עבור לתוכן

העברת קבצים איטית ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מודם ראוטר של הוט, מחשב אחד מחובר אליו אלחוטית ומחשב אחד מחובר בכבל.

מהירות ההורדה היא 12mb והעלאה 1mb. כל מחשב מוריד במהירות המקסימלית.

כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים המהירות היא מקסימום 12mb כמו מהירות האינטרנט במקום המהירות המקסימלית של ה-wifi, 54mb

למישהו יש רעיון ?

תודה לעוזרים

פורסם

תנסה קודם עם כבל רשת, אח"כ ב-WIFI.

אם יש עוד משהו שיושב על התדר שלך, הוא יפריע לקצב ההעברה.

אפשר להחליף ערוץ בנתב WIRELESS ולראות אם יש שיפור.

פורסם

העברת קבצים ברשת WIFI היא גרועה, אל תצפה להרבה מראש.

עכשיו שהבנת אותי, אסביר את הבעיה...

יש לך 2 מחשבים שמחוברים ל-ראוטר עם WIFI, הראשון מחובר אליו ומוריד, השני מחובר אליו ומעלה, המהירות שלך היא לא 100% לראשון + 100% לשני, אלא מתחלקת בשניהם, ואגב כשאני אומר מתחלקת היא גם לא 100/2...

מפה לא קשה להגיע שהמהירות של כל אחד היא לא 54mbps בפועל, אלא הרבה הרבה פחות.

כעת לבעיה השניה... 54mbps זה תאורטי בלבד, כלומר לא רק שאתה צריך לחלק ב-8 כמו שכולם יודעים, יש גם איבודים שקשורים ל"טווח" כמו שגיאות, הפרעות (פלאפונים, מיקרוגל), וגם איבודים שקשורים למהירות תגובה של הרכיבים עצמם (מעבד, כרטיס רשת, תוכנה).

אם אחד המחשבים יהיה מחובר ל-LAN של 100MB, אתה תראה שיפור פי 2 ואף קצת יותר (אם לא טועה, אפשר להגיע אפילו ל-5MB לשניה ברשת G). אצלי רשת N ובצורה כזו אני מגיע ל-12MB שזה גם לא מזהיר.

אם אתה רוצה להינות ממהירות העברה גבוהה, תצטרך להשתדרג ל-Gigabit LAN.

פורסם
  • מחבר

תנסה קודם עם כבל רשת, אח"כ ב-WIFI.

אם יש עוד משהו שיושב על התדר שלך, הוא יפריע לקצב ההעברה.

אפשר להחליף ערוץ בנתב WIRELESS ולראות אם יש שיפור.

עם כבל רשת כבר עבדתי, היה בסדר.

בדקתי עם wifi analyzer ובעקבות זה החלפתי ערוץ

הפינגים ממש טובים

פורסם
  • מחבר

העברת קבצים ברשת WIFI היא גרועה, אל תצפה להרבה מראש.

עכשיו שהבנת אותי, אסביר את הבעיה...

יש לך 2 מחשבים שמחוברים ל-ראוטר עם WIFI, הראשון מחובר אליו ומוריד, השני מחובר אליו ומעלה, המהירות שלך היא לא 100% לראשון + 100% לשני, אלא מתחלקת בשניהם, ואגב כשאני אומר מתחלקת היא גם לא 100/2...

מפה לא קשה להגיע שהמהירות של כל אחד היא לא 54mbps בפועל, אלא הרבה הרבה פחות.

כעת לבעיה השניה... 54mbps זה תאורטי בלבד, כלומר לא רק שאתה צריך לחלק ב-8 כמו שכולם יודעים, יש גם איבודים שקשורים ל"טווח" כמו שגיאות, הפרעות (פלאפונים, מיקרוגל), וגם איבודים שקשורים למהירות תגובה של הרכיבים עצמם (מעבד, כרטיס רשת, תוכנה).

אם אחד המחשבים יהיה מחובר ל-LAN של 100MB, אתה תראה שיפור פי 2 ואף קצת יותר (אם לא טועה, אפשר להגיע אפילו ל-5MB לשניה ברשת G). אצלי רשת N ובצורה כזו אני מגיע ל-12MB שזה גם לא מזהיר.

אם אתה רוצה להינות ממהירות העברה גבוהה, תצטרך להשתדרג ל-Gigabit LAN.

כמו שרשמתי, אחד המחשבים אכן מחובר ב - LAN

הדבר המוזר הוא שזה מוריד בדיוק בקצב האינטרנט שיש לי

פורסם

צודק, לא שמתי לב שרשמת "מחובר עם כבל".

תנסה כמה מהדברים הבאים (לפי הסדר):

1. אם באחד או יותר מהמחשבים יש חלונות 7 (כנראה גם עם ויסטה זה ככה), תרשום בהרצה optionalfeatures, זה יקפיץ לך חלון עם אפשרות להסיר כל מני דברים.

תמצא סעיף שרשום בו: "Remote differential compression" ותכבה אותו, תדליק את המחשב מחדש - נסה להעביר קובץ.

2. בלי קשר למה שרשום ב"מהירות", תנסה להיות באותו חדר עם הראוטר וקו ראיה עם האנטנות, תראה אם יש שיפור בזמן העברת הקובץ.

מניסיון שלי, הרבה כרטיסי רשת מאבדים עוצמה מהר עם כל הפרעה קלה (כרטיסים של לפטופ למשל).

3. אם במחשב שמחובר עם הכבל יש כרטיס רשת אלחוטי, תדאג לכבות אותו כדי לשלוח אפשרות שהעברת הקובץ מתבצעת דרך WIFI.

4. דבר נוסף זו מגבלה של ראוטר או הגדרה (בשביל זה תצטרך להכנס להגדרות שלו ולבדוק) - תחפש משהו שנקרא QOS.

פורסם
  • מחבר

1. אם באחד או יותר מהמחשבים יש חלונות 7 (כנראה גם עם ויסטה זה ככה), תרשום בהרצה optionalfeatures, זה יקפיץ לך חלון עם אפשרות להסיר כל מני דברים.

תמצא סעיף שרשום בו: "Remote differential compression" ותכבה אותו, תדליק את המחשב מחדש - נסה להעביר קובץ.

2. בלי קשר למה שרשום ב"מהירות", תנסה להיות באותו חדר עם הראוטר וקו ראיה עם האנטנות, תראה אם יש שיפור בזמן העברת הקובץ.

מניסיון שלי, הרבה כרטיסי רשת מאבדים עוצמה מהר עם כל הפרעה קלה (כרטיסים של לפטופ למשל).

3. אם במחשב שמחובר עם הכבל יש כרטיס רשת אלחוטי, תדאג לכבות אותו כדי לשלוח אפשרות שהעברת הקובץ מתבצעת דרך WIFI.

4. דבר נוסף זו מגבלה של ראוטר או הגדרה (בשביל זה תצטרך להכנס להגדרות שלו ולבדוק) - תחפש משהו שנקרא QOS.

1. לא, זה xp

2. הם באותו חלל, אין קו ראיה אבל הכרטיס רשת מראה קליטה מלאה רוב הזמן

3. לא, אין בו כרטיס רשת אלחוטי

4. לא מצאתי בראוטר משהו שנקרא qos

פורסם

איזה מודם/ראוטר של HOT יש לך? אם מודבר ב-HOTBOX - האם הוא בתצורת נתב או מודם?

פורסם
  • מחבר

איזה מודם/ראוטר של HOT יש לך? אם מודבר ב-HOTBOX - האם הוא בתצורת נתב או מודם?

מודם ראוטר של Ambit

פורסם

אשמח לדעת את ההשלכות של כיבוי הRemote differential compression

כי לפי מה שאני קורא באתר של מיקרוסופט, מדובר ברכיב שלא אוכל משאבים ולא אמורים לכבות אותו משתמשים וכי מטרתו רק ליעל שימוש

במשאבי רשת..

תודה אחי

פורסם

תכבה, תראה... ניתן תמיד להחזיר את זה.

אצלי זה שיפר את הביצועים משמעותית.

אם אחד המחשבים משתמש ב-XP, המהירות דווקא יורדת כי זה לא נתמך.

עריכה:

הנה מקור מהיר שמצאתי ברשת על זה, הם טוענים שגם אם כולם משתמשים בחלונות 7 תהיה פגיעה בביצועים.

http://www.windowsreference.com/windows-7/slow-network-file-copy-issues-in-windows-7-caused-by-remote-differential-compression/

פורסם
  • מחבר

העניין הוא ששניהם ב-XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים