עבור לתוכן

2.1 או 2.0 לגיימינג, סרטים ומוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש ברמקולים חדשים, כבר כמה שנים שאני עובד בעיקר עם הלפטופ ועם הרמקולים המובנים שיש לו, אבל מכיוון שמדובר במחשב נייח אני רוצה כמובן שיהיו לו גם רמקולים.

ההתלבטות הראשונית שלי היא להחליט האם לקחת 2.0 או 2.1. ראיתי אצל חבר שיש לו סאב וופר והרגשתי שזה עושה יותר רעש של באס מאשר מוסיף למכלול המוזיקלי (אולי מדובר ברמקולים לא כ"כ איכותיים, לא בדקתי).

מה דעתכם, האם כדאי ללכת על 2.0 או 2.1 לגיימינג, מוזיקה וסרטים.

התקציב שלי הוא בסביבות ה-300, אבל אם אפשר למצוא משהו איכותי בפחות אז בכיף (לא אודיופיל גדול).

תודה :hi:

פורסם

ראיתי אצל חבר שיש לו סאב וופר והרגשתי שזה עושה יותר רעש של באס מאשר מוסיף למכלול המוזיקלי

אתה צודק לחלוטין. לכן לך על 2.0, אבל אל תתלונן אחרי זה שאין לך מספיק "בום בום" בסרטים ומשחקים. מצד שני, אם אתה רואה יותר סרטי דרמה ופחות סרטי אקשן ומשחק משחקים שמזכירים סרט דרמה מושקע יותר מאשר סרט אקשן מושקע, אז אין מה להתלבט.

ב-300 ש"ח אין הרבה מה לעשות. הייתי מחפש סט 2.0 משומש של מיקרולאב, בסכום הזה. לא שמעתי בעצמי, אבל הם מקבלים שבחים פה בפורום.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. יש המלצה לדגמים ספציפיים? ראיתי כל מיני דגמים בסכומים שמגיעים גם ל-200 ש"ח בטח אפשר למצוא משהו שבד"כ נחשב לרמקולים ולא לחתיכת פלסטיק שמקרה פולטת רעשים.

אני מתבלט, כי לאור מה שאתה אומר 2.1 יכול להוסיף אם משחקים משחקי פעולה לדוגמא. החדר שבו יהיה המחשב הוא קטן, אם זה משנה משהו :xyxthumbs:

פורסם

הכל יחסי. בעיני אחד בתקציב שלך אפשר לקנות "משהו שבדר"כ נחשב לרמקולים" ובעיני אחר "חתיכת פלסטיק שבמקרה פולטת רעשים". תתמקד בסולו 6 וסולו 7. ממה שקראתי הסולו 6 עדיפים (נדמה לי) אם החדר שלך אינו גדול - שזה בדיוק מה שאמרת. הם גם זולים יותר. חפש אחריהם, משומשים.

רד מ-2.1, בייחוד בחדר קטן.

פורסם

היום קיבלתי את הסולו SOLO 6C שהזמנתי ואני ממש מרוצה.

בגלל שהם קצת יותר יקרים מהתקציב שלך אני ממליץ לך על ה SOLO4C הם יותר זולים וכמעט בחצי יותר קטנים ולדעתי יהיו מושלמים לחדר לא גדול.

http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=275&bigclassid=15&smallclassid=72

אגב יש אותם בוואלה באחלה דיל

פורסם
  • מחבר

היום קיבלתי את הסולו SOLO 6C שהזמנתי ואני ממש מרוצה.

בגלל שהם קצת יותר יקרים מהתקציב שלך אני ממליץ לך על ה SOLO4C הם יותר זולים וכמעט בחצי יותר קטנים ולדעתי יהיו מושלמים לחדר לא גדול.

http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=275&bigclassid=15&smallclassid=72

אגב יש אותם בוואלה באחלה דיל

היי, הרמקולים שאתה מדבר עליהם הם מעבר לתקציב שלי.

היום ראיתי בחנות רמקולים לא יקרים במיוחד של לוג'יטק מדגם z-120. מכירים? לוג'יטק זו חברה טובה לרמקולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים