עבור לתוכן

עבודה

Featured Replies

פורסם

כל עבודה שתבחר תהייה טובה, מלצרות, מחשבים, עבודת כפיים. רק תמצא עבודה כלשהי לא משנה איזו.

• תגובות 31
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ תומך , לשבת ולהרקב יותר מחודשיים בבית , מבאס ומיותר ..

מהן הבגרויות שלך ? (מתמטיקה ,אנגלית )

ולמה התחברת בתיכון ?

פורסם

"טיול לחו"ל לא מעניין אותי בכלל. אם אני יכול לראות את זה בGOOGLE STREET VIEW אז למה לי בכלל לצאת מהבית?"

באמת? באמת??? :screwy: חחח נראה לי כול החיים לא יצאת מהבית וגם חברה סביר להניח שאין לך ולא תיהיה בקרוב, לך תראה תמונה של מצפה רמון ואז תנסע לשם ותעמוד בקצה של ההר ואז תבין מה ההבדל בין לראות את זה שטוח על המסך לבין לראות את זה בעיניים שלך.

פורסם

^^ חחחחחחחחחחח , אני לא יודע לגבי פותח השרשור , אבל פגעת בול בי !!

אני לא מאמין איך ידעת , שיואו ! OMG!!! :cwm39:

פורסם
  • מחבר
"טיול לחו"ל לא מעניין אותי בכלל. אם אני יכול לראות את זה בGOOGLE STREET VIEW אז למה לי בכלל לצאת מהבית?"

באמת? באמת??? :screwy: חחח נראה לי כול החיים לא יצאת מהבית וגם חברה סביר להניח שאין לך ולא תיהיה בקרוב, לך תראה תמונה של מצפה רמון ואז תנסע לשם ותעמוד בקצה של ההר ואז תבין מה ההבדל בין לראות את זה שטוח על המסך לבין לראות את זה בעיניים שלך.

אוקי מר גאון, בוא תסביר לי מה יצא לי מטיול לחו"ל.

פורסם

לא יצא לך כלום. עדיף שתישאר בבית להירקב.

אתה ברצינות שואל למה זה טוב לטייל בחו"ל? מה, כל האנשים שעושים את זה סתם הולכים עם הזרם? יכול להיות שטיול של שנה בדרום אמריקה זה לא בשבילך (אני אודה שזה גם לא מתאים לי), אבל אתה ברצינות טוען שבחיים לא תלך לטייל בשום מקום?

נערך על-ידי שניצל

פורסם
  • מחבר
לא יצא לך כלום. עדיף שתישאר בבית להירקב.

אתה ברצינות שואל למה זה טוב לטייל בחו"ל? מה, כל האנשים שעושים את זה סתם הולכים עם הזרם?

כן. אני שואל מה יצא לי מזה. מה אני מרוויח, בכלל? אני "לא נרקב בבית"?

פורסם

0TB/s

בוא נסכם: אתה עצלן.

זה בסדר, זאת תכונת אופי. רק שלדעתי מהגרועות שיש (כלפי עצמך) .

נערך על-ידי rroonnii

פורסם

מה יצא לך מזה? בקצרה: אתה תפגוש אנשים שבחיים לא הייתה פוגש בארץ, תרבויות שונות, מנהגים שונים, אתה תראה דברים מדהימים כמו החומה הסינית, או הגראנד קניון בארה"ב ועוד כול כך הרבה מקומות שאי אפשר בכלל להרחיב.

ולמה שלא תרצה לפגוש תרבויות אחרות ולראות איך אנשים אחרים חיים? אולי בעצם איך שאתה חיי זה לא נכון ואתה תגלה ותלמד המון דברים, זה שתשב בבית ולא תעשה כלום זה שקול לצמח שתקוע באדמה והוא לא יכול לזוז לשום מקום וללמוד, טבע האדם מניע אותנו ממקום למקום-זה חלק מהאבולוציה.

פורסם

הנה האיבחון שלך:

סוציומט(לא בטוח)

בעל כישורים חברתיים לקויים

תהנה

פורסם

מה עם שרות לאומי?

אפשר להתנדב במקומות נחמדים ולעשות דברים שהרבה פעמים הרבה יותר משמעותיים ותורמים ממה שהצבא מציע למתנדבים שלו

ואם נופלים על משהו רחוק מהבית אז אפשר לקבל מגורים בידרה עם שותפים וזה יוצא חוויה נחמדה

בנוסף אתה מקבל משכורת לא רע יחיסת למתנדב ונסיעות על אזרחי..שקול את זה - יש הרבה מסלולים החל ממד"א עד למדריכי טיולים למינהם

פורסם

modchip, התגובה שלך ממש עיצבנה אותי.

לאנשים יש בעיה, הם ממהרים לשפוט ולתייג מישהו שהוא קצת סוטה מהדרך הנורמאלית ו"המקובלת".

הבנאדם אומר שיש לו איזו בעיה והוא לפני אבחון וככה אתם שופטים אותו?

ובלי קשר, לא כולם רוצים לטייל או לטוס לחו"ל וזה בסדר.

פורסם

תתעצבן בשקט.

פורסם

חברים - אתם ממהרים לשפוט,

זה לא הבמה ולא המקום. למי שלא נוח, שלא יענה לשרשור הזה.

בחור צעיר - כיוון שהחמצת את ההזדמנות לשרת בצבא (וחבל)

ואתה כנראה סובל מאיזה שהיא בעיה (חברתית / נפשית או מה שזה לא יהיה)

מציע לך לתכנן לטווח קצת יותר ארוך - לחשוב על תואר במקצוע שלא ידרוש כישורים חברתיים נועזים כחלק מהמקצוע - וגם בעבודה תוכל "לעבוד בשקט" בלי שיפריעו לך.

(סתם רעיון ואל תקפצו עלי... מתמטיקה, פיזיקה, קצת סטיגמטי, אבל לא חושב כרגע על משהו אחר) ותנסה לפתח את עצמך כמה שיותר, בלי שום מטרה נוספת או כוונות.

במעלה הדרך תמצא את התשובה כנראה.

דני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים