עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי בPC אינו מזהה רשתות [נפתר]

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

התקנתי אתמול את הכרטיס: http://ksp.co.il/?uin=16635 במחשב. כמובן שהותקן הדרייבר ונראה תקין (Win 7 64) . הכרטיס אינו מזהה כלל רשתות אלחוטיות , למרות שבדקתי עם הלפטופ באותו המיקום וקיימות רשתות. הכרטיס אינו מזהה רשתות כלל גם כשמנוהל ע"י הWIN וגם כשמנוהל ע"י ממשק הניהול של TP-LINK שהגיע עם הדיסק המצורף.

אשמח לעזרה בפיתרון

תודה

פורסם

תראה שהכרטיס עובד גם ב-G ולא מוגבל רק ל-N (בקונפיגורציה)

אם עדיין לא מזהה כלום תחליף אותו, כנראה תקול.

פורסם
  • מחבר

תודה-אבדוק בערב.

אתה זוכר להגיד את שם ההגדרה שצריך לבדוק בconfiguration?

פורסם
  • מחבר

באסה

בדקתי אותו הבוקר במחשב אחר והכרטיס עובד.

הלוח שלי קצת ישן, צ'יפסט X38 , מישהו זוכר אולי על הגבלות כלשהם או רעיון אחר למה אצלי לא נקלטות כלל רשתות?

פורסם
  • מחבר

הסרתי והתקנתי את 10.0.0.234,עדיין לא מזהה כלל רשתות.

אשמח לשמוע עוד רעיונות.

פורסם

נסה עם כרטיס רשת אחר על אותו מחשב.

פורסם

תנסה בהגדרות של הכרטיס רשת לכתוב ידנית את כתובת הgateway של הראוטר. (בד"כ 192.168.0.1\ 192.168.1.1 \ 10.0.0.138).

אם אתה מנסה כרטיס רשת אחר כדאי ללכת על אחת משתי האופציות:

א. לבחור כרטיס PCI (לא PCIe), למשל TP-Link 951. כבר נתקלתי בבעיה זהה עם win8 שלא מזהה רשתות בכרטיסי PCIe.

ב. לחילופין, כן PCIe אבל כרטיס שלא מבוסס על צ'יפ Atheros, כי המחשב שלך ככל הנראה לא מגיב טוב לdrivers שלהם. אפשרות טובה היא edimax 7612, מבוסס Ralink.

איני יכול לצפות איזו מהאופציות עדיפה, תצטרך להמר.

פורסם
  • מחבר

יאוש :bash:

הכנסת GW לא עזרה מן הסתם.

אז מה אין עוד אופציות מאשר ללכת ולזרוק עוד 100 ש"ח על כרטיס עם CHIP אחר שאולי כן יעבוד?

פורסם

תעלה לינוקס חדש מlivecd כלשהו ותראה אם עובד שם.

יכול להיות שאיזשהו שירות רשת לא פעיל אצלך בWindows ובגלל זה אתה לא מזהה רשתות.

פורסם
  • מחבר

השרות היחיד שקשור לאלחוטי שאני מכיר זה wlan autoconfig ואצלי הוא פעיל. אשמח לדעת אם ישנם עוד שרותים שקשורים.

לא נגעתי בלינוקס כבר כמה שנים ואני מניח שאסתבך עם הגדרת הכרטיס וכו' אז על זה אוותר כרגע. אני יכול לאתחל עם מיני XP בהיירנס בוט, אני לא רואה בזה טעם כי הכרטיס כבר נבדק במחשב אחר ושם זיהה רשתות ז"א שהבעיה במערכת ההפעלה שלי בשילוב או לא עם החומרה הקיימת (אגב המחשב בו כן עבד הכרטיס עם לוח X58).

בנוסף פניתי לתמיכה של TPLINK, מקווה שיצא מזה משהו..

פורסם

לא רואה בזה טעם כי הכרטיס כבר נבדק במחשב אחר ושם זיהה רשתות ז"א שהבעיה במערכת ההפעלה שלי בשילוב או לא עם החומרה הקיימת

ואתה לא רואה טעם לבדוק האם הבעיה היא במערכת ההפעלה או בחומרה? ::)

האמת, אני גם חושב שאין טעם. 99.9% שהבעיה היא במערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

האמת, אני גם חושב שאין טעם. 99.9% שהבעיה היא במערכת הפעלה.

וזה בדיוק הכיוון שאני רוצה להוליך את הדיון הזה.

מה עוד ניתן לבדוק במערכת ההפעלה מעבר לservice שכבר ציינתי?

פורסם

אם אתה רוצה לשלול לגמרי תוכנה (מערכת הפעלה)

תקצה לך עוד מחיצה בכונן ותתקין גם עליה וינדאוס 7,ואז תבדוק בהתקנה נקיה עם מינימום תוכנות אם הכרטיס עובד.

במידה וגם זה לא עובד אז כבר מדובר כנראה בבעיית לוח אם.

פורסם

רק להיות בטוח:

* ההתקן האלחוטי מאופשר בnetwork and sharing center?

* הwireless דולק בwindows mobility center?

אם התשובה לשתי השאלות היא "כן" ועדיין לא עובד - האם יש אנטיווירוס / חומת אש על המחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים