פורסם 2013 במאי 312 שנים שלום לכולם, לאחרונה קניתי את Dirt 3 דרך סטים, כשאני בא להתחבר לgfwl אני לא מצליח הוא רושם שיכול להיות שגיאה ברשת או שאחד מהשירותים של gwfl אינו זמין !!! למרות שבדקתי והfirewall לא חוסם את התוכנית + באתר ממופיע שכל השרתים פעילים גם השרת של האימות. וגם מחוץ למשחק שאני פותח את gfw marketplace ומזין שם משתמש וסיסמא אני מקבל שגיאת 80048401 - תקלת "אימות" וזה פשוט לא מובן כי כשאני נכנס לאתר שלהם : http://www.xbox.com/he-IL/?lc=1033 ומזין את השם משתמש והסיסמא שלי אני נכנס באופן תקין. . וזה פשוט מעצבן, קניתי במיטב כספי ואני לא יכול לשחק?! היה כבר עדיף לי להוריד באופן לא חוקי.... בדקתי גם עם Batman Arkham City ואני מקבל בדיוק אותה התקלה. אני פשוט עצבני פשוט בא לי לשרוף את מיקרוסופט ואת כל השירותים הגרועים שלה!!!!!
פורסם 2013 במאי 412 שנים נכון שכולנו אוהבים את GFWL תנסה להסיר את GFWL ואת ה MARKETPLACE ולאחר מכן להתקין מחדש http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5549
פורסם 2013 במאי 412 שנים מחבר עדכון: עדיין לא מצליח להתחבר מקבל שוב שגיאת 80048401 מנסה עכשיו מקווה שיסתדר.... אבל בינינו זה פשוט השירות הגרוע ביותר שאי פעם נתקלתי בו איך שהוא זה גורם לUPLAY להיראות הרבה יותר טוב!!!!! :s05:
פורסם 2013 במאי 512 שנים תנסה לעדכן דרייברים (כולם לא רק כ. מסך)אני רואה שיש כמה דרייברים שגורמים לבעיות עם GFWL ועדכון שלהם פותר את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.