פורסם 2013 באפריל 512 שנים יש לי מלחם מDX שורף את עצמו לדעת בגלל שאין לו בקרת טמפ' כלשהי(אפילו לא BI METAL) אז חשבתי למה לא להישתמש בדימר בדקתי את הנושא באינטרנט וראיתי שזה אפשרי אני יודע שאני יכול פשוט לקנות אבל זה יותר כיף להכין אני מתכנן לעשות את זה עם שליטת PWM על OPTO-TRIAC עם כמובן zero crossing את הPWM אני יעביר דרך ATTINY85 וקוד שכבר מצאתי לארדואינו
פורסם 2013 באפריל 612 שנים מחבר אם מישו בכל זאת מתעניין הצלחתי ליצור את הPWM בארדואינו עכשיו נשאר רק לקנות תא הרכיבים ולהלחיםעכשיו שאלה:יש מחבר שיכול לעמוד ב220 חוץ מהמחברים הרגילים של החשמל?אני רוצה שבOUTPUT של המחלם יהיה סוקט ומחבר מתאים אחר
פורסם 2013 באפריל 612 שנים הרעיון נשמע נהדר, אני עוקב.ועל איזה חלק אתה מדבר שאתה רוצה להתחבר אליו במחבר?
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר עונה מאוחר בגלל דבר שנקרא צה"ליש את ה220 שנכנס לטריאק ואז ה220 שיוצא אחרי המיתוגמה שאני רוצה שמה שיוצא מהמיתוג יהיה מחבר אחר ממה שאני מתכנן בכניסה(שקע קומקום)
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים זה לא נקרא "PWM". זה לא DC. כאן אתה מבצע חיתוך של הסינוס, ולא שולט על רוחב פולס.
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים ארדואינו ? PWM ? ובקרת טמפ' בכלל לא קיימת .LOLלמה לא להשתמש בתימר 555 + נגד משתנה . הארדואינו עצמו עולה יותר ממלחם עם בקרת טמפ .
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים מחבר אחרי סגירה בבסיס השגתי את הרכיבים חוץ מה הATTINY(לא היה בחנות)את הארדואינו השאלתי מחברוחוץ מזה לא התכוונתי להשתמש בארדואינו כמוצר מוגמר אלא רק ליצירת הקוד
פורסם 2013 ביוני 612 שנים לא שאני רומז שהפרוייקט שלך מיותר, כי גם פרוייקטים לכיף שווים את ההשקעה ללא ספק, אבל מתוך סקרנות איזה הפרש מחירים יש בין קניית הרכיבים לבין קניית בקר מוכן כזה?תודהצ'או
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.