פורסם 2013 באפריל 2212 שנים קניתי את הכונן 4 טרה של סיגייט st4000dm000אני מתחיל להעתיק אליו קבצים ואחרי כמה שניות אני מקבל io errorהכונן מפורמט דרך gptניסיתי בדיקת שגיאות של סיגייט ושל הוינדוס וכלום לא עזר(גם לא נמצאו שגיאות)יש לי וינדוס 7 64 ביטולוח 965p-s3איך עוד אני יכול לבדוק את הכונן?האם יש איזה בעיית תמיכה ב4 טרה?
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים והוא אכן מפורמט ומראה מחיצה יחידה של 3.63TB?אני שואל כי לפי מה שידוע לי הציפסט של הלוח אם שלך לא מאפשר לפרמט כונן מעל 2 טרה(יש לי לוח אם זהה 965P DS3 וניסיתי לפרמט כונן 3 טרה מהסדרה הירוקה של WD והוא לא נתן לי לפרמט אותו)ואם יש לך HD TUNE מה הנתוני סמארט שהוא מראה?
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים מחבר עשיתי עוד 2 בדיקות להבין איפה הבעיההעתקתי מכונן אחר בערך 200 גיגה לתוך הכונן החדש. ההעתקה הסתיימה בהצלחה.העתקתי מהכונן של ה-3 טרה את אותם דברים שניסיתי להעתיק ל-4 טרה לתוך כונן אחר - ושוב קיבלתי io device errorאז המסקנה שהבעיה היא ב-3 טרה.אם למשל אני פותח סרט מהכונן שלא מצליח לעבור - הסרט עובד...השאלה איך אפשר לתקן את הכונן?ניסיתי לעשות לו בדיקת שגיאות של הוינדוס אבל אחרי כמה שעות הוא פשוט נתקע ולא היה ניתן לגשת לכונן בכלל.. (רק אחרי ריסיט היה ניתן לגשת אליו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.