ובקשר לאפסון, כמו HP, הם מעדכנים דרייברים כל הזמן. כבר יש דרייברים לWinXP בשביל הסורקים הנ"ל. אז אפשר לדעת שאתם מסודרים.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שסורק לא הולך להיות השידרוג הבא של אף אחד מפה...

אבל לפחות 12 אנשים קראו. טוב לדעת.

פורסם

לא מזמן קניתי את הMUSTEK שלי (1200UB PLUS) חוצמזה שאין דרייברים לXP הסורק לא רע בכלל

פורסם
  • מחבר

זאת אחת הסיבות שבגלל לא בדקתי ביקורות עליהם. אין להם דרייברים, והם לא משהו משהו חוץ מזה אז אני מעדיף לא להתקרב לזה. אפסון הוציאו תוך כמה ימים מאז שXP יצא דרייברים בשבילו לסורקים שלהם...

כשקונים סורק צריך חברה אמינה שתתן לך דרייברים, לא כמו UMAX למשל.

יש שתי חברות שאפשר לסמוך עליהן ב100% בקטע הזה, והן HP וEPSON. במקרה הזה, מה לעשות שהסורקים של אפסון יותר איכותיים... בייחוד הסורק 1250 שלהם... סורק פשוט וזול שעוקף התמונה את כל הדגמים של 2200 ו4400 שHP מנסה לדחוף לצרכן...

מצד שני, למשתמשים מתחילים או לא מנוסים, לHP יש תמיכה טלפונית בישראל בעברית ללא תשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים