עבור לתוכן

מחפש תוכנה לסימון BAD BLOCKS

Featured Replies

פורסם

הנה התשובה האינפנטילית המתחמקת ה1001:

כבר עזרו לך. הבעיה שלך שההגדרה שלך לעזרה היא לא לתת לך את מה שאתה צריך אלא את מה שאתה חושב שאתה צריך. :)

פורסם

chkdsk לא בודק(ומנסה לתקן) bad sectors כשמריצים אותו.

אלה אם כן אתה מוסיף לשורת הפקודה R/

כדי לראות את רשימת הפקודות בכלי הרב שימושי chkdsk, רשום בחלון CMD את הפקודה הבאה: chkdsk ?/

תודה ויום טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני מכיר ויודע איך להשתמש בCMD.

העניין הוא שאני טוען ש CHKDSK לא מספיק טוב כי הוא לא מספיק יסודי. הוא בודק מהר מידי יחסית לתוכנה של WD.

אין איזכור לזמן באם משתמשים בדגלים מסויימים.

בכל אופן, אני מחפש תוכנה טובה לכך. האם יש תוכנה יותר טובה מ CHKDSK?

תודה לעונים.

פורסם

יכול להיות שתוכנות אחרות עושות כמה פעולות חוזרות.

כמה פעמים אתה רוצה לבדוק?

4?

תריץ chkdsk ארבע פעמים.

20?

תריץ chkdsk עשרים פעמים.

אם עד אז הוא לא מצא תקלה, תמשיך לבדוק שוב ושוב עד שתהיה תקלה....

פורסם

למישהו יש המלצה?

תודה לעונים.

אני משתמש ב-HD Tune, שראיתי שרבים ממליצים עליה בפורום על פני Chkdsk, וגם טכנאי המחשבים שלי המליץ, משום שהיא יותר יסודית, היא סורקת את כלל הדיסק הקשיח ולא מחיצות נפרדות, וניתן להמשיך בעבודה על המחשב במהלך הסריקה, והממשק שלה גרפי ולא טקסטואלי (אני התייאשתי מ-Chkdsk, מאחר והיא יכולה לסרוק רק מחיצה אחת בזמן נתון, המחיצה הנסרקת, איננה נגישה בזמן הסריקה [במקרה של כונן :C, אין אפשרות לסרוק שלא במצב Offline], מה שאילץ אותי בזמנו להפעיל את Chkdsk רק כאשר אני הולך לישון. בנוסף, אינני נותן אמון ב-Chkdsk בכל הקשור ליכולתה לאתר סקטורים פגומים).

פורסם

יש, סוף סוף chenrp מצא מישהו שאמר לו מה שהוא רצה לשמוע. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שתוכנות אחרות עושות כמה פעולות חוזרות.

כמה פעמים אתה רוצה לבדוק?

4?

תריץ chkdsk ארבע פעמים.

20?

תריץ chkdsk עשרים פעמים.

אם עד אז הוא לא מצא תקלה, תמשיך לבדוק שוב ושוב עד שתהיה תקלה....

אינני חושב שזו הסיבה לכך. אבל יתכן והתוכנות ה"יסודיות" מבצעות פעולות שלא שוות דבר.

אני משתמש ב-HD Tune, שראיתי שרבים ממליצים עליה בפורום על פני Chkdsk, וגם טכנאי המחשבים שלי המליץ, משום שהיא יותר יסודית, היא סורקת את כלל הדיסק הקשיח ולא מחיצות נפרדות, וניתן להמשיך בעבודה על המחשב במהלך הסריקה, והממשק שלה גרפי ולא טקסטואלי (אני התייאשתי מ-Chkdsk, מאחר והיא יכולה לסרוק רק מחיצה אחת בזמן נתון, המחיצה הנסרקת, איננה נגישה בזמן הסריקה [במקרה של כונן :C, אין אפשרות לסרוק שלא במצב Offline], מה שאילץ אותי בזמנו להפעיל את Chkdsk רק כאשר אני הולך לישון. בנוסף, אינני נותן אמון ב-Chkdsk בכל הקשור ליכולתה לאתר סקטורים פגומים).

אכן יש בה חסרונות על פני HD TUNE. אבל השאלה מהו אופן הפעולה. למעשה אני מעדיף תוכנה קלילה כמו CHKDSK על פני תוכנה טקטואלית כבדה שעושה בדיוק את אותה הפעולה.

יש אנשים שפשוט אוהבים לעזור,

ויש אנשים שפשוט אוהבים לכתוב תגובה כלשהי. וזה שהם ממשיכים... עגום.

תודה לעונים.

פורסם

זה כמו שיש לך בעיה: צריך להוריד את הזבל.

שאלת אם מישהו יכול לעזור לך, אז QttP הציע לך לקחת את הזבל ולרדת לפח הגדול שלמטה. אתה התעקשת שיש שיטה טובה יותר.

QttP הציע שתנסה ותראה אם השיטה טובה או לא. אתה ביקשת ש-QttP יקח בעצמו את הזבל שלך ויקח אותו לפח.

פורסם

התשובה של qttp היא הרלוונטית ביותר. אם אתה ממש רוצה אתה יכול להריץ את כלי הבדיקה של היצרן.

פורסם
  • מחבר

יתכן וCHKDSK טובה, ניסיתי אותה, והיא עובדת מהר יחסית לתוכנות האחרות... מהר מידי...

אז או שהיא מאוד יעילה, או שהיא לא יסודית.

אני שאלתי אם יש תוכנה טובה יותר ואם CHKDSK היא מספיק טובה ודיברנו על זמן הרצת התוכנית.

ברגע שפנו אלי בצורה לא מכובדת, הפסקתי להתייחס לאותו אדם.

אתם מצדיקים את העצה שלו, אבל את התגובה? פשוט חוצפה.

פורסם

ניסית אותה עם R/ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים