עבור לתוכן

חברה אני צריך עזרה AMD או P4?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD?

האם בכלל שווה AMD?

נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים.

תודה.

פורסם

ברור ששווה

מעבדיי AMD לא נופלים ממעבדי הפנטיום

זה פיתרון מצויין אם יש לך תקציב מוגבל

פורסם

כן , כנ"ל , אבל אם יש לך יותר מ6000שקל , הייתי ממליץ לך בחום רב לקנות או פנטיום 4 2.8 , או AMD ATHLON 64 3000+ שכאן

לAMD יש שיטת עיבוד חדשה המשתמשת ב64ביט ומגבירה את מהירותו מה שמקנה כאן לAMD את היתרון...

תחשוב לבד מה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תגידו איזה מעבד AMD משתווה ל P4 2.6 ו 2.8.

פורסם

לפי מה שראיתי בבנצ'מרקינג, המעבדים ATHLON XP BARTON קצת נופלים מהגרסאות C (בעלות 800 מגה"צ באס) של אינטל..

הנה לינק לדוגמה:

http://www20.tomshardware.com/cpu/20030521/800fsb-09.html

לדעתי, אם יש לך תקציב, שווה לך ללכת דווקא על INTEL, ואם הוא מוגבל (מתחת ל1000) תקנה AMD..

ניתן כבר לקנות ב1100שקל את הP4 2.8C שמשתווה בביצועיו לAMD ATHLON XP BATRON 3200+...(כן כן, AMD פישלו הפעם בדירוג מהירות ::))

ראיתי כבר בכמה מקומות שהוא עובר את הBARTON הכי מהיר....הדבר היחיד שAMD יכולה להציע כמתחרה זה את הAMD AHTLON 64 3000 + אבל המחיר שלו עדיין מעל 1400..אז תעשה את השיקולים שלך...

אם אין לך 1000 שקל מיותרים, אז תקנה AMD BARTON 2600 \ 2500, המעבדים הכי משתלמים באזור ה600-800 שקל.

פורסם
  • מחבר

שמע המחשב הזה מיועד יותר לאחותי כך שהיא לא הולכת לשחק FAR CRY DOOM3 HL, אולי SIMS כך שפה אני מעדיף לחסוך וללכת לפי ההמלצה שלך על ה AMD BARTON 2600 שהוא הכי משתלם.

אכשיו עוד משהו עד גבול 600 ש"ח איזה לוח אם טוב ואמין כדאי לקנות (אני יודע שאני בפורום הלא נכון פשוט אני לא רוצה לפתוח דיון נוסף).

נ.ב יש לי לוח אם של GB והוא אחלה.

פורסם

לוחות אפשריים בתקציב:

GIGABYTE GA-7N400L1

ABIT NF7-SL V2.0

EPOX 8RDA3+ V2.1

כל הלוחות הנ"ל בנויים מהצ'יפסט NFORCE2, שנחשב להכי טוב למעבדי BARTON..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה והיעוץ המקצועי :D .

פורסם

Anytime dude 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים