עבור לתוכן

FARCRY3 האם אתם מכירים עוד משחקים דומים שכדאי לי לנסות?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם..

לאחרונה סיימתי את FARCRY3 ומאד נהנתי מהפורמט של המשחק ובכלל ממה שעשו..

האם אתם מכירים עוד משחקים דומים שכדאי לי לנסות?

חשבתי על stalker ניסיתי בעבר את הראשון אבל המחשב היה דיי חלש..

תודה לעונים :-)

פורסם

Far Cry 3: Blood Dragon ?

Tomb Raider 2013 דיי דומהׂ(סקילים, חיות, מקומות מוסתרים+חידות).

פורסם
  • מחבר

טומבריידר לא דומה בכלל! אולי מזכיר אבל לא אותו סגנון משחק! כמעת סיימתי אותו אבל הייתי חייב לפרמט את המחשב ועכשב הוא עולה לי ללא הזכרונות למרות ששמררתי אותם :-(

פורסם
  • מחבר

מה לגבי stalker האחרון? מישהו שיחק?

פורסם

לא שיחקתי בו אבל לפי מה שאני קראתי עליו הוא משחק קשה בהרבה מ - FC3 (הרבה יותר קשה להשיג כסף וציוד ותרופות, הדמות חלשה יותר ופחות מיומנת בהתחלה והמשחק הרבה יותר Hardcore בכללי) ויש לך שם שטחים קטנים יותר לחקור וללא רכבים.

המשימות צד פחות נוסחאתיות מאשר ב - FC3 ככל הנראה אבל הגרפיקה והאנימציות פחות טובות כמובן.

Call of Pripyat הוא המשך ישיר של Shadow of Chernobyl אז לא הייתי משחק בו אם לא סיימת את הראשון קודם (Clear Sky הוא Prequel ולא חובה לשחק בו).

משחקים שאני ממליץ לך לשחק בסגנון של FC3:

Far Cry 2, משחק מאד דומה אבל עם עלילה הרבה פחות טובה ובסביבה שאני אישית הרבה פחות אוהב אבל המשחק עצמו לא רע בסה"כ ויותר מאתגר.

Just Cause 2

כל משחק מסדרת Crysis אם עדיין לא שיחקת בו

Deus Ex: Human Revolution

אם לא מפריע לך שהמשחק נוטה הרבה יותר לתפקידים מאשר ליריות אז Fallout 3 ו - New Vegas מומלצים מאד.

Red Faction: Guerrilla

The Saboteur

אין כמעט משחקי FPS עם עולם פתוח מה שמשאיר אותנו עם GTA והמשחקים הדומים לו מגוף שלישי שהטובים שבהם הם: Saints' Row 3 ו - Sleeping Dogs

*אם בא לך לנסות משהו מוזר ולא הכי מוכר (או יציב טכנית) יש את המשחק הרוסי Xenus 2: White Gold שדי דומה לפאר קריי.

הנה - http://www.gamersgate.com/DD-XENUS2/xenus-2-white-gold

אבל התרגום שלו לא הכי מלא/מדוייק.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

far cry 3 בהחלט יותר קליל מ stalker.

אבל אם אתה מצליח להתחבר ל stalker אז מצפה לך משחק ייחודי מאד. ואם כבר אתה בכיוון של סטאלקר אז כדי גם שתבדוק את metro על הדרך :xyxthumbs:

פורסם

קיבלתי את Far Cry 3: Blood Dragon בחינם במייל מ AMD שבוע שעבר.. :) אחלה משחק, עתידני כזה.. עלילה לא מפותחת אבל הרבה אקשן

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לקבל אותו גם בחינם?

פורסם

לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך של AMD .. בקנייה קיבלתי שני משחקים בסטים ביושוק וטומב ריידר. [כחלק מהמבצע הזה]

ויום אחד לקוחות רבים, ביניהם אני, קיבלו במפתיע מייל עם קוד להורדה:hat:

לפי ידיעתי אי אפשר להעביר מאחד לשני..

פורסם
  • מחבר

אז יאלה תעביר חח

פורסם
אז יאלה תעביר חח

שלחתי לך הודעה פרטית.. קיבלת אותה?

פורסם
  • מחבר

כן אחי עכשיו ראתי!

תודה.. אבל זה לא עובד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים