עבור לתוכן

מחפש פתרון טכנולוגי להתחברות דרך איי פי קבוע(חיצוני) משני מקומות בו זמנית

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

להלן הסיפור:

שני אנשים.

אחד מסתובב בבתי קפה אי שם בדרום הארץ.

השני בביתו בצפון הקר.

שניהם אמורים להתחבר בו זמנית לשרת שנמצא באנגליה.

השרת דורש משניהם להתחבר דרך אי פי קבוע לצורך זיהוי ואבטחה.

האם ניתן לבצע זאת בעלות של עד 100 ש"ח בחודש? (ואם אפשר בפחות, אז עדיף.)

אם לא, מה המחיר המינימאלי לצורך הדרישה הזו?

פורסם

לשני המחשבים צריכה להיות את אותה כתובת IP? או שהכתובות צריכות להיות קבועות אבל שונות?

פורסם

^ אני מאמין שכתובת IP שונה לכל אחד, כל עוד היא קבועה. אלו בדר"כ דרישות האבטחה של חברות.

באינטרנט הביתי הוא צריך להתקשר לספק האינטרנט שלו ולבקש IP קבוע. העלות 5-15 שח בחודש, תלוי בספק ובהתמקחות.

זה שמסתובב בבתי קפה אם הוא משתמש באינטרנט סלולרי אין בעיה עקרונית. אני לא יודע אם כל החברות הסלולריות מספקות IP קבוע בתשלום, אך סלקום מספקת בעלות של 10-15 ש"ח לחודש, לפחות בחבילות ה DATA שלה. (ללא שיחות)

אם הוא משתמש באינטרנט של בית הקפה זו בעיה. הדרך היחידה היא להשתלט על המחשב בבית שיש לו IP קבוע, ומשם להתחבר לחברה האנגלית.

פורסם

gabriel6 צודק.

תבקש מהספק באנגליה גישה ב-VPN. אם הוא לא נותן (מתעקש על כתובת קבועה)

אתה צריך ליצר VPN מקומי לאתר שבו יש כתובת קבועה - ולאחר שתתחבר אליו - תוכל לדבר עם השרת באנגליה.

אני השתמשתי ב-ISA Server בשביל זה - וגם במודל/נתב/פיירוול של

checkpoint

שנקרא safeOffice או משהו כזה.

מדובר בהשקעה חד פעמית ואין עלות חודשית.

אני מניח שיש גם תוכנות חינמיות שיתנו לך להגדיר VPN בבית.

פורסם
  • מחבר

א. CHEIF, עדיף ששניהם יתחברו דרך אותה כתובת IP. (בכל אופן, זה מה שהתכוונתי בשרשור)

KDANI, למה אתה מתכוון "לאתר שבו יש כתובת קבועה" ? אני מניח שאתה מתכוון להתחבר לאיזה שהוא שרת VPN שיקצה לי כתובת קבועה. אם כן, אשמח להמלצה על שרת כזה (עלות?). אם לא, אשמח להסברים. בנוסף, מדוע אני צריך נתב מיוחד? כל נתב שאפשר לצרוב עליו קושחה שתומכת בOPEN VPN יעשה את העבודה, לא? (או שאני בכלל לא מבין את כוונת המשורר :) )

תודה על התגובות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים