עבור לתוכן

Unsafe Shutdown Count ועוד כמה ענייני SSD

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כמה ימים SSD של אינטל, 180 GB מסדרת 330. מצב הHEALTH שלו בHD TUNE מופיע כ"אוקי", אבל עושה רושם שכמעט\כל כיבוי של המחשב מוסיף ערך אחד ל Unsafe shutdown Count. אחרי בערך שבוע של שימוש, זה כבר עומד על 7. אני משתמש בווינדוס 7 ומכבה את המחשב בצורה "הרגילה". מדוע זה מופיע והאם יש להתייחס לזה בכלל?

דבר נוסף: כאשר אני עושה properties של הכונן בווינדוס, אין שום איזכור לכך שמדובר בSSD, אלא הוא מופיע פשוט כDISK DRIVE. האם ווינדוס 7 מזהה בכל זאת שמדובר בSSD, ונוהג בהתאם? אני שואל זאת כדי לוודא שפקודת הTRIM אכן פועלת כראוי(היא נמצאת אמנם במצב ENABLED כאשר מריצים את פקודת fsutil behavior query disabledeletenotify)

ושאלה אחרונה לגבי שימור הביצועים: האם לדעתכם הCACHE של הדפדפן הוא פקטור כתיבה משמעותי לאורך זמן? האם יש טעם לשנות את ספריית הCACHE להארדיסק אחר?

פורסם

הנה פוסט שלי מלפני כמה חודשים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551819.msg4704882#msg4704882

אולי תוכל להעזר בו

לגבי הproperties זה בסדר גמור, גם אצלי רשום כDisk drive

אני מריץ פעם בשבוע interl ssd toolbox optimizer בשביל לשמר את מהירות הכונן, אין לי מושג איך הTRIM של מערכת ההפעלה עובדת, אבל הintel ssd toolbox עושה זאת טוב יותר

פורסם
  • מחבר

אני מקווה באמת שזאת סתם בעיה מוזרה בקריאת הנתונים, כי המחשב שלי חדש לגמרי, עם צ'יפסט מודרני

פורסם

בפורום של אינטל יש הרבה אנשים עם הבעיה הזאת, אומרים שזה באג בחיווי SMART של הכונן, כל עוד הPower cycle וה-Unsafe shutdown שלך באותו המספר זה בסדר, אצלי זה כבר 155 לאחר שימוש של כמה חודשים, ראיתי תמונות מסך של אנשים שאצלם זה כבר באלפים והכל עובד כרגיל ללא תקלות.. תרשום בגוגל Intel ssd 330 unsafe shutdown ותמצא לא קצת תלונות על הבעיה הזאת,

אני מאוד מרוצה מהכונן והמחשב עובד מעולה, שינוי עצום מדיסק קשיח לרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים