עבור לתוכן

מזה הליניקום שקופץ בכל פתיחת לינק?!

Featured Replies

פורסם

מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת

איך אפשר לבטל את המטרד הזה?

פורסם

מצטרף לשאלה!

פורסם

גם לי זה קורה..

פורסם
  • מחבר

לא מספיק יש פרסומות בכל העמוד עכשיו גם בקישור אני צריך לראות פרסומות?

פורסם

כן, כי בזכותן יש אתר, יש פורומים ותוכן שכותב צוות. יש חידונים ויש פרסים, יש אירועים ותחרויות.

שאלות נוספות?

פורסם

בתכלס זה מפריע הרבה פחות מבאנרים. לדעתי.

פורסם

מבחינתי אין שום בעיה.

בגלל הופעת ליניקום כאן ובמקומות נוספים, אני חששתי שמא מדובר בתוכנה זדונית שמשתלטת על לחיצה על קישורים בדפדפן.

פורסם

מבחינתי אין שום בעיה.

בגלל הופעת ליניקום כאן ובמקומות נוספים, אני חששתי שמא מדובר בתוכנה זדונית שמשתלטת על לחיצה על קישורים בדפדפן.

גם אני.. אם זה למטרת המשך פעילות ופיתוח האתר אז לפחות תהיה לי חצי נחמה כל פעם שהפרסומת על ה"אופני באגי חשמליות" הלא נחוצות האלה תקפוץ לי מול העיניים.. ;)
פורסם
  • מחבר

הייתי מעדיף לצפות בפרסומות כל היום מאשר לעבוד :)

פורסם

הצעת יעול: במתכונת הנוכחית הוא מפריע יותר מדי, כי אם אתה לוחץ על הרבה לינקים במקביל, אתה מוצף בפירסומות.

תעשו טיימר שזה יופיע אחת לכל חצי שעה או שעה אחרי שלחצת על לינק, כך שהשיקוץ יתמתן מעט, ויהיה לך זמן חסד.

פורסם

אני מנחש שכמות הכסף שהפרסומות מזרימות נמצא ביחס ישרלכמות הפרסומות שנצפות.... כך שהמהלך הזה יקטין את התקציב בהתאמה (כמה פעמים סטטיסטית משתמש פותח כמה לינקים ביחד)

הטריק שלי נגד זה הוא העתק הדבק לקישור לטאב חדש, בחר (את החלק הראשון של הלינק), מחק, אנטר

פורסם

הטריק שלי נגד זה הוא העתק הדבק לקישור לטאב חדש, בחר (את החלק הראשון של הלינק), מחק, אנטר

מדהים כמה שהמין האנושי מסוגל לעשות "דווקא" העיקר בפרנציפ "לדפוק" את הצד השני.

עם כל המאמץ והזמן שיקח לך לעשות ידנית העתק הדבק ללינק, ואז ידנית למחוק ממנו את החלק הראשון - כבר עדיף לך פשוט ללחוץ נורמלי ולחכות את ה-3 שניות האלה.

על אחת כמה וכמה אם אתה פותח את הלינק בטאב חדש ברקע (רלוונטי גם להוא שפותח כמה לינקים במקביל), אתה יכול לפתוח ברקע ובינתיים להישאר בטאב הנוכחי, עד שתעבור לטאב החדש בכלל לא תדע שהיתה שם פרסומת לפני זה.

פורסם
  • מחבר

מדובר פה ב 4 שניות לחכות . אין לי חשק כל פעם ללחוץ על דלג כך שזה מסתכם בהמתנה של 4 שניות בכל פתיחת לינק

פורסם

כן, לצערי חייב לציין שזה קצת מחרפן

יש דיונים עם כמה קישורים, אם זה למוצרים, לתמונות וכו' וכל קישור כזה פותח את הפרסומת.

אין לי התנגדות אם זה יהיה אחת לחצי שעה למשל כמו שהציעו כאן.

זה פשוט די הורס את חווית הגלישה בפורום :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים