פורסם 2013 במאי 812 שנים לא ... בהתחלה הייתה תקלה אצל EA ועכשיו הם טוענים שיש מתקפה על השרתתים שלהם . כבר איזה 4 ימים אי אפשר לשחק.
פורסם 2013 במאי 912 שנים אני גם ראיתי את התקלה ו-EA אישרה שזה משהו כללי, אבל עוד לא פתרה את הנושא. זה קרה לי יותר עם שרתים בפינג גבוה דרך אגב, לא יודע אם סתם נדמה לי או שבאמת קשור.
פורסם 2013 במאי 912 שנים לפי ההודעה בבאטלוג, השרתים שלהם מותקפים ויכול להיות שבגלל זה אתה מקבל את השגיאה.אני מאמין שזה ייפתר בימים הקרובים...עוד שאלות?
פורסם 2013 במאי 912 שנים לשגיאה הזאת (בכלליות).. יש מיליון סיבות. אם לא יסתדר לך בהמשך.. אז תעשה על השגיאה חיפוש ותמצא לפחות 30 ניסיונות תיקון. לי עזר ניקיון של תקיית המשחק
פורסם 2013 במאי 1012 שנים לשגיאה הזאת (בכלליות).. יש מיליון סיבות. אם לא יסתדר לך בהמשך.. אז תעשה על השגיאה חיפוש ותמצא לפחות 30 ניסיונות תיקון. לי עזר ניקיון של תקיית המשחקאתה יכול לפרט?
פורסם 2013 במאי 1012 שנים מה לפרט? לכל אחד יש סיבה *שונה* להודעה הזאת. אצלי, על ידי תוכנת ניקיון רוגלות וכדו'.. על תקיית המשחק. מה שברור שהיה גם נפתר באם הייתי מוחק את המשחק ומתקין מחדש.. אך זה תהליך ארוך יותר
פורסם 2013 במאי 1012 שנים נכון. אבל כך הודגש לשגיאה הזאת (בכלליות).. נערך 2013 במאי 1012 שנים על-ידי rroonnii
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.