פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר אז מה אתם מציעים ? להשאר בהוטנט או לחזור ל014 עם חייגן ולקנות ראוטר חדש שיכול בוודאות לתת מאה מגה עם חייגן,ואם כן אז איזה ראוטרים יכולים לעשות תעבודה?
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים ולא משנה באיזה נתב ... כאשר יעלו את חבילות ה upload אז יש סיכוי לשיפור לרוב גם ה MPLS עובד בסדר גמור פשוט הוא לא יקבל את התעדוף של חייגן
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר ולא משנה באיזה נתב ... כאשר יעלו את חבילות ה upload אז יש סיכוי לשיפור לרוב גם ה MPLS עובד בסדר גמור פשוט הוא לא יקבל את התעדוף של חייגןכן אבל התארד הזה נפתח כדי לדון בבעיות של הmplsלפי מה שאני מבין לחלק עובד טוב ולחלק לאאני כבר מבולבל כי בהוטנט הגעתי ל10 מגה לשניה בטורנטוב014 mpls בקושי מגרד את ה3 מגה לשניה ועם חייגן הגעתי ל5 מגה
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים נכון לעכשיו - גם ב-HOTNET וגם ב-014 ב-DHCP (חיבור קבוע) - > ניתן להגיע ל-10MB/s בטורנט.באופן כללי אני מעדיף את 014 - הפינגים דרכם נמוכים יותר ומעולם לא נתקלתי בבעיות בטעינת דפים.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים אני מקבל עם חייגן ב הוט ו 014 קרוב ל 95 כבר ... ככה שמבחינתי זה כמעט 100 ו בחיים אני לא אעבור לללא חייגן . גם טורנט לא זז גם בחול לא זז ...
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים אתה עובד עם מקורית של הנתב? מאיפה רכשת אותו? כמה הוא עולה?לדעתי הלינקסיס שלי - חומרתית הוא לא פחות חזק...
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים והוא יציב אצלך? אין ניתוקים? חסרונות לנתב? - אני גם הגעתי למסקנה שכל מה שלא חיבור חייגן לעולם לא יהיה באינטרס שיעבוד טוב
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים הוא הרבה יותר טוב מהE4200, אני המלצתי עליו מספר פעמים. הוא אכן נתב מעולה, הכי טוב שאפשר לקנות במחיר מאוד זול לפי דעתי.הקושחה המקורית שלו מבוססת על OPEN-WRT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.