עבור לתוכן

האם חיבור של שני שני אותו סאונד משני מכשירים שונים דרך מפצל פשוט יחבר ביניהים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי שני מכשירים ששניהם מוציאים סאונד דרך חיבור PL 2.5 (חיבור של אוזניות)

השאלה שלי היא אם אני ישתמש במפצל PL (מפצל שמשתמשים בו אם רוצים לחבר שני אוזניות למכשיר אחד לדוגמא)

רק בצורה הפוכה (בצד שיש בו שני חיבורי PL נקבה אני יחבר את שני המכשירים שלי ובצד השני את האוזניות)

זה ישמיע באוזניות את הסאונד משני המכשירים ביחד?

המכשירים הם:

1.http://www.ebay.com/itm/S0BZ-Hot-Card-External-Adapter-USB-2-0-to-Mic-3D-Speaker-Audio-Sound-5-1CH-Blue-/140950024414?pt=US_Sound_Card_External&hash=item20d146b0de

2. PlayStation 3 שמוציא סאונד דרך יציאת RCA

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

כי לא ידעתי לאיפה בדיוק זה מתאים ומניסיון עבר בפורום אודיו אין הרבה פעילות יחסית לפה

בכל מקרה ענו לי לשאלה ואני כבר ימשיך את הדיון שם

פורסם

זה התפקיד שלנו להעביר את הדיון אם הוא אינו שייך.

פורסם

יכול לעבוד ויכול גם שלא. תלוי בעכבת המוצא של כל אחת מהיציאות. רוב הסיכויים שתשמע מוצא אחד, ואת השני חלש יותר. בכל מקרה, לא עושים דבר כזה. אסור לחבר מוצא של שתי מערכות יחדיו. אתה מסתכן בשריפה של אחד מהמגברים. אפשר לבנות חיבור כזה עם נגדים, אבל אתה עדיין לא תקבל שמע בעוצמה זהה, אם עכבת המוצא אינה זהה.

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בזה שלשניהם יש שליטה על הווליום אז מבחינת ווליום אני יסתדר אבל אני ממש לא רוצה לשרוף את אחד מהמגברים ככבר שאני ישמח אם תביא לי מדריך קצר/תרשים של מה שאני צריך לבנות בשביל שזה יעבוד בלי לשרוף כלום

פורסם

בצורה הבסיסית ביותר, לרמות מתח של אוזניות כלומר כ 2Vp-p, אתה יכול לחבר בצורה הבאה וזה _יכול_ לעבוד. אין הבטחה שתשמע טוב, והנגדים יורידו את הווליום משמעותית. אמור לעבוד אם את התוצאה אתה מחבר לא לרמקולים ישירות, אלא למעגל הגברה שאיתו תוכל להגביר את מה שאיבדת על הנגדים (למשל רמקולים של מחשב שיש בתוכם מגבר כלומר שהתקע כניסה לא הולך ישר לרמקול)

צריך : 4 נגדים 47-100 ohm - ה 4 נגדים צריכים להיות זהים (צהוב סגול שחור = 47, כחול אפור שחור = 68, חום שחור חום = 100)

כניסה 1 שמאל -----נגד----- יציאה שמאל

כניסה 2 שמאל -----נגד----- יציאה שמאל

כניסה 1 ימין -----נגד----- יציאה ימין

כניסה 2 ימין -----נגד----- יציאה ימין

כניסה 1 אדמה ----- כניסה 2 אדמה ----- יציאה אדמה

פורסם

אין לי עם מה לשרטט כרגע, אבל בגדול אתה צריך להוסיף 4 נגדים של 470 אום, או משהו באיזור. נסיון:

L1--------------------/\/\/\/\/\---------------------/___________

L2 --------------------/\/\/\/\/\--------------------\

R2--------------------/\/\/\/\/\---------------------/___________

R2 --------------------/\/\/\/\/\--------------------\

הסבר: בצד שמאל שתי הכניסות, באמצע נגדים, ובצד ימין היציאות. הסיכוך המשותף מחובר בין כולם בלי נגדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים