עבור לתוכן

בעיה בצבעים במסך DELL U2312hm (בעלי המסך הכנסו בבקשה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים..

הרגשתי צורך לפתוח ת'ארד חדש כדי להזמין יותר אנשים שבבעלותם המסך הנ"ל.

קניתי את המסך הנ"ל אך אני לא מרוצה מהצבעים, כיוון שיש לי שלושה מסכים שמתי לב שלמשל כיתוב בצבע כחול/תכלת

פה בפורום, נראה במסך של DELL אפור ובמסכים האחרים שלי כחול/תכלת המסכים האחרים מדגם סמסונג 2243BW.

אפילו באייפון ובמסך של הנייד זה נראה כחול/תכלת ופה זה נראה נוטה יותר לאפור.

מישהו יכול לבדוק ?

העליתי תמונה לא הכי טובה אבל אולי תשימו לב להבדלים כך..

חוץ מזה רציתי לעדכן שעשיתי חיפוש בגוגל לצבע הכחול ונפתחו לי המון תמונות כחולות, שמשום מה במסך של DELL נראות סגולות

ובמסכים אחרים כחולות, גם לצבע הכתום יש נטייה ב-DELL להצהיב.

בקיצור אין לי מושג אם אילו הצבעים של המסך הזה או שיש כאן בעיה, אני פשוט צריך לראות עוד מסך כזה עובד ולהבין את הסוגיה.

• תגובות 55
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסית לשחק עם כל הpresetים של הצבעים?

פורסם
  • מחבר

מאתמול אני מנסה לשחק עם הצבעים, היום דיברתי עם dell ואמרו שתוך שלושה ימי עסקים יחליפו לי את המסך.

אמרתי אני אבדוק יותר לעומק כדי שלא אעשה צחוק מעצמי, אולי אלו הצבעים של dell?

זכרתי שקררוב למקום עבודתי בכרמיאל, יש סניף של ksp וראיתי את אחד הנציגים עובד שם עם אותו מסך,

הגעתי לסניף(במזל לא היו לקוחות) והפלא ופלא עולם אחר לגמרי, הכחול הוא כחול ולא סגול, הכיתוב פה בפורום שבצבע

כחול/תכלת, באמת כמו שצריך ועם הגדרות סטנדרטיות, הכל היה נראה חי.

פורסם

יש מצב שנפלת על לימון.

תוודא שאתה מקבל מסך חדש כנגד המסך החדש שלך, זה לא זמן סביר כדי לקבל מסך מתוקן /מחודש.

פורסם

מהיכן נקנה המסך אם אפשר לשאול?

פורסם
  • מחבר

יש מצב שנפלת על לימון.

תוודא שאתה מקבל מסך חדש כנגד המסך החדש שלך, זה לא זמן סביר כדי לקבל מסך מתוקן /מחודש.

מה הקשר לימון? אני אדאג לזה שישלחו מסך חדש, אחרת לא אסכים.

המסך נקנה בסניף ksp קרית ביאליק.

מזל ששמרתי את הקופסא, המספר הזמנה רשום על הקרטון.

פורסם
  • מחבר

אין לי באמת מושג..פעם ראשונה שאני שומע את זה..

פורסם

באיזה חיבור מחובר המסך? ניסית להחליף בין המסכים?

פורסם
  • מחבר

מחובר עם חיבור DVI ל-DVI, אוכל לחבר עם כבל VGA ל-DVI או עם DVI למתאם אקטיבי ל-DP.

לא ניסיתי חיבורים אחרים, כיוון שאין לי כבל DP זמין, אתה מציע לחבר עם כבל VGA כדי לשלול אפשרות

שהחיבור DVI במסך לא טוב?

פורסם

הייתי מציע להחליף חיבורים בכרטיס המסך, כדי לשלול שהבעיה היא בכרטיס / כבל.

אם הבעיה היא במסך עצמו, אז זה לא משנה אם היא בפאנל או בחיבור, בכל מקרה יש להחליף מסך.

פורסם
  • מחבר

טוב הגעתי הביתה ובדקתי שוב, שיניתי חיבורים וכבלים אך ללא הצלחה, הנציג של DELL בצהריים אמר לי לשלוח לו למייל

את כל הפרטים וזה מה שרשמתי לו:

היי מקסים..

בהמשך לשיחתנו בדקתי לעומק את עניין הצבעים במסך, איפסתי את כל ההגדרות אך ללא הצלחה.

ניגשתי לסניף של KSP וראיתי בפועל אותו מסך שעובד אצל הנציג מכירות והצבעים היו נראים אחרת לגמרי,

חיים יותר, התכלת היה נראה תכלת ולא אפור כמו אצלי, הכחול היה נראה כחול ולא סגול.

יותר לציין שהגדרות המסך אצל הנציג היו על רפרנס וללא הגדרות מיוחדות.

לאחר שהחלפתי כבלים, כניסת DVI או VGA, שינוי החיבור בכרטיס המסך, ניסיונות להגדרות שונות ומשונות

אין לי ספק שהמסך שרכשתי לא תקין!

כחברה ידועה בעלת שם עולמי אני מבקש שתחליפו לי את המסך למסך חדש כמו שקניתי,

שילמתי ממיטב כספי ולא אקבל מסך מחודש או משומש..

צירפתי לך :

1.העתק חשבונית/קבלה.

2.הגדלה של הקבלה.

3.אחריות ניופאן.

4.מדבקה על הקרטון הכוללת O.N

5.מדבקה על הקרטון של הסידורי.

פורסם

אתה יודע שמסכים בד"כ מכוונים עם יותר מידי כחול כדי לתת צבע קר ומגניב ? יש PRESET קר שזה הנפוץ (עודף כחול), יש PRESET חם שלא תמצא אף אחד שאוהב (נוטה לצהוב), ואולי פשוט הDELL שלך די ניטרלי ביחס למה שאתה רגיל. האייפון הוא מאוד כחול לדעתי, ואנשים רגילים לזה. תפתח סתם דף ריק לבן, תשים לב כמה שהוא נוטה יותר לכחול מאשר לצהוב.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על הלבן, היו גוונים שהיו נראים אחרת, למשל תכלת הוא פשוט אפור ואם אני לוקח תמונה כחולה אז

במסך של dell היא סגולה, ראיתי מסך אחר עובד והצבעים הי בסדר.

במקרה הייתה לי מעבדה לתיקון אייפונים ואני יודע מניסיון כמובן, שלאייפון יש שני סוגי מסכים, האחד כחול ואחד צהוב.

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9947417

פורסם
  • מחבר

טוב לאחר שבועיים כמעט שאני רודף אחרי DELL החלטתי בינתיים לקנות עוד מסך U2312HM.

מכרתי מסך של סמסונג 2243BW ב330 ש"ח וספק של סיסוניק ב-350 ככה שהיה לי להשלים משהו כמו 200 ש"ח.

חיברתי את המסך ומסתבר שאלו הצבעים של DELL אותו דבר כמו של המסך שפתחתי עליו את הדיון.

מסתבר שאלו הצבעים ואין מה לעשות, יש המון שיחלקו עלי אבל לפי דעתי הצבעים של סמסונג הרבה יותר חיים ואמיתיים.

המסך של DELL מרשים ואיכותי, אני מאוד מרוצה, קצת בעיה להתרגל לצבעים של סמסונג על שלושה מסכים ואז לעבור

ל-DELL. אבל כמו שאני מכיר את עצמי אני מתרגל מהר לדברים טובים ואיכותיים(נשאר לי עוד מסך אחד להשלמת הסט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים