עבור לתוכן

עזרה במשחק סיםסיטי 5!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אחרי כמה שעות טובות של משחק נתקלתי בהמון קשיים בפיתוח העיר ואשמח שיענו לי על כמה שאלות:

1. מה היחס בין שטח שאני מקצה לטובת מגורים לעומת עסקים לעומת תעשייה? (כמה)

2. במהלך המשחק הם דורשים ממני לבנות משרדים. איך אני בונה אותם?!

3. למה כל הזמן יש לי הפגנות ליד בניין "העירייה"? רשום שם משהו על זיהום.

4. למה כשהבתים מצליחים להתפתח אני מאבד אוכלוסיה? אני לא אמור לקבל יותר תושבים?

אשמח לדעת אם קיים איזה מדריך בעברית איך לבנות עיר מצליחה ואם יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ביחד?

פורסם

המישחק הזה מלא בעיות שחלקן עוד לא תוקנו ,בגלל זה לבנות את העיר המצליחה ביותר

לא בדיוק עובד לפי ההגיון

יש מישהו שהצליח לבנות עיר מסגסגת בלי מיסים ובלי שרותים

http://www.reddit.com/r/SimCity/comments/1bbmly/so_i_was_trying_out_the_0_tax_city_and_then_this/

StLwhLk.jpg

פורסם
  • מחבר

1 אין יחס - אתה צריך להסתכל על הטבלאות של היצע וביקוש ולבנות בהתאם

2 אתה יוצר ZONE כחול. שים לב שיש רמות עושר שונות (עם ע לא א) ואם תבנה אזור כחול באזור עני והדרישה היא למשרדים למעמד הגבוה או בינוני - זה לא יענה על הדרישה

3 נראה לי שתמיד יש. לגבי הזיהום - תבדוק את המפה של הזיהום. יש זיהום קרקע שמגיע ממפעלים (ועוד כמה מבנים) ומתפשט מסביבם, ויש זיהום אוויר שמתחיל מהמפעלים ומתפשט בכיוון הרוח. זיהום הקרקע מזהם גם את המים - ז"א אסור לשים משאבות מים באזורים מזוהמים.

4 אתה אמור. האיבוד אוכלוסיה הוא זמני. נגיד שהורסים בניין בגודל בינוני - מאבדים את האוכלוסיה שגרה שם עד שבניית הבניין הגדול תסתיים. ז"א בהתחלה תאבד 60 תושבים ואח"כ יתווספו לך 600 או משהו כזה, זה לא מיידי.

א. תודה רבה על העזרה!

ב. אם אני הורס בניין או יותר נכון קראוונים שגרים בהם כביכול תקנו אותי אם אני טועה מעמד של אושר ועושר הכי נמוך והבית משתדרג לרמה יותר גבוהה אז גם אותם אנשי מעמד הנמוך עוזבים? אני שואל בהקשר למפעלים ובנייני עסקים שדורשים מעמדים שונים לעבודה כי הרבה פעמים במשחק אני מאבד אוכלוסייה וככה כל פעם חסר לי מגוון שונה של תושבים?!

ג.הרבה פעמים במהלך המשחק המפעלים מייצרים מוצרים ורשום לי שאין להם איפה לשים את המוצרים, הבנתי מקריאה בפורמים ומסרטונים ביוטיוב שאפר לבנות דיפו ששם אפשר לאחסן לא רק את המוצרים של המפעלים אלא גם נפט פחם וכו"... אני חייב לשחק עם עוד הרים בשביל למכור או שאפשר גם לבד?

פורסם
  • מחבר

ב. יש 2 סוגי שדרוגים שמושפעים מדברים שונים:

צפיפות: תלוי באושר של התושבים שחיים בבניין. ככל שהם מאושרים יותר - הםישדרגו לבניינים צפופים יותר. רמת העושר של התושבים בבניין לא משתנה.

עושר: תלוי בערך הקרקע, מושפע מפארקים ובניינים מיוחדים קרובים (כמו בתי ספר, משטרה, מפעלים). במפה זה מופיע בתור גוונים של כחול. על קרקע בעלת ערך נמוך יבנו בניינים עם תושבים עניים (הבינין יכול להיות בכל אחת מ3 רמות הצפיפות), על קרקע עם צבע כחול בהיר יבנו בניינים של המעמד הבינוני, ועל כחול כהה - המעמד הגבוה.

שתי המערכות האלה בלתי תלויות , אז אתה יכול לקבל את כל אחד מהצירופים של צפיפות ועושר התושבים. ז"א יכול להיות בניין עשיר וקטן, ויכול להיות בניין עני וגדול.

ג. אפשר גם לבד. כשמוכרים משהו מDEPO הוא לא נמכר לעיר אחרת אלא לעולם באופן כללי. ז"א אתה מקבל את הכסף והמוצר פשוט נעלם, אם תעקוב אחרי המשאיות אתה תראה שהן יוצאות מהמפה.

לגבי ב, אבל הבתים מתפתחים רק שאני מעלה את ערך הקרקע בזה שאני מציב פלאזות ופארקים ובנייני שירותי ציבור! אם אני לא מציב הם לא מתפתחים לבתים יותר גדולים שיקבלו עוד תושבים.... בוא תעזור לי תגיד לי איך בדיוק אני מכניס תושבים מכל שלושת האוכלוסיות?

פורסם
  • מחבר

שוב עזרה!

אחרי כמה שעות סוף כל סוף הצלחתי להבין יותר את המשחק ובאמת שהצלחתי להרוויח כסף רב ולפתח את העיר יותר!

אבל נתקלתי בכמה בעיות נוספות בעקבות עיר יותר גדולה ואשמח שוב את עזרתכם (costia בעיקר)!..

1. אזורי התעשייה נהיו יותר גדולים אפשר להגיד ענקיים בעקבות high tec ודורשים אלפים לעבודה מהתושבים במעמד הכי נמוך, עם בני המעמד האחרים אין לי יותר מידי בעיה, מישהו יכול להסביר/להדריך איך בדיוק אני מגיע למצב שיש לי את הכי הרבה density כלומר בניינים יותר גדולים שיכולים להכיל יותר תושבים ממש חסר לי אלפים ואני לא מצליח לגרום להם להתפתח. אני יודע שמדובר בגישה לשירותים ולקניות אבל בכל זאת אני לא מצליח, אולי אני לא בונה את הכבישים בצורה טובה (אופן בנייה) אשמח להדרכה כיצד לנצל את מירב השטח באיזה סרטון או תמונה...

2. דרך נוספת להרוויח כסף היא למחזר.. באחת מן הפעמים ששיחקתי איכשהו הצלחתי למחזר מהבתים ובאמת להרוויח אבל הפעם האחרונה ששיחקתי הבניין שממחזר רשם לי שאין מה למחזר אז הוא מושבת. אז השאלה שלי היא איך אני גורם לתושבים להתחיל למחזר פסולת? זה מופיע כעמוד ירוק שלוחצים על אייקון הזבל?...

3. אשמח גם להדרכה איך לרשת את העיר בכבישים בלי שיהיו פקקים, שוב בעיר האחרונה שבניתי ( האחרונה היא זאת שמופיעה בתמונות) בניתי רק avenue ובכל זאת העיר שלי פקוקה וזה גורם לי להפסיד המון כסף, כי כל המשאית של המבנים שמכניסים כסף מתעכבים במשלוחים שלהם.... למרות שדאגתי לתחבורה ציבורית.

4. איך אני דואג להכניס כמות גדולה של תיירים את זה עוד לא הבנתי גם....

פורסם

הפקקים תוקנו בעדכון האחרון

אבל כמו שאמרתי ,למישחק יש הרבה בעיות

הרבה דברים עדין לא פועלים כמצופה

יש מדריכים ביוטיוב ,שיעזרו לך מאוד

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עזרה נוספת!

הצלחתי להבין איך המשחק עובד סוף כל סוף.... נתקלתי בעוד בעיה אשמח לעזרה!

אחרי שאני מצליח לבנות עיר גדולה, התחלתי לעבוד על בנייה של great works arcology...

א.בשלב הראשון של הבנייה אני צריך לספק משאבים לבנייה של האתר אבל הרבה פעמים תוך כדי השליחה של המשאבים אני מאבד המון מתוכם... סתם ככה פתאום נעלם!

מישהו נתקל בבעיה הזאת גם? יש דרך לתקן זאת?

ב.העדכונים במשחק מתעדכנים אוטומטית עם פתיחת המשחק או שאני צריך לבצע אותם עצמאית?

פורסם

העדכונים אוטומטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים