עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך חדש - ביזבוז או השקעה נבונה?

Featured Replies

פורסם

לא נכון.

אם אתה רוצה להשקיע, לך על הרדאון.

לא יהיה לך בעיה של ביצועים במשחקים, הם לא "יתקעו" אבל הם לא יצאו הכל מהרדאון.

אם עוד מעט אתה מתכון לשדרג מעבד, אז זו תהיה הקניה הכי טובה.

אם לא, אתה יכול לקנות כרטיס חזק חלש, אבל בשום אופן לא את TI2, בגלל שהוא חלש משמעותית מהרדאון, שכל מקרה יתן ביצעוים עדיפים, ובשביל "הכמה שקלים" האלה,לא שווה לקנות כרטיס כל כך נכון בהשווה ל8500.

אם בא לך משהו לעכשיו, קנה איזנה MX400 או רדאון 32, (חסר במלאי של זיגזג, הוא עולה 380 שקל) או אם אתה רוצה להשקיע ממש, אז MSI 440 MX.

אני ממליץ ללכת על הרדאון החזק, כי הוא יחזיק עוד הרבה הרבה זמן.

פורסם

אגב, אתה יודע, אפשר לעשות אובקלוק למעבד, או להחליף לפנטיום 3 גיגהרץ.

המעבד שלך הוא בסלוט או בסוקט?

וחבל שלא תעשה אוברקלוק לכרטיס מסך, בגלל שזהו כרטיס שעבר דאוןקלוק, ואתה רק תחזיר אותו למהירות המקורית!

אם תעביר אותו מעבר ל275, אז, תעשה אוברקלוק "באמת". וגם מיזה אסור לפחד, זה לא פוכע, זה רק מעלה ביצועים.

פורסם

הכרטיס דווקא כן מתאים. בכל מקרה, גם אם הוא לא ינוצל עד תום הוא יותר מהיר מGeForce 2 Ti ויותר איכותי ממנו. עדיין הוא יהיה יותר מהיר מGeForce 2 Ti. אם אתה יכול להרשות לעצמך, קנה אותו. ההבדל במשחקים יהיה מורגש בהחלט!

מילא אם היה לך מעבד פנטיום 4 450MHz, אבל פנטיום 3 533MHz כבר עובד בבאס 133MHz (אני כמעט בטוח בזה) והוא מספיק חזק כדי להחזיק את הכרטיס הזה. אם המעבד שלך באמת היה ענתיקה הייתה באמת אומר לך ללכת על GF2 TI אבל המחשב שלך מצויין לכרטיס הזה. שווה כל גרוש....... גם בלי OC ההבדל יהיה גדול ומורגש, לא רק במשחקים.

פורסם

ולכן אני מציא לך לקנות את הgeforce2 ti של הרקולס משום שהוא כרטיס מעולה והוא גם ינוצל במלואו ע''י המעבד שלך תהנה.

(זה אני)

"לא נכון.

אם אתה רוצה להשקיע, לך על הרדאון.

לא יהיה לך בעיה של ביצועים במשחקים, הם לא "יתקעו" אבל הם לא יצאו הכל מהרדאון.

אם עוד מעט אתה מתכון לשדרג מעבד, אז זו תהיה הקניה הכי טובה.

אם לא, אתה יכול לקנות כרטיס חזק חלש, אבל בשום אופן לא את TI2, בגלל שהוא חלש משמעותית מהרדאון, שכל מקרה יתן ביצעוים עדיפים, ובשביל "הכמה שקלים" האלה,לא שווה לקנות כרטיס כל כך נכון בהשווה ל8500.

אם בא לך משהו לעכשיו, קנה איזנה MX400 או רדאון 32, (חסר במלאי של זיגזג, הוא עולה 380 שקל) או אם אתה רוצה להשקיע ממש, אז MSI 440 MX.

אני ממליץ ללכת על הרדאון החזק, כי הוא יחזיק עוד הרבה הרבה זמן"

- זה היה תגובה להודעה של ZIP MASTER.

תקרא את שתי ההודעות.

פורסם

אם הוא כבר קונה כרטיס מסך לא כדאי לא לשדרג ל256 זיכרון??

פורסם

אני חושב ש mx200 ינצל הכי טוב את המעבד שלך

פורסם

אתה אומר את זה בצחוק או ברצינות?!?

פורסם

אוף, דיי להיות אידיוטים ;D

אין שום סיבה לא לקנות את הראדון הזה, במחיר מצחיק כזה של כ-900 שקל, הכרטיס הזה יחזיר מעבד שנתיים אפילו, ויקח את המחשב שלך כמה צעדים קדימה ! לא להתפשר על שום כרטיב אחר מלבד המציאה הזו !

פורסם
אני חושב ש mx200 ינצל הכי טוב את המעבד שלך

????!!!!

ואני מסכים עם כל מילה של KoM, הכרטיס יעבוד מעולה על המחשב, אין צורך להתפשר על פחות.

בקשר למי שאמר שכדאי להרחיב ל256MB זיכרון, בכל מקרה כדאי להרחיב, בלי קשר אם הוא יחליף כרטיס מסך או לא. 128MB נוספים עולים כיום 250 ש"ח במהירות באס של 133MHz SDRAM.

פורסם
  • מחבר

מילא אם היה לך מעבד פנטיום 4 450MHz, אבל פנטיום 3 533MHz כבר עובד בבאס 133MHz (אני כמעט בטוח בזה) והוא מספיק חזק

התכוונת לפנטיום 3 במהירות 450... ;)

בכל מקרה, המעבד שלי אכן עובד ב 133 מגה"צ. למעשה הדגם של המעבד שלי הוא הראשון שאינטל הוציאה, שאי פעם הגיע למהירות של 133- עד זמן יציאתו לשוק כולם עבדו ב 100. רק חבל שזהו גרעין הkatmai הישן בעל 512KB של זיכרון מטמון, שעובד בחצי מהירות ...

בכל מקרה גם עשיתי לו אוברקלוק קליל מבלי להעלות את המתח, ל 560 שזה 140 מגה"צ...

ב-600 הוא לא תפקד ואני בטוח שזו מגבלת זיכרון ה PC100 שלי. אולי עם זיכרון מהיר יותר,שעובד ב 133 ,שעם פונקציית ה"א-סינכרונוס" בלוח שלי יתן לי להגיע למעל 140 מגה"צ בלי שהוא יהיה מגביל , יביא את המעבד ל 600 מגה"צ ב 150.

תפעול ב-166 ,שזה המקסימום, יתן 667 מגה"צ!!! אבל זה חסר סיכוי... :P (?)

דרך אגב, יש לי HSF של Thermaltake על המעבד, ולא האינטל המקורי, אותו הסרי במו ידי... :o (המעבד בסלוט,לכן זה קצת יותר מסובך...)

טוב, לא אתלהב יותר מידי... ;)

תודה לכולם!

פורסם

אם למשל הלוח והמעבד שלי עובדים 100

בל הזיכרון שלי עובד ב133

מה יקרה?

או שאני בכלל מתבלבל בין שני מושגים שונים לגמרי?

פורסם

מה שייקרה זה שהזיכרון שלך אוטומטית יעבוד ב100MHz... הוא ירד ל100MHz.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים