עבור לתוכן

Radeon HD 7790 - איזה דגם עדיף?

Featured Replies

• תגובות 39
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

nec_000, באותו מחיר אני יכול לקנות 7850 שמנצח את ה-GTX650Ti Boost בכל המבחנים, כולל בפער גדול ב-OpenCL שחשוב לי יותר ממשחקים (וגם שם ה-AMD מנצח). איזו סיבה יש לקנות את ה-650?

שמת לב שהנך משווה לכרטיס של 1GB 7850HD ולא ל- 2GB ?

הגרסא של 2GB עולה יותר.

פורסם
  • מחבר

תתחדש. ואין בעיות ?

הבחור הזה בדק ביצועים לכמה כרטיסים וטען שה-7850 לא נתמך או משהו...

http://forum.dxo.com/index.php?topic=7440.0

(נראה שהוא מתייחס לדריברים ישנים למרות שהפוסט מחודש שעבר :nixweiss: )

לא, אין בעיות. הכרטיס הזה עובד מעולה עם DxO ומקצר מאוד את זמני העיבוד (המרה שלקחה קודם 6 דקות לוקחת עכשיו פחות מ-2 דקות). בשביל שה-OpenCL יעבוד צריך מערכת 64 ביט, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

שמת לב שהנך משווה לכרטיס של 1GB 7850HD ולא ל- 2GB ?

הגרסא של 2GB עולה יותר.

המבחן שאליו קישרתי (שבו ה-7580 השאיר את ה-650 מאחור) היה עם 1GB. הייתי יכול להסתפק בכרטיס הזה ולקבל את מה שאני רוצה, אבל החלטתי להוסיף 90 ש"ח ולקחת את הגירסה עם ה-2GB. גם אם זה לא ממש יישפר, זה בטח לא יזיק. ביחד עם הכרטיס קיבלתי את המשחקים BioShock Infinite ו-Tomb Raider, וזה הופך את ה-AMD לעוד יותר משתלם. אני לא חושב שיכולתי לקבל חבילה טובה יותר ב-940 ש"ח.

פורסם

לדעתי 7850 הוא כרטיס סביר למחירו. אם אתה שואל אותי, הייתי חוסך עוד ומשלם אקסטרה 200~ ש"ח עבור 7870XT+BOOST, אשר כמדומני כולל פי 1.5 יותר יחידות עיבוד מאשר 7850, יספק ביצועים טובים הרבה יותר ב-opencl.

פורסם

המבחן שאליו קישרתי (שבו ה-7580 השאיר את ה-650 מאחור) היה עם 1GB. הייתי יכול להסתפק בכרטיס הזה ולקבל את מה שאני רוצה, אבל החלטתי להוסיף 90 ש"ח ולקחת את הגירסה עם ה-2GB. גם אם זה לא ממש יישפר, זה בטח לא יזיק. ביחד עם הכרטיס קיבלתי את המשחקים BioShock Infinite ו-Tomb Raider, וזה הופך את ה-AMD לעוד יותר משתלם. אני לא חושב שיכולתי לקבל חבילה טובה יותר ב-940 ש"ח.

ב-990ש"ח יש gtx660 שחזק ממנו בכ-20% ממוצע (לפי TPU) ומקבלים את Metro: Last night.

מבחני opencl לא מעניינים יותר מהתוצאות בשטח בתוכנה הבודדת שאתה משתמש.

פורסם

המבחן שאליו קישרתי (שבו ה-7580 השאיר את ה-650 מאחור) היה עם 1GB.

ושוב טעית איך לא - מדובר בלינק שהבאת ל 650 TI הרגיל, ולא ל- 650TI Boost החדש.

עושה הרושם שאינך בקיא דיו בתחום מאיצים גראפיים - אך אין כל קשר בין השניים.

ל 650Ti הרגיל יש רוחב פס זכרון של 128 ביט, בשעה שלדגם Boost רוחב פס 192 ביט.

עשה קצת קריאה על הכרטיס בכדי לדעת באיזו חיה מדובר, וששני המספרים "650" לא יבלבלו אותך (ואתה לא אשם למעשה

בבלבול, נווידיאה הצליחה לבלבל רבים וטובים בנותנה שמות עם אותם מספרים = 650, לשני כרטיסים שאינם בכלל מאותו סגמנט ביצועים).

הייתי יכול להסתפק בכרטיס הזה ולקבל את מה שאני רוצה, אבל החלטתי להוסיף 90 ש"ח ולקחת את הגירסה עם ה-2GB. גם אם זה לא ממש יישפר, זה בטח לא יזיק. ביחד עם הכרטיס קיבלתי את המשחקים BioShock Infinite ו-Tomb Raider, וזה הופך את ה-AMD לעוד יותר משתלם. אני לא חושב שיכולתי לקבל חבילה טובה יותר ב-940 ש"ח.

דווקא כן יכולת, מסתבר הדבר והוא שבחנות האמורה זיגזג, מוכרים (במחיר קרוב לזה שהוצאת ממילא) את ה- GTX660

רק 980 ש"ח בלבד (שזה זול יותר ממה שידענו קודם) :xyxthumbs:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=6146

פורסם

אני רואה 999 על הgtx660 ועל ה7870XT אני רואה 1113, איך תמיד אתה מקצץ במחירים ?

פורסם

אני רואה 999 :nixweiss:

יש הנחת מזומן שמורידה את זה ל- 980 -> קרא שוב את המחיר שבלינק (באותיות היותר קטנות מתחת למחיר שבכרטיס אשראי).

פורסם

חשבתי לרגע שהפעם סוף סוף אתה צודק NEC אך שוב פעם טעית, בקניית מחשב חדש... ;D

פורסם

בנוגע ל 7870XT - ראיתי את זה לבד אחרי דקה ומיד ערכתי :xyxthumbs: מחדש.

אתה פשוט קראת את הפוסט לפני שהספקתי לעורכו, לפיכך הגבת למשהו לא תקף/לא רלוונטי.

בכל אופן לענייננו ולדבר ה- 980 ש"ח שמבוקש עבור GTX660 - זה תקף לא רק בקניית מחשב חדש, אלא בקניית כרטיס בדידה.

ואגב, מי זה "יאיר" שכתבת שהוא "זריז" ? לא מובן.

פורסם

אני עובד על כמה מסכים במקביל ובטעות הגבתי פה על נושא אחר :silly:

פורסם
  • מחבר

ב-990ש"ח יש gtx660 שחזק ממנו בכ-20% ממוצע (לפי TPU) ומקבלים את Metro: Last night.

מבחני opencl לא מעניינים יותר מהתוצאות בשטח בתוכנה הבודדת שאתה משתמש.

הבעיה היא שאין מבחנים שמראים תוצאות מהשטח של HD7850 מול GTX660 בתוכנה הזו. מה שידוע זה רק שהיא עושה שימוש כבד ב-OpenCL (אני רואה הבדלים גדולים בזמן כשהפיצ'ר הזה מופעל), והדבר השני שידוע הוא ש-AMD הרבה יותר חזקים בתחום הזה. נראה לי הימור סביר שלאור שני אלה, ה-AMD מתאים לי יותר.

אגב, לא ראיתי באתרים בארץ אזכור למשחק שציינת כחלק מהחבילה של ה-660. אתה בטוח שהמבצע הזה קיים גם בארץ?

פורסם

אגב, לא ראיתי באתרים בארץ אזכור למשחק שציינת כחלק מהחבילה של ה-660. אתה בטוח שהמבצע הזה קיים גם בארץ?

נראה שאתה צודק, צריך לרכוש את הכרטיס בחנויות המורשות:

http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/metro-last-light/where-to-buy

עקרונית אפשר להזמין gtx660 לארץ מ-tigerdirect ב-880ש"ח~ כולל משלוח (200$ כרטיס + 47$ משלוח), אבל זה כבר סיפור אחר וכל הכרטיסים יותר זולים שם.

עצוב שיוצא יותר זול להזמין מחו"ל, כולל משחק מתנה שלא מקבלים בארץ.

סתם לדוגמא על gtx680 כבר חוסכים 800ש"ח זה יוצא יותר משתלם גם אם צריך לממש אחריות פעמיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים