עבור לתוכן

ביצועי רשת גרועים בהוטבוקס 100Mbps + הוטנט

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שידרגתי את הרשת שלי למבצע 100Mbps של הוט + חיבור דרך הוטנט ללא חייגן (חיבור באמצעות DHCP).

לפני כן הייתי מחובר להוט במהירות 2.5Mbps + אינטרנט זהב עם ראוטר של Linksys WRT54G והחיבור עבד מצויין עם קצב הורדה של 2.5Mbps במחשב שמחובר אלחוטית במרחק שני חדרים מהראוטר.

לאחר המעבר ל-100Mbps הוט הגדירו לי את ההוטבוקס כמודם + ראוטר (שוב ללא חייגן) וקיבלתי ביצועי רשת איומים ברשת האלחוטית. מחשב נייד שהיה במרחק מטר ללא קירות מההוטבוקס עובד במהירות של כ-60Mbps (speed.hot.net.il) אבל במחשב המרוחק שני חדרים הביצועים היו של מתחת ל-1Mbps עם הרבה ניתוקים.

שני טכנאים עברו אצלי בדירה והרבה טכנאים שניסו לפתור את הבעיה טלפונית ללא הצלחה (כולל החלפה של הוטבוקס). התשובה שקיבלתי מהטכנאים היא שהנתב של ההוטבוקס פשוט חלש מאד ולא מספק מענה אפילו לדירות סטנדרטיות.

ההצעה של הוט היא שאני ארד ל-30Mbps ואקח נתב TPLINK 841 כדי לפתור את הבעיה. כשניסיתי לשאול מדוע הם לא יחברו את ה-TPLINK לנתב הוטבוקס ב-100Mbps קיבלתי תשובה מוזרה שזה לא נתמך מחשובית.

בינתיים הפכתי את ההוטבוקס בחזרה למודם וחיברתי אליו את ה-Linksys ואני מקבל רשת יציבה במהירות של כ-14Mbps במחשב המרוחק.

האם רק אני לא מבין משהו? האם באמת לא ניתן טכנית לחבר נתב אלחוטי נורמאלי להוטבוקס ולקבל קצב של כ-60Mbps בדירה סטנדרטית (אני לא מדבר על דירות בהן הראוטר יושב בממ"ד)?

תודה.

רוני

פורסם

תגדיר את ההוטבוקס כמודם עם TP-LINK 1043 לפני שנעלם מהמדפים.

עד כמה שזכור לי 841 באמת לא תומך ב-100 מגה.

לגבי הלינקסיס, הוא תומך עד 50 מגה, יכול להיות ששווה לך לשחק עם הערוצים ולראות אם אתה מצליח להוציא ממנו יותר.

פורסם

אני עם קונפיגורציה דומה לשלך.

הוט 100 מגה, ו ISP דרך 014

אני עם ראוטר ישן 841 ומקבל 94 מגה, ברשת הקווית בבית, ואלחוטית מקבל בסביבות 75 מגה.

פורסם

גם DIR655 של דילינק ייתן לך 100 מגה (יש לו כניסת WAN של 1 ג'יגה ומעבד חזק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים