עבור לתוכן

בעיה בצבעים במסך DELL U2312hm (בעלי המסך הכנסו בבקשה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגידו בכל המסכים עם פאנל ISP הצבעים כאלו דהויים/מתים.

שמתי לב שבצבעים עם פאנל רגיל הצבעים חיים יותר, ערכתי השוואות עם עוד שני מסכים שיש לי בעבודה,\

האחד עם פאנל רגיל מדגם B2240 עם צבעים חיים ומדהימים של סמסונג, והשני עם פאנל IPS של HP

מדגם LA2306x עם צבעים דהויים ומתים משהו.

או שזה רק בסמסונג הצבעים כאלו חיים ויש כאלה שיקראו לזה מוגזמים :nixweiss:

• תגובות 55
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לבצע כיול ולהגיע לתוצאות דומות. אם המסכים שאתה מדבר עליהם בעלי ציפוי מבריק, זה גם מוסיף "חיים" לצבעים.

פורסם

תגידו בכל המסכים עם פאנל ISP הצבעים כאלו דהויים/מתים.

לא, לרוב זה בדיוק הפוך. :)

פורסם
  • מחבר

^אני יודע ושמעתי ביקורות טובות, משום מה נראה כאילו לסמסונג יש צבעים חיים יותר.

אתה יכול לבצע כיול ולהגיע לתוצאות דומות. אם המסכים שאתה מדבר עליהם בעלי ציפוי מבריק, זה גם מוסיף "חיים" לצבעים.

המסכים שאני מדבר עלייהם היו עם ציפוי מאט, ניסיתי עם כיול אך ללא הצלחה, הבנתי שיש מין מכשיר שמבצע

כיול ולוקח מדידות כלשהן..

פורסם

לא ממש קשור לנושא הדיון, אבל עלה בתגובות..

בגדול ללא ה Order Number של דל לא ניתן לממש אחריות

היה לי סיפור דיי ארוך על הנושא

א.ד.ס טרטרו אותי על ימין ועל שמאל ולא סיפקו לי את ה Order Number, פשוט דחו ודחו אותי

הלכתי לגינה מהאחורה הקרטון היה זרוק שם (גינה קצת זנוחה), אבל לא היה מצויין עליו את מספר ההזמנה ש DELL מבקשים

בסופו של דבר השגתי את המספר דרך היבואן CMS1 בעזרת יעוץ מהפורום

בחור נחמד אמר לי לשלוח לו מייל עם חשבונית קנייה ומספר סידורי של המסך, לאחר מספר שעות קיבלתי מייל חזרה עם מספר ההזמנה שצריך

הדיון המלא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535712.0] http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535712.0

פורסם
  • מחבר

בגלל זה בעת הקניה ביקשתי לרשום באייבורי ברשומות שלהם את ה-o.n שנמצא על הקרטון.

בכל אופן הבעיה אצלי היא שאני לא רגיל לצבעים כאלו, חבל שאין מישהו שמבין בזה טוב וגר באיזור הקריות,

היה קופץ לקפה+כיול מסכים... :smile1:

פורסם
  • מחבר

אז ככה... אני עדיין ממש לא מרוצה מהצבעים ולא מצליח לגרום להם להיות חיים, שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית כולל לשנות פרופילים

ולנסות כיול של הrgb, כנראה שאלו הצבעים של dell ואולי בכלל של מסכי ips.

בדיעבד חבל שלא קניתי סמסונג, מה שווה כל הפאנל הזה ips שממליצים עליו אם הצבעים בו מתים?

אולי התרגלתם וזה נראה לכם טוב? מצד שני תוכלו לומר שאני אוהב צבעים מוגזמים :nixweiss:

אך אם תעמידו מסך של סמסונג ליד הdell תבינו כמה הצבעים של הdell חיוורים.

חוץ מזה שהמסך נראה איכותי, יש לו חיבורים שימושיים, חדות תמונה ושחורים טובים יש לו גם

בעיה של צבעים שמבחינתי הם מתים...

פורסם

יהיה נחמד אם תצלם כמה תמונות להשוואה (אם יש לך היכולת והסבלנות לצלם תמונות של מסכים שנראות טוב - זה לא עניין של מה בכך). אני חושב שסקרנת פה מספיק אנשים. :)

פורסם
  • מחבר

אין בעיה, אצלם ואעלה בקרוב..

חוץ מזה שממה שבדקתי באחד המסכים שיש לי בעבודה עם פאנל ips של hp

מדגם LA2306x הצבעים לא עשירים כמו בסמסונג אבל יותר חיים מהצבעים בdell וללא הגדרות

מיוחדות.

פורסם

האם יכול להיות שכל ההבדל מסתכם ב matte vs glossy ?

פורסם
  • מחבר

כל המסכים שבדקתי היו מאט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים