פורסם 2013 באפריל 1912 שנים שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשיםאני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו)בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע.נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך.ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך?תודה רבה.
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים אז מסתבר שאתה הצורך ה"שמן" כי משחקים לא לוקחים בכלל רוחב פס , לעומת סרטונים שאוכלים רוחב פס.
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים מחבר אז מסתבר שאתה הצורך ה"שמן" כי משחקים לא לוקחים בכלל רוחב פס , לעומת סרטונים שאוכלים רוחב פס.לא הגיוני .. שאני המחשב היחיד שמתמש בבית אני רואה סרטונים על 1080P חלק.
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים מחבר מה קורה כשהמחשב שלו דלוק והמשחק כבוי?720P חלק כבר רבע שעה .. (כן, גם ברגעים אלו)
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים לא הגיוני .. שאני המחשב היחיד שמתמש בבית אני רואה סרטונים על 1080P חלק.אולי לא הגיוני לך אבל זאת עובדה, שמשחקים לא לוקחים רוחב פס בכלל, מקסימום 128Kbit.זה יכול להיות הרבה דברים אחרים לגמריי שברשת שלך, או אולי בכלל התשתית/ספק שלך.
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים איזה ראוטר יש לך?באיזה משחקים הוא משחק?יתכן שהמשחקים שלו מעמיסים את הראוטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.