עבור לתוכן

מחפש מסך 24" ברמה של Dell U2412M עם חיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

אני מחפש מסך 24" ברמה של Dell U2412M אבל עם חיבור HDMI.

התקציב 2000 ש"ח, רצוי פחות.

המסך ישמש למשחקים, טקסט, גלישה ולפעמים גם עריכת תמונות.

הכרטיס מסך שיש לי כרגע ' , 2xGTX260 SLI , אולי אחליף בעתיד למשהו יותר טוב בשביל המשחקים.

המלצות מישהו??

תודה!

פורסם

בגודל וברמה של הU2412M עם חיבור HDMI - הכי זול שאני מכיר כרגע זה הU2410, והוא מעל 2000, אם כי רק בקצת.

למה צריך דווקא HDMI?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שישמש גם כטלויזיה, לחבר אליו ממיר אבל עיקר העבודה זה המחשב.

הU2412M זה LCD ולא LED.

אין מסך LED ברמה כמו עם HDMI ?

פורסם

אז תחבר עם כבל HDMI to DVI או עם מתאם פשוט. גם ככה אין למסכים הללו רמקולים.

חבר את הממיר ל-DVI וחבר בנפרד לרמקולים.

פורסם

LG IPS236V LED מבחינת איכות התצוגה שווה ל dell , אבל הוא 23 אינץ וביחס של 16:9 ואין לו את הארגונומיה של dell.

פורסם

אני רוצה שישמש גם כטלויזיה, לחבר אליו ממיר אבל עיקר העבודה זה המחשב.

כמו שנאמר, אין רמקולים, אז בכל מקרה תצטרך לחבר אותם בנפרד. לקחת זאת בחשבון?

בכל מקרה, אתה יכול לחבר את ממיר הHD עם כבל HDMI לDVI. אבל אז תצטרך לחבר את המחשב בDisplayPort. אם אין לך יציאת DisplayPort בכרטיס המסך - האופציה הזו לא טובה בשבילך. ואז הIPS236V שהומלץ ע"י Henry55 הופך להיות יותר רלוונטי, אם אתה מקבל את חסרונותיו יחסית לU2412M.

הU2412M זה LCD ולא LED.

תבדוק את המקורות שלך. הU2412M הוא מסך LCD עם תאורת LED. כמו כמעט כל המסכים בימינו. LED וLCD הם לא דברים מנוגדים. אין כזה דבר "מסך LED".

פורסם
  • מחבר

לגבי הרמקולים, לקחתי את זה בחשבון.. אני אחבר רמקולים או מערכת לממיר.

אין לי יציאת DP בכרטיס מסך.

קראתי על ה-IPS236V, בגדול נראה אחלה מסך, זה לא דגם חדש, הוא כבר שנתיים בשוק (נכון?).

אני כרגע עם 22" ורוצה לעבור ל-24" ... לא אהבתי את הרעיון לקחת עכשיו 23". :-S

יש עוד הצעות? אין איזה מסך של סמסונג ?

פורסם

יש הרבה מסכים של סמסונג, אבל אני לא מכיר אחד ברמה שביקשת, במחיר שביקשת ועם הכניסות שביקשת...

פורסם

לגבי הרמקולים, לקחתי את זה בחשבון.. אני אחבר רמקולים או מערכת לממיר.

אין לי יציאת DP בכרטיס מסך.

קראתי על ה-IPS236V, בגדול נראה אחלה מסך, זה לא דגם חדש, הוא כבר שנתיים בשוק (נכון?).

אני כרגע עם 22" ורוצה לעבור ל-24" ... לא אהבתי את הרעיון לקחת עכשיו 23". :-S

יש עוד הצעות? אין איזה מסך של סמסונג ?

אין כמעט הבדל בין 23 ל24 מבחינת גודל , זה לא משהו שמורגש במיוחד , זה זניח.

אם אתה עובר מ22 , אז אולי כדאי לך לחשוב על 27 אינץ.

יש לך את המסך זה שעולה רק קצת יותר מ2000 :

Dell S2740L - המחיר שלו בארץ לא מוצדק , הוא עולה באמזון 300 דולר

או 24 אינץ Dell S2440L , אבל עם פאנל VA.- גם המחיר של המסך הזה לא מוצדק , הוא עולה באמזון 200 דולר.

לשני המסכים האלה אין את הארגונומיה של סדרת ultrasharp , אבל יש להם hdmi והם מסכים סבירים בסך הכל.

פורסם

קנייה מאמזון של Dell S2740L יוצא 1700 שקל כולל משלוח ימי ומיסים עד הבית!!

http://www.amazon.com/Dell-927M9-IPS-LED-27-Inch-LED-lit-Monitor/dp/B009H0XQPA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365988631&sr=8-1&keywords=Dell+S2740L

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon

500 שקל פחות מהמחיר הכי נמוך בזאפ , אז אם יש לך סבלנות (יכול לקחת חודש בערך) , אז האפשרות הזאת מומלצת אם אתה מעוניין במסך.

פורסם
  • מחבר

מה זה ה-WECUBE ? אני לא מכיר... נראה דווקא לא רע בכלל.. איך המסך הזה? איזה חברה זו? יש אותו בארץ? אפשר לראות תצוגה שלו איפשהו?

ואם אני מזמין מאמזון את ה-Dell S2740L? מה לגבי אחריות? למי אני פונה במקרה של תקלה?

מבחינת המסך אתה אומר "סביר" ביחס ל- U2412M ? מה היתרון של ה-U2412M חוץ מבחינה ארגונומית עליו?

פורסם

יש פה ביקורת מקיפה על המסך של dell.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_s2740l.htm

בעצם ההבדלים בין הu2412m למסך הזה , הם הגודל נקודה שב27 היא תהיה יותר גדולה מה שאומר פחות חדות, ההשתקפות ב27 שזה אולי החסרון הכי גדול, והעיצוב.

מבחינת אחריות , למסך הזה יש שנה אחריות , אבל אני לא יודע אם תוכל לנצל את האחריות בארץ או שבמקרה שתרצה לנצל את האחריות תצטרך לדבר עם dell ישירות.

אם המסכים הסינים ברזולוציות האלה באמת שווים משהו , אז בהחלט עדיף לך ללכת על מסך סיני.

פורסם

הם בהחלט שווים. מדובר באותם פאנלים שמשתמשים בהם גם דל וגם אפל במסכי ה-cinema שלהם.

המחיר הוא ללא תחרות ועם משלוח fedex מהיר חינם. טוב במיוחד למי שצריך שטח עבודה גדול במחיר קטן.

אפשר לראות המון ביקורות ביוטיוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים