עבור לתוכן

מתלבט בין שני כונני SSD

Featured Replies

פורסם

מה העניינים אנשים?

חג שמח,

אני רוצה לקנות כונן SSD עכשיו אחרי התלבטויות הגעתי לשניים סופיים

אחד: crucial m4 128GB

השני: intel 330 120GB

מה עדיף מבין השניים?

התקציב שלי הוא עד 600ש"ח

עכשיו הקנייה תתבצע בKSP.

שאלה נוספת: יש לי אפשרות ליצור מחיצות בכונן בלי לפגוע במהירות קריאה וכתיבה?

לדוגמה: ליצור כונן C וכונן D

פורסם

לפני שנה וחצי שנתיים אפשר היה להמליץ לך על אחד מהם, היום הם מיושנים ולא משתלמים, דור ישן יותר וזה מתבטא באופן ישיר במהירויות וביציבות.

ממליץ לך על אחד הכוננים מהדור הנוכחי, בחריגה קלה CORSAIR NEUTRON GTX אחד הכוננים הטובים ביותר כיום, ללא חריגה CORSAIR NEUTRON למרות ששווה לך לחרוג מעט בשביל GTX.

תוכל ליצור מחיצות לא צריך להשפיע בצורה מורגשת, אבל למה לעשות את זה?היום 128GB זה יחסית גבולי עדיף שתשאיר מחיצה אחת למערכת הפעלה.

פורסם

לפני שנה וחצי שנתיים אפשר היה להמליץ לך על אחד מהם, היום הם מיושנים ולא משתלמים, דור ישן יותר וזה מתבטא באופן ישיר במהירויות וביציבות.

לא מבין מאיפה אתה מביא את הקישקוש הזה לגביי יציבות.

הדגמים הוותיקים הללו אולי יותר איטיים (לא משהו שמשתמש ממוצע בכלל מסוגל להבחין), אבל פחות יציבים ?!

אם כבר, הפוך ! נמכרו מאות כוננים לחברי הפורום מ 2 הדגמים הללו בקניות קבוצתיות ובהמלצות. ואם מספר התלונות עליהם הוא אינדיקציה, אז מדובר ב 2 כוננים מאוד אמינים ויציבים.

לעומת זאת, אמינות ה CORSAIR פחות ידועה נטו בגלל שהוא חדש.

עריכה. הנה מה שחושבים קונים באמאזון על אמינות כונני 330 לדוגמה:

פורסם

לא צריך להתרגש, מבחינתי תמחוק את המילה יציבות שלא תיפגע חלילה כי יש לך את הכונן, תסכים איתי שכונן שיצא לפני שנתיים לא משתלם לקניה במיוחד כשיש כוננים מהדור האחרון שטובים יותר בכל פרמטר בערך באותו מחיר, זה המסר.

ה CORSAIR כונן מספיק אמין שיהיה אפשר להמליץ עליו בלב שלם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

יותר אנשים אמרו לי שעדיף הcorsair,

איזה דגם עדיף neutron או force?

פורסם

שטויות.

סדרת הneutron קיימת כמעט שנה ואין עליה תלונות.

אין לי את הנתונים המדוייקים, אבל אם אני צריך לעשות הערכה משוקללת על פי הנתונים שכן ידועים לי, הcorsair neutron סדרה מאוד אמינה.

והיצרן נותן 5 שנות אחריות, לעומת 3 שנות אחריות לcrucial M4 והאינטל 330.

הneutron gtx עושה שימוש בזכרונות toggle nand ונותן ביצועים גבוהים מאוד ללא תלות בנפח הכונן.

אם אתה רוצה ביצועים בלי להגזים במחיר, לך עליו.

אם אתה רוצה לחסוך, הסמסונג 840 יחסית משתלם.

אם אתה רוצה נפח גדול, הסמסונג 840 250GB נמכר בזיגזג ב783 שקל למזומן.

בהתחשב במחיר(620 שקל) של הGTX 120GB, עוד 163 שקל בשביל פי 2 נפח מאוד כדאי.

גם אם הביצועים פחות טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים