עבור לתוכן

דיסק און קיי במצב sandisk secure access

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי cruzer facet 16gb sandisk

חיברתי את הDOK למחשב שנתקע כשהוא היה בתוכו. ביצעתי ריסט וניתקתי אותו.

כשחיברתי אותו למחשב אחר המידע לא נמצא שם. היו כמה תיקיות מוסתרות שלא היו לפני כן כשהוא היה מצב תקין.

כשפתחתי את העוגה של הכונן לראות את הקיבולת שלו, הוא היה באותה הקיבולת שהייתה לפני התקלה הזאת.

הוא נכנס למצב sandisk secure access , המידע שם כשאני נכנס העוגה של הכונן אך אני לא רואה אותו.

אשמח לעזרתכם הדחופה בנושא, המידע שיש כאן מאוד חשוב לי.

פורסם
  • מחבר

יש לי תיקייה בשם My Vaults ובתוכה יש קובץ גיבוי.

יש עוד קובץ EXE בשם RunSanDiskSecureAccess_Win

אני נמצא כעת במחשב אחר ולא באותו מחשב שקרתה התקלה, להתקין את התוכנה שוב ?

פורסם

קניתי או אותו הדיסק און קיי כמו שלך בידיוק וגם לי יש את אותה הבעיה איתו , ז''א גם אצלי הוא עשה בעיות מהרגע הראשון שחיברתי אותו למחשב .

ניסיתי הכל , פירמוטים , יציאות שונות של USB במחשב , מחשב אחר , ועדיין הוא לא עובד כמו שצריך .

לקחתי אותו לחנות ממנו קניתי אותו בטענה שהוא לא תקין , המוכר הפנה אותי למעבדה לשם בדיקה .

ברגע שהבודק חיבר אותו לאחד המחשבים , הוא ישר ראה שאני פירמטתי את הדיסק ל-NTFS , ואז שאל אותי למה עשיתי זאת , אמרתי לו - מה זאת אומרת למה ? , אני קניתי את הדיסק הזה בכדי לכתוב עליו קבצים גדולים , יותר מ-4GB , בעיקר לסרטים , בגלל זה הייתי חייב לשנות אותו מ-FAT32 ל-NTFS , אז הוא אמר לי שהדיסקים מיועדים להיות רק עם FAT32 או משהו בסגנון הזה .

לדעתי הטענה הזאת של הבודק כל כך טיפשית ולא הגיונית , אבל לא משנה , בכל מקרה הוא חיבר את הדיסק לאחד המחשבים שלו כמו שכתבתי קודם , ואז ניסה לכתוב עליו קובץ מסויים ולמחוק אותו , והראה לי שזה הצליח בלי בעיה . לא נשאר לי אלא לקחת את הדיסק ולנסוע הבייתה .

בבית עוד פעם ניסיתי לחבר את הדיסק לשני מחשבים שונים ועדיין אותה הבעיה , הדיסק לא רוצה לעבוד .

זרקתי את הדיסק הזה איפשהו על השולחן , מה שאני רוצה להגיד זה שזאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיות עם אמצעי אחסון של חברת SANDISK , ואני גם שמעתי הרבה שמועות מהרבה אנשים שמתלוננים על המוצרים שלהם , ועקב כך אמרתי לעצמי יותר לא להתקרב למוצרים שלהם וגם ממליץ לכולם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים