עבור לתוכן

חדש חדש טיזר גוסטס

Featured Replies

פורסם
פורסם

מעניין. מעקב

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

להדגיש שיש מנוע חדש סוף סוף...

פורסם

כן. .. אבל הטיזר עצמו לדעתי מוזר.

פורסם

עוד כמה דקות יעלה טריילר חדש, מראה את המשחק אבל אני דיי בטוח שהיה שם רק 2 שניות שהיו GAMEPLAY...

לא כל כך קשור אבל בשעה האחרונה MS הראו הרבה שום דבר, הרוב היה CGI ודיבורים, אפילו לא קרוב למה ש SONY הראו לפני כמה חודשים...

פורסם

והנה

מנוע פחות מרשים (בהרבה) מBF4 . ובדרך כלל גיימפלי פחות מרשים ממה שהוצג מטריילר ..אבל לפחות עשו קצת השקעה גם מהצד הגרפי.

פורסם

לא נראה לי שאפשר לשפוט את המנוע מהטריילר הזה. הדבר היחיד שהפריע לי זה הקטע עם המים (1:48), לא נראים טוב בכלל...

הטריילר הזה לא מציג שום דבר, אולי כמה שניות בגוף ראשון וכל השאר במבט מהצד ולא באמת מיצג את המוצר הסופי. הצמחיה נראת מאוד טוב אבל זה משהו שראינו ב CRYSIS לפני הרבה שנים...נראה מה הם יראו ב E3, כרגע נראה כאילו החידושים שלהם (חוץ מהגרפיקה) זה דברים שראינו לפני יותר מעשור ב PC...

פורסם

אין כאן מנוע הדור הבא כפי שאמרו. כפי שצייניתי גרפיקה בגימפיילי תמיד פחותה ממה שראינו עכשיו.

פורסם
לא נראה לי שאפשר לשפוט את המנוע מהטריילר הזה. הדבר היחיד שהפריע לי זה הקטע עם המים (1:48), לא נראים טוב בכלל...

http://pcgmedia.com/call-of-duty-ghosts-will-feature-sort-of-a-new-engine-not-really/

לא באמת מנוע חדש, שדרוג למנוע שראינו עד היום...פשוט עצוב :undecided:

IW היו שקרנים ונשארו שקרנים...

פורסם

המחלבה עובדת שעות נוספות.

חשש להתאבדות בקרב ילדים ברחבי העולם. באמת, הם (החברה) לא אחראים :sheikhHessam:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים