עבור לתוכן

MSI GE60 Vs Asus N56VB - סדר פעם אחת ולתמיד !

Featured Replies

פורסם

"לצערי" אנחנו באותה "צרה"

זה המידע שיש ברשותי, מקווה שיעזור לך.

מעבד:

אני מניח שאתה קונה את המחשב למטרות גיימינג, 2 המעבדים יעשו את העבודה ולכן אין כאן מנצח ברור.

כרטיס מסך:

ה-660 של MSI יותר חזק מה-740 של ASUS

הנה קישור להשוואה http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

תוכל גם להכנס לכל כרטיס ולראות בנצ'ים שלו מהמשחקים האחרונים.

זיכרון:

ה-ASUS מגיע עם 4GB בעוד שה-MSI מגיע עם 8GB.

למיטב הבנתי כרגע 4GB זה סטנדרט מינימלי, ומרבית האנשים כבר משדרגים ל-8GB.

דיסק קשיח:

ל-ASUS יש כונן של 1TB אבל במהירות סל'ד של 5400. מנגד ל-MSI יש כונן של 750GB במהירות 7200 סל'ד.

בשבילי הגודל הוא לא פקטור אבל הסל"ד בהחלט כן, הוא משפיע גם אם באופן זניח על הביצועים של המערכת.

מערכת ההפעלה.

ה-MSI מגיעה בלי. ה-ASUS מגיע עם W8.

בשבילי זה היה הדיל ברייקר אולי לך זה פחות חשוב.

אחריות:

שנתיים ל-MSI. שלוש שנים ל-ASUS

שורה תחתונה:

לפי דעתי, במידה ויש לך את הכסף, ה-MSI עדיף. ה-ASUS בדגם הספציפי שבחרת הוא גרסה מוחלשות של מחשב אחר בסדרה.

מה אני מתכוון לעשות:

בגלל שאני מתכוון לרכוש את המחשב באילת המחשב של MSI ירד מהפרק.

ובגלל שהדגם של ASUS שמוכרים ב-KSP לא מספק אותי, השאיפה היא לקנות את הדגם החזק יותר בסדרת ה-N56 מבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441

הוא מגיע עם 8GB זיכרון וכונן קשיח בנפח 750GB ו סל'ד של 7200.

הכרטיס מסך זה 650M שההבדל בינו לבין ה-660M לא כזה גדול.

מקווה שהצלחתי לעזור לך, ותזכור שרוב הדברים שנכתבו הם דעתי האישית.

אשמח אם תעדכן כאן בבחירתך הסופית.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המקצועית והמורחבת.

בכל זאת אתה אומר שהN56VZ יותר עדיפה מהMSI?

גם אני שמתי עין על הדגם הזה, אבל נגמר המלאי שלו, אין לי בעיה לרכוש אותו גם באילת. מה המחיר שלו צריך להיות שם?

פורסם

אני חושב שה-MSI עדיף.

אמנם המעבד שלו חלש יותר אבל לא ברמה שתגרע מהביצועים והכרטיס מסך שלו יותר חזק. הוא גם ממותג לגיימיניג ככה שיש לו כל מני גימיקים כמו מקלדת SteelSeries ועוד כל מני שטויות.

החסרונות היחידים שלו זה שהוא מגיע בלי מערכת הפעלה והאחריות שלו היא רק לשנתיים.

המחיר של ה-ASUS אמור לצאת בסביבות 5-5.2K.

פורסם
  • מחבר

איך המפרט הבא ? מחשב של AlienWare 14X ?

PROCESSOR3rd Generation Intel® Core™ i7-3630QM (6MB Cache, up to 3.4GHz w/ Turbo Boost 2.0)

OPERATING SYSTEMWindows® 7 Home Premium, 64bit

HARD DRIVE750GB 7,200 RPM Storage + 128GB mSATA Boot Drive

WIRELESS CARDSIntel® Advanced-N WiFi Link 6250 a/g/n 2x2 MIMO Technology with WiMax and Bluetooth 4.0

INTERNAL OPTICAL DRIVE

Slot Load Dual Layer DVD Burner (DVD+/-RW)

WIRELESS HDNone

[table][tr][td]Alienware M14X R2Alienware M14X R2

KeyboardEnglish Keyboard

DocumentationAlienware Documentation

Shipping MaterialShipping Material

Additional SoftwareAdditional Software

Primary Battery63WHr 8-Cell Primary Battery

MEMORY16GB (2 X 8GB) Dual Channel DDR3 at 1600MHz

VIDEO CARD2 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 650M with Optimus™

LCD PANEL14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight

SOUND OPTIONSCreative Sound Blaster Recon3Di with THX TruStudio Pro Software

AUTOMATIC UPDATESAlienware M14X 150W A/C Adapter

Adobe Reader Acrobat SWAdobe Acrobat X Reader

NAMEPLATEStandard Nameplate

[/td][/tr][/table]

פורסם

הכרטיס מסך ב MSI הוא החזק ביותר מבין כל ההצעות.

זהו הפרמטר הכי חשוב (by far) לגיימינג.

לך על ה MSI.

פורסם

מסכים עם הבחור מעלי.

ה-14x לא נראה מרשים על הנייר, חוץ מה-SSD שהשכילו לשים בו הוא לא נראה משהו. מה גם לא מצאתי חנות שמוכרת אותו בארץ וזה בלי לדבר על המחיר.

פורסם

אם לא מפריע לך שאיכות הבניה של ה-MSI דיי נמוכה (גורר התחממות ורעש במאמץ) ושיש לו שנת אחריות 1, לך עליו אם אתה רוצה לשחק במקסימום ביצועים.

האסוס עדיף מבחינתי, כי הויתור על ביצועים נראה לי במקום לטובת מאפיינים פיזיים בנייד.

אם להיות ישיר, לא הייתי קונה בשום מקרה נייד למשחקים. זו בחירה במודע בנייד יקר עם הרבה התפשרויות, שמועד לבעיות חום.

קצב שיפור הכרטיסים הגרפיים במחשבים נייחים מאפשר שמירה על רמת משחקים טובה לאורך תקופה של 3-4 שנים גם בלי להחליף מפרט.

בנייד אתה מראש מתפשר על ביצועים בינוניים ביחס לנייח למרות המחיר הגבוה ומאבד את האפשרות לשדרג,

מצב שבא לידי ביטוי בכך שתוך שנה עד שנה וחצי המחשב מעשית - כבר לא מכונת משחקים טובה מאוד ולא יכול לחזור להיות.

נ.ב.

אם הדיון נשאר על 3 הניידים למעלה, הייתי מנסה לקנות את הנייד הזה באילת - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441

המחיר ללא מע"מ יצא כ-5100 שח, והוא מכיל מפרט שלא נופל בהרבה מה-MSI במשחקים.

פורסם

המסך של m14x גם לא משהו. הוא לא מהגרועים אבל הוא בהחלט לא משהו, ואני מתכוון למשודרג

פורסם
  • מחבר

אם לא מפריע לך שאיכות הבניה של ה-MSI דיי נמוכה (גורר התחממות ורעש במאמץ) ושיש לו שנת אחריות 1, לך עליו אם אתה רוצה לשחק במקסימום ביצועים.

האסוס עדיף מבחינתי, כי הויתור על ביצועים נראה לי במקום לטובת מאפיינים פיזיים בנייד.

אם להיות ישיר, לא הייתי קונה בשום מקרה נייד למשחקים. זו בחירה במודע בנייד יקר עם הרבה התפשרויות, שמועד לבעיות חום.

קצב שיפור הכרטיסים הגרפיים במחשבים נייחים מאפשר שמירה על רמת משחקים טובה לאורך תקופה של 3-4 שנים גם בלי להחליף מפרט.

בנייד אתה מראש מתפשר על ביצועים בינוניים ביחס לנייח למרות המחיר הגבוה ומאבד את האפשרות לשדרג,

מצב שבא לידי ביטוי בכך שתוך שנה עד שנה וחצי המחשב מעשית - כבר לא מכונת משחקים טובה מאוד ולא יכול לחזור להיות.

נ.ב.

אם הדיון נשאר על 3 הניידים למעלה, הייתי מנסה לקנות את הנייד הזה באילת - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441

המחיר ללא מע"מ יצא כ-5100 שח, והוא מכיל מפרט שלא נופל בהרבה מה-MSI במשחקים.

תודה על התשובה המפורטת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם,

אתמול עשיתי הזמנה לדגם ה אסוס המדובר ה : n56vb-s4023h לפי חפירות שעשיתי הוא מומלץ מאוד , ואתם כאן קצת הורדתם לי את הביטחון ... מה אתם רוצים להגיד לי שה MSI יותר טוב ?!

מה זה בכלל MSI ?

השימושים העיקריים שלי עם האסוס יהיו , אינטרנט , תוכנת TRAKTOR (אני יתקלט איתו) ומשחקים לא יותר מדי סתם ככה מידי פעם .

מה עוד מוזר לי , שאני לא מוצא את הדגם הזה של האסוס באתר אסוס העולמי , לא מוזר ?!

תודה רבה אוראל .

פורסם

כרטיס המסך בדגם של MSI יותר חזק.

אם זה חשוב לך או לא - תחליט לבד.

פורסם

זה מזכיר לי את הדיונים של אנשים לאחר שהם קונים מחשב באים ושואלים אם הוא טוב. :P

פורסם

לא לא , ממש לא ..

עשיתי מספיק בירורים לגבי הדגם של האסוס , פשוט רציתי לקבל פה עוד חוות דעת , ובאמת מה שאני מבין זה שאתם מתמקדים יותר בכרטיס מסך שהוא יותר חזק טיפה או מפחות חזק ... אז בסדר ... אני גם ככה לא גיימר ואפילו לא אחד שמשחק משחקים עם המחשב יותר מדי , כמו שאמרתי לרוב אני מתקלט איתו , גולש באינטרנט וזהו בגדול ..

תודה .

פורסם

אם זה השימושים שלך שלא נשמעים כ"כבדים", אז יכולת בקלות גם ללכת על משהו כזה ולהנות ממחשב מצויין:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913491

אם במשחקים אתה לא משחק ובעניין זה שהמעבד הוא רק "I5" אז יש תוכנות שלא מנצלות את ריבוי הליבות ב-I7 ובעצם רק התדר של המעבד הוא מה שמנוצל.

אתה מקבל מחשב כמעט זהה בשאר המאפיינים וחוסך כ-1500 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים