פורסם 2013 באפריל 912 שנים שלום לכולם,יש לי שאלה לגביי התקנת תוכנות על SSDלאחרונה רכשתי מחשב חדש עם SSD השאלה שלי היא אם אני רוצה להתקין תוכנות גראפיקה כמו מקס ופוטושופ איך אני מתקינה אותן על ה SSD?איך מגדירים את ההתקנה שתתבצע על ה SSD?
פורסם 2013 באפריל 912 שנים ההתקנה מתבצעת בדיוק אותו דבר כמו על כונן מכני רגיל, פשוט בהתקנת התוכנה מתקינים לכונן SSD כלומר "C" D" וכו' במידה ורכשת את המחשב עם מערכת הפעלה רוב הסיכויים שזה יהיה "C". השאלה אם רכשת מחשב אך ורק עם כונן SSD או גם עם כונן רגיל?
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר יש לי שני כוננים בערךD 950GB ו-C 111GBהSSD צריך להיות 120GB אז איך זה הגיוני שרשום לי 111GB כולל ההתקנות
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר אם זה עוזר...במפרט כתוב לי דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB S3 7200 64MB SEAGATEודיסק SSD SAMSUNG 840 2.5 SATA3 120 GB
פורסם 2013 באפריל 912 שנים כל כונן נותן קצת מהזיכרון שלו לטובת המערכת זה כמו מס של המחשבמאוד מומלץ להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות החשובות על ה SSDואת את כל הקבצים שלא נמצאים בשימוש תמידי תעביר לכונן HD הרגילכמו למשל סרטים תמונות שירים ופודקסטים תעביר לכונן הרגיל.
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מס למערכת? זה מס חודשי או שנתי?כונן לא נותן שום מס למערכת ושום זיכרון.יצרני כוננים מוכרים שטח בחישוב עשרונימחשבים מודדים שטח בחישוב בינארינבצע המרה של עשרוני לבינארי120*10^9 / 2^30 = 111.758
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר אם הבנתי נכון...עדיף לי להתקין את כל התוכנות הגראפיות על כונן C ואת שאר הדברים עלD?
פורסם 2013 באפריל 912 שנים בדיוק, כל התוכנות החשובות, מערכת ההפעלה- תתקיני על ה SAMSUNG 840 וכל השאר לדוגמה סרטים,שירים, תמונות וכו' על הכוננים האחרים.
פורסם 2013 באפריל 912 שנים בעיקרון אם אין סיבה(כמו תוכנה ענקית של עשרות גיגה), כל עוד יש מקום, עדיף להתקין הכל על הSSD(מערכת הפעלה, תוכנות, משחקים, דברים ש"מתקינים").ספריות למוזיקה, סרטים, תמונות, וכו... שומרים על הHDD.הורדות מגדירים שירדו ישר לHDD.כל דבר שאינו פעיל, כמו קבצי RAR וכו... על הHDD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.