פורסם 2013 באפריל 2112 שנים מחבר תגידו בכל המסכים עם פאנל ISP הצבעים כאלו דהויים/מתים. שמתי לב שבצבעים עם פאנל רגיל הצבעים חיים יותר, ערכתי השוואות עם עוד שני מסכים שיש לי בעבודה,\ האחד עם פאנל רגיל מדגם B2240 עם צבעים חיים ומדהימים של סמסונג, והשני עם פאנל IPS של HP מדגם LA2306x עם צבעים דהויים ומתים משהו. או שזה רק בסמסונג הצבעים כאלו חיים ויש כאלה שיקראו לזה מוגזמים
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים אתה יכול לבצע כיול ולהגיע לתוצאות דומות. אם המסכים שאתה מדבר עליהם בעלי ציפוי מבריק, זה גם מוסיף "חיים" לצבעים.
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים תגידו בכל המסכים עם פאנל ISP הצבעים כאלו דהויים/מתים. לא, לרוב זה בדיוק הפוך.
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים מחבר ^אני יודע ושמעתי ביקורות טובות, משום מה נראה כאילו לסמסונג יש צבעים חיים יותר.אתה יכול לבצע כיול ולהגיע לתוצאות דומות. אם המסכים שאתה מדבר עליהם בעלי ציפוי מבריק, זה גם מוסיף "חיים" לצבעים.המסכים שאני מדבר עלייהם היו עם ציפוי מאט, ניסיתי עם כיול אך ללא הצלחה, הבנתי שיש מין מכשיר שמבצע כיול ולוקח מדידות כלשהן..
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים לא ממש קשור לנושא הדיון, אבל עלה בתגובות..בגדול ללא ה Order Number של דל לא ניתן לממש אחריותהיה לי סיפור דיי ארוך על הנושאא.ד.ס טרטרו אותי על ימין ועל שמאל ולא סיפקו לי את ה Order Number, פשוט דחו ודחו אותי הלכתי לגינה מהאחורה הקרטון היה זרוק שם (גינה קצת זנוחה), אבל לא היה מצויין עליו את מספר ההזמנה ש DELL מבקשיםבסופו של דבר השגתי את המספר דרך היבואן CMS1 בעזרת יעוץ מהפורוםבחור נחמד אמר לי לשלוח לו מייל עם חשבונית קנייה ומספר סידורי של המסך, לאחר מספר שעות קיבלתי מייל חזרה עם מספר ההזמנה שצריךהדיון המלא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535712.0] http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535712.0
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים מחבר בגלל זה בעת הקניה ביקשתי לרשום באייבורי ברשומות שלהם את ה-o.n שנמצא על הקרטון. בכל אופן הבעיה אצלי היא שאני לא רגיל לצבעים כאלו, חבל שאין מישהו שמבין בזה טוב וגר באיזור הקריות, היה קופץ לקפה+כיול מסכים...
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים מחבר אז ככה... אני עדיין ממש לא מרוצה מהצבעים ולא מצליח לגרום להם להיות חיים, שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית כולל לשנות פרופילים ולנסות כיול של הrgb, כנראה שאלו הצבעים של dell ואולי בכלל של מסכי ips. בדיעבד חבל שלא קניתי סמסונג, מה שווה כל הפאנל הזה ips שממליצים עליו אם הצבעים בו מתים? אולי התרגלתם וזה נראה לכם טוב? מצד שני תוכלו לומר שאני אוהב צבעים מוגזמים אך אם תעמידו מסך של סמסונג ליד הdell תבינו כמה הצבעים של הdell חיוורים. חוץ מזה שהמסך נראה איכותי, יש לו חיבורים שימושיים, חדות תמונה ושחורים טובים יש לו גם בעיה של צבעים שמבחינתי הם מתים...
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים יהיה נחמד אם תצלם כמה תמונות להשוואה (אם יש לך היכולת והסבלנות לצלם תמונות של מסכים שנראות טוב - זה לא עניין של מה בכך). אני חושב שסקרנת פה מספיק אנשים.
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים מחבר אין בעיה, אצלם ואעלה בקרוב..חוץ מזה שממה שבדקתי באחד המסכים שיש לי בעבודה עם פאנל ips של hp מדגם LA2306x הצבעים לא עשירים כמו בסמסונג אבל יותר חיים מהצבעים בdell וללא הגדרותמיוחדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.