פורסם 2013 באפריל 2712 שנים פרצו לי לחשבון האוריגין ובו היה את המשחק BF3, מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר סיסמה וכתוב שסיסמה נשלחה למייל אך בעצם זה לא נשלח, וניסיתי כמה פעמים. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי להתקשר אליהם ואין לי איך.
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים אני לא מבין מה השאלהאם אתה רוצה להחזיר לעצמך את החשבוןתעשה את מה שצריך לעשות...צור איתם קשרתספק הוכחות שהחשבון שלךוסגור עניין
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים יש המון דרכים ליצור איתם קשר, אבל לא ניסית כלום...למה אין באפשרותך לצלצל אליהם?
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים מחבר אני גר בישראל כאילו ><"אני יכול דרך סקייפ אבל זה כאב ראש לדבר איתם עכשיו, וגם לא בטוח שהסקייפ יאפשר לי כי ביצעתי שיחה בעבר.
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים אתה אמיתי?שיחות טלפון מישראל לחו"ל ניתן לבצע במשך לפחות ה-20 שנה האחרונות.אם זה "כאב ראש" לדבר איתם בשביל להחזיר לך את החשבון, איזו תשובה בדיוק אתה מצפה לקבל? אתה רוצה שמישהו יבצע את שיחת הטלפון במקומך?
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים לי כבר נפרץ החשבון בעבר, בירור קצר עם הוכחות של ביצוע הקניות בפייפאל ותמונה של אריזת BF3 יחד עם שמי (באנגלית) פתרו את הבעיה.
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים מחבר איך קיבלת את הסיסמה בחזרה? התמיכה שלהם אמרו לי שהם לא תומכים בסיסמאות ולכן עליי להתקשר.
פורסם 2013 באפריל 2712 שנים דיברתי עם התמיכה, ואז אמרו לי ליצור קשר בטלפון... התקשרתי, ואז ביקשו שאני ישלח להם תמונה של המשחק יחד עם קבלה למייל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.