עבור לתוכן

נדפק הראוטר Edimax Br-6228NS (שוב)?

Featured Replies

פורסם

ראוטר: Edimax BR-6228NS

מודם: D-Link DSL-2500U

סוויץ': D-Link DES-1008A (יש לי כרגע 4 מחשבים מחוברים ולפעמים צריך גם לחבר עוד, ובכל מקרה החיבור ברשת הביתית יציב, ולהתחבר ישירות לראוטר בכל מקרה לא שינה כלום).

לפני כשבועיים-שלושה התחלתי לשים לב לבעיות של לאגים בחיבור שבאות והולכות. בבדיקות פינגים לשרתים (לא משנה לאיזה שרת), הפינג קופץ ל-200-400 יותר מהרגיל ואפילו לפעמים מקבל request timed out.

כשאני עושה tracert, אני מקבל פינג של <1ms לראוטר עצמו, אבל כבר לתחנה הראשונה מתקבל לעיתים קרובות פינג תלת ספרתי (כשבאופן תקין צריך להיות פינג באזור ה-15).

לצורך ניסיון חיברתי את המודם ישירות למחשב עם חייגן והכל עבד יפה.

הייתה לי את אותה בעיה בעבר, ואחרי שהחלפתי את הראוטר נפתרה הבעיה.

אז מה הסיפור, כל כמה חודשים/שנה צריך לנצל את האחריות בראוטרים האלה?

יש משהו שאני יכול לעשות שיגורם לו לעבוד כמו שצריך?

לחלופין, אפשר לקנות ראוטר שישרוד לפחות חצי מתקופת האחריות שלו בסיכוי סביר?

תודה מראש על העזרה!

פורסם

אם זה היה נובע מהנתב אז ההופ הראשון שלך לנתב היה מראה על עומס ואתה אומר שהוא מראה על 0 אז תחפש במקום אחר את העומס.

פורסם

סביר מאוד להניח שהבעיה נובעת מהספק שלך - מי ה-ISP?

בשלב ראשון, הייתי מכבה ומדליק את המודם והנתב רק על מנת לוודא שהטבלאות מאופסות ושלא הראוטר הוא הגורם לבעיה.

תדווח.

פורסם
  • מחבר

עשיתי כל קומבינציה של resets שהצלחתי לחשוב עליה.

בחיבור המודם ישירות למחשב החיבור נראה די יציב.

מצד שני, החלפתי את הראוטר לגמרי (הביאו לי היום אחד חדש מהקופסא) ועדיין יש את הבעיה.

אני ממשיך לבדוק למשך זמן יותר ארוך כשהמודם מחובר ישירות למחשב (עם חייגן), אבל בינתיים הכל נראה יציב עם פינגים תקינים, ומקסימום פעם ב-2~3 דקות הפינג ל-google.com קופץ מ-70~80 ל-100~150. לפי מיטב הבנתי, כל עוד החיבור ללא ראוטר הינו יציב, אין יותר מדי איך להאשים את בזק בינלאומי בעניין.

פורסם
  • מחבר

נמצאה הבעיה - אבא שלי התקין bezeq cloud שאכל את כל רוחב הפס של הבית. זה בכלל לא היה קשור לא לראוטר ולא לספקית האינטרנט. גיליתי את זה רק אחרי שניתקתי את המחשבים אחד אחד וראיתי שיש בעיה רק כשהמחשב שלו מחובר, וגם אז הייתי צריך לסגור תהליכים שצורכים אינטרנט אחד אחד עד שגיליתי שזה ה-bezeq cloud שבאמת מתפרע (הוא לא מתפרע 100% מהזמן, ולכן היה קשה לתפוס את זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים