עבור לתוכן

כונן חיצוני Transcend StoreJet נכנס למצב שינה במהירות לא הגיונית

Featured Replies

פורסם

קניתי כונן StoreJet חדש של טרה-בייט, ואני פשוט לא יכול להשתמש בו (בלי קשר לעובדה המאוד מאכזבת שאין לו חיבור SATA בנוסף לUSB3).

הכונן נכנס למצב שינה ממש אחרי אולי 5-10 שניות שאני לא נוגע בו, ומכיוון שאני רושם דברים בהרבה קבצים שונים וכל הזמן שומר אותם, זה אומר שאני מבזבז יותר זמן על לחכות לכונן להועיל בטובו ולהתעורר מאשר בכתיבה.

אני משתמש בWindows 8, וכבר הסברתי בנימוס למערכת ההפעלה שלא תכבה לי שום כוננים ולא תכבה שום חיבורי USB, ככה שהאפשרות האחרונה (נדמה לי?) היא הפירמה של הכונן, אלא שלא מצאתי שום תוכנה של Transcend שנותנת שליטה כל שהיא בכונן.

יש למישהו פתרון?

תודה.

פורסם

איך אתה יודע שהוא נכנס למצב שינה?

פורסם
  • מחבר

לוקח המון זמן עד שכל דבר שמשתמש בכונן, בין אם קריאה או כתיבה, מתחיל לעבוד. אחרי זה אם אני עושה אותה פעולה עוד פעם זה פועל מייד, אלא אם אני מחכה מספיק כדי שישן (או מה שהוא לא עושה) עוד פעם.

לא בטוח אם קשור, אבל גם בזמן צפייה בסרטים הוא מדי פעם פתאום מחכה לכמה שניות כאילו חזר משינה או משהו בסגנון.

האמון שלי בUSB רק יורד...

עריכה: אגב עכשיו טרחתי להציץ והאור שאומר שיש לכונן כוח היה מכובה, מה שמחזק את הטענה שהוא ישן.

עריכה 2: כפי הנראה האור לא קשור בקשר ישיר, מכיוון שגם כשהוא פועל זה קורה.

פורסם

99.99999999999999999999% שאין לזה שמץ של קשר למצב שינה. תבדוק את הכונן שלך לשגיאות ובמחשב אחר.

פורסם

נסה לחבר אותו ל-USB בפאנל האחורי של המחשב.

אולי בקדמי הוא לא מקבל מספיק כח.

פורסם
  • מחבר

כבר מחובר לאחורי. הManual אומר שלא צריך את החיבור USB הנוסף כאשר משתמשים בUSB3, אבל בוא נראה אם הוא משפיע.

לא, אותו הסיפור.

אין לי מחשב אחר עם USB3 שעליו אני יוכל לבדוק את הכונן, ועל אילו שגיאות אתה מדבר? הוא בן יום ישר מהחנות.

פורסם

יכול להיות שקיבלת אחד דפוק מהחנות.

בדקת ברשת אם עוד אנשים התלוננו על זה?

פורסם
  • מחבר

כן, לא מצאתי שום מידע מועיל בגוגל לצערי הרב. :(

אני ינסה לשלוח אי-מייל לTranscend.

פורסם

אם אחרים לא התלוננו אולי זה פגם בכונן הספציפי שלך.

פורסם

הסיבה שאמרתי לך לבדוק במחשב אחר היא לוודא שהבעיה היא לא במתח.

פורסם
  • מחבר

לא הכי סביר, יש לי ספק כוח איכותי בן שלושה חודשים. אני ינסה למצוא מחשב אחר עם USB3 לבדוק עליו.

פורסם

לא בהכרח קשור לספק הכח.

תממש אחריות. לחבר שלי יש כונן כזה שעובד מעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, בדקתי על שני מחשבים אחרים, אותה הבעיה. בנוסף, בדקתי כונן זהה של מישהו אחר והוא פועל טוב. מבאס להתחיל להתעסק עם זה יום אחרי שקניתי. :(

פורסם

גם לי יש כונן כזה ואין לי בעיה כזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים