פורסם 2013 באפריל 1012 שנים יש לי זוג משקפי שמש של אוקלי.הם אחלה, ואני מרוצה מהם מאוד יש רק בעיה אחת.קניתי אותם בחו"ל ולא ממש בדקתי לעומק את הצבע שלהם.בחנות הצבע נראה כמו חום רגיל, אבל בשמש הוא מנצנץ.אני איתם כבר שנתים והם אחלה.לא בא לי להשקיע סכום גדול במשקפיים חדשות אז אמרתי למה לא לצבוע אותם?חשבתי לקנות ספריי צבע שחור(איזה סוג וגוון לדעתכם כדאי?) לצבוע את המשקפיים להכניס אותם קצת לתנור במטבח(40-50 מעלות) כדי שהצבע יתפוס.מה דעתכם?
פורסם 2013 באפריל 1012 שנים נשמע לי ממש רעיון גרוע1. אתה יכול לקחת את המשקפיים ולייצר עדשות חדשות בגוון הרצוי2. אתה יכול להדביק מדבקה בדומה למגן מסך לסלולרי, אך TINTED בגוון המבוקש.נפוץ בתחום הרכב, בייחוד יצרן בשם LAMIN-X .
פורסם 2013 באפריל 1012 שנים נראה לי שהוא מדבר על המסגרת ולא על העדשות (לא נשמע לי הגיוני עדשות מנצנצות או לצבוע אותם עם ספריי...)
פורסם 2013 באפריל 1012 שנים מחבר מסגרת מסגרת חס וחלילה עדשות הכול בסדר איתם.אני מדבר על המסגרת הפלסטיתדגם:http://www.oakley.com/products/6200/22478
פורסם 2013 באפריל 1012 שנים לשים אותן בתנור יהרוס אותן לגמרינסה פן, למרות שגם זה מעמיד את המסגרת בסיכוןאחרי הכל, זה פלסטיק
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר בטמפ' של 50 מעלות בתנור יגרם נזק?גם מדובר במסגרת מאוד איכותית, וגם 50 מעלות זו טמפ' שהמסגרת הזאת יכולה להיתקל בה ביום יום למה שיקרה לה משהו?
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר אז מה אתם מציעים? לתת לה להתייבש במשך הרבה זמן בסביבה נקייה?לוותר על כול העניין?
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים בהחלט. אני ממליץ להתייעץ לגבי סוג הצבע (ספריי לא בהכרח רעיון טוב).תשתדל להגן על העדשה והפלסטיק של האף.תשתמש בכפפות כשאתה צובע, תנקה קודם עם אלכוהול את המסגרת. תימנע מאבק ושומן.תייבש אותם במקום סטרילי עד כמה שניתן.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים אתה חייב לשייף את הצבע הקיים קודם, עם נייר שיוף עדין לנקות אותו עם אלכוהול ורק אז לצבוע.התנור רק ייבש לך את הצבע יותר מהר ולא יותר מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.