עבור לתוכן

Radeon HD 7790 - איזה דגם עדיף?

Featured Replies

• תגובות 39
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חשוב לי ביצועים של OpenCL (משתמש בתוכנות עיבוד תמונה) ולכן אני מעדיף כרטיסי של AMD. הביצועים בתחום הזה הרבה יותר טובים.

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7790-bonaire-performance,3462-9.html

אולי שווה להוסיף כסף עבור כרטיס 7850, אבל לפי הבדיקה הנ"ל אני לא בטוח שאני אראה הבדל כלשהו בפועל. אולי במשחקים, אבל זה פחות קריטי לי.

פורסם

חשוב לי ביצועים של OpenCL (משתמש בתוכנות עיבוד תמונה) ולכן אני מעדיף כרטיסי של AMD. הביצועים בתחום הזה הרבה יותר טובים.

באילו תוכנות אתה משתמש ? אני שואל כי ישנן יותר תוכנות עם תמיכה בלעדית ב CUDA, או תמיכת CUDA בנוסף ל-OpenCL.

גם אם מדובר רק ב-OpenCL, לא בהכרח ה-AMD תמיד רץ טוב יותר (תלוי בסוג העבודה \ אופטימיזציה \ מימוש), למרות שמוביל ברוב הבאנצ'ים ל-OpenCL (אתה לא עובד עם בנאצ'ים בסופו של דבר).

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-DXO 8

בתוכנות גרפיות אחרות אין לי ממש צורך בהאצת חומרה כי הביצועים מספקים.

פורסם

מתוך דרישות התוכנה הבנתי שגם כרטיס של NVIDIA יעשה את העבודה:

Information about OpenCL

If you have a compatible graphics card, OpenCL improves the preview and batch-processing performance particularly for the RAW conversion and noise reduction processes.

Warning: OpenCL is available only for Windows platforms.

The following graphics cards are fully compatible with OpenCL

Radeon HD 5xxx, 6xxx, 7xxx, GeForce 2xx, 4xx, 5xx, 6xx.

You should choose a powerful card (for example, the GeForce GTX 460, Radeon HD 58xx or higher) in order to enjoy significant improvement. The new Radeon HD 7xxx and GeForce 6xx cards have not been tested yet, but should function very well

פורסם

בנצ'מארקים מראים שב-DXO למעבד חשיבות גבוהה יותר ושדווקא כרטיסי NVIDIA עושים עבודה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

גיל, תוכל להוסיף לינק לבנצ'מארקים האלה?

פורסם

לסיכום:

קח את ה- GTX650Ti Boost החדש ב- 840 ש"ח מאייבורי, שזה המחיר הכי זול שיש בארץ לכרטיס מדגם זה.

השקת דגם זה באפריל טרפה את הקלפים, כך שכיום הוא מככב ככרטיס שנותן (ברמות המחירים הללו) את התמורה הטובה ביותר לכסף.

**רמה אחת מעליו מככב ה- GTX660 שמתחיל באזור 1040 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

nec_000, באותו מחיר אני יכול לקנות 7850 שמנצח את ה-GTX650Ti Boost בכל המבחנים, כולל בפער גדול ב-OpenCL שחשוב לי יותר ממשחקים (וגם שם ה-AMD מנצח). איזו סיבה יש לקנות את ה-650?

פורסם

ברשותך אני יוסיף את דעתי על חברה מסויימת...

אני ממליץ לך ללכת על דגמים של ASUS.

הם אומנם טיפה יותר יקרים, אבל שקטים להפליא ועובדים בטמפ' נמוכות.

כמובן שאני לא סתם זורק את זה באויר, אלה מנסיון אישי!

היו לי כרטיסים של חברות שונות..gigabyte, sapphire,msi וכמובן גם ASUS.

ותמיד ASUS הובילו בקטגוריות האלה.

בנוגע לאיזה כרטיס ספציפית ללכת, לחברה פה יש נסיון וידע יותר טוב משלי ;)

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף Sapphire 7850 2GB (‏940 ש"ח בזיגזג 2000).‏

yonidahan, כרטיס מקביל של Asus עולה עוד 250 ש"ח, וקשה לי להאמין שהוא שווה תוספת כזו.

פורסם

תתחדש. ואין בעיות ?

הבחור הזה בדק ביצועים לכמה כרטיסים וטען שה-7850 לא נתמך או משהו...

http://forum.dxo.com/index.php?topic=7440.0

(נראה שהוא מתייחס לדריברים ישנים למרות שהפוסט מחודש שעבר :nixweiss: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים