עבור לתוכן

** חברת TP-LINK מעדכנת את מפת הנתבים המשווקים בישראל

Featured Replies

פורסם

חברת TP-LINK, באמצעות המשווקת שלה - חברת בנדא-מגנטיק - משנה את תמהיל הנתבים המשווקים על ידה בישראל ושמה דגש על נתבים מתקדמים יותר.

כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3610

פורסם

אחרי 3 שנים מחליפים את ה1043ND המוצלח בדגם נחות? מה ההיגיון?

פורסם
  • מחבר

במקום ה-1043 אתה יכול לרכוש את ה-1042 או ה-4300 -- לבחירתך.

פורסם
  • מחבר

כן. מי שנתקל בבעיה תמיד ימצא אוזן קשבת בבנדא-מגנטיק וחילופין יכול להתקין קושחת DD_WRT חילופית. אני די בטוח שכשהוא יעלם מהחנויות - יהיו הרבה שיצטערו שהוא אינו זמין יותר.

פורסם

במקום ה-1043 אתה יכול לרכוש את ה-1042 או ה-4300 -- לבחירתך.

דגם נחות או אחד שעולה 40% יותר. לא הגיוני. אם הייתי אחת מהיבואניות האחרות הייתי מנסה להשתלט על נישת נתב הביצועים\תועלת היות שנראה שמשבצת זו מתפנה עכשיו.

פורסם

כתבת אכסון במקום אחסון.

פורסם

כתבת אכסון במקום אחסון.

+1. גם אפל טעתה ועדיין טועה בכך בגרסאות הiOS למיניהן.

פורסם

גם אכסון צורה נכונה. כמו ש"תפיסה" מקובל לרשום על דברים פיזיים ו"תפישה" על דברים רוחניים" אבל זו לא טעות להחליף ביניהן.

פורסם

אכסון משמש לחי ואחסון משמש לדומם.

פורסם

לא בהכרח חי VS דומם אלא יותר host vs storage.

פורסם
  • מחבר

דגם נחות או אחד שעולה 40% יותר. לא הגיוני. אם הייתי אחת מהיבואניות האחרות הייתי מנסה להשתלט על נישת נתב הביצועים\תועלת היות שנראה שמשבצת זו מתפנה עכשיו.

לדעתי השימוש במילה נחות הבקשר של ה-1042 הוא מוגזם. כפי שכתבתי, ההבדל בין שתי אנטנות לשלוש אנטנות בנתב של 300mbps הוא קטן עד זניח. לגבי dd-wrt זה אכן הבדל משמעותי אבל טפלינק מעולם לא תמכה בקושחה הזו ומי שיש לו נתב כזה די נהנה מההפקר. לגבי ה-4300 שאכן יקר יותר, אתה צריך לזכור את היתרונות שהוא מביא - נתב דואלי ושתי כניסות usb. המשבצת של ה-1043 אולי מתפנה אבל אין בישראל נתב מקביל בסדר הגודל של המחיר הזה. היחידים שיכולים להתמודד עם סט התכונות של ה-1043 הם ה-655 וה-645 של דלינק אבל הם יותר יקרים בכ-100 שקל וגם פורט ה-usb שלהם לא מאפשר שיתוף אמיתי - תקרא את הסקירות שלהם.

פורסם

https://www.safa-ivrit.org/spelling/ihsun.php

בקשר לנושא הדיון.

נחמד לראות שנתבים מתקדמים, ואפשר להשיג במחיר שפוי דברים שפעם עלו את משקלם בזהב.

פורסם

לדעתי השימוש במילה נחות הבקשר של ה-1042 הוא מוגזם. כפי שכתבתי, ההבדל בין שתי אנטנות לשלוש אנטנות בנתב של 300mbps הוא קטן עד זניח. לגבי dd-wrt זה אכן הבדל משמעותי אבל טפלינק מעולם לא תמכה בקושחה הזו ומי שיש לו נתב כזה די נהנה מההפקר. לגבי ה-4300 שאכן יקר יותר, אתה צריך לזכור את היתרונות שהוא מביא - נתב דואלי ושתי כניסות usb. המשבצת של ה-1043 אולי מתפנה אבל אין בישראל נתב מקביל בסדר הגודל של המחיר הזה. היחידים שיכולים להתמודד עם סט התכונות של ה-1043 הם ה-655 וה-645 של דלינק אבל הם יותר יקרים בכ-100 שקל וגם פורט ה-usb שלהם לא מאפשר שיתוף אמיתי - תקרא את הסקירות שלהם.

צריך לקחת בחשבון שעברו 3 שנים מאז השקת הנתב. במקום לראות שיפור אנו רואים חזרה לאחור.

פורסם

כן. מי שנתקל בבעיה תמיד ימצא אוזן קשבת בבנדא-מגנטיק וחילופין יכול להתקין קושחת DD_WRT חילופית. אני די בטוח שכשהוא יעלם מהחנויות - יהיו הרבה שיצטערו שהוא אינו זמין יותר.

אפשר הסבר קצר על הקשוחה הזאת, שמעתי עליה המון אבל אין לי מושג מה זה. לי יש את ה1043 אם זה רלוונטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים